Juuret Vermontissa
Tuon filosofian jokaiselle pöydälle, filosofian, joka asettaa maatilalta pöytään -periaatteen tuoreiden tuotteiden huipulle ja esittelee Vermontin yhtenäisyyttä ja maanviljelykulttuuria. Tarjoamani laatu on vertaansa vailla.
Käännetty automaattisesti
Kokki kaupungissa Granville
Järjestetään kohteessasi
Aamiainen ja brunssi
215 € 215 € vierasta kohti
Tämä on aamuja varten, jolloin sinun on oltava virkistynyt ja valmis lähtöön. Joustava aikataulu auttaa sinua aloittamaan päiväsi oikein ja ajallaan.
Perhetyyliset ateriat
237 € 237 € vierasta kohti
Onko sinulla kiireinen päivä? Eikö olisi mukavaa tulla kotiin valmiiseen ateriaan ilman ruokaostoksia tai siivousta?
Tämä tarjous on sinulle!
Buffet-ateria – kaikki mitä saat syödä –
323 € 323 € vierasta kohti
Varauksen vähimmäishinta on 3 006 €
Buffet-tyylinen palvelu, joka on suunniteltu vastaamaan tarkasti väkijoukon tarpeita. Ja tarjolla runsaasti. Suunnitellaan täydellinen menu.
Voit lähettää viestin ja pyytää, että Dante mukauttaa varausta tai tekee muita muutoksia.
Pätevyyteni
16 vuoden kokemus
Olen tehnyt kokkina töitä 15 vuotta. Nyt kokkaan omalla nimelläni.
Uran kohokohdat
Ruoka suoraan maatilalta ravintolaan on yksi asia, mutta minun kanssani se on aivan toinen kokemus.
Koulutus ja opastus
Olen oppinut kokkaamaan monilta opettajilta urani aikana, mutta nykyinen filosofiani on oma.
Maksusi suojaamiseksi käytä aina Airbnb:n toimintoja rahan lähettämiseen tarjoajille ja heidän kanssaan viestimiseen.
Erikoisalani
Tulen luoksesi
Matkustan vieraiden luokse palvelualueilla Hancock, Granville, Waitsfield ja Woodstock. Jos haluat varata eri paikkaan, voit lähettää minulle viestin.
Huomioitavaa
Vierasvaatimukset
Vähintään 18-vuotiaat vieraat voivat osallistua, yhteensä enintään 100 vierasta.
Esteettömyys
Lähetä viesti tarjoajalle ja kysy lisätietoja. Lisätietoja
Peruutusehto
Jos peruutat varauksen vähintään 3 päivää ennen sen alkamista, saat täyden hyvityksen.
215 € Alkaen 215 € vierasta kohti
Ilmainen peruutus
Kokit Airbnb:llä on tarkistettu laadun varmistamiseksi
Kokkeja arvioidaan heidän ammattikokemuksensa, luovien ruokalistojen portfolion ja erinomaisen maineen perusteella. Lisätietoja
Onko sinulla ongelma?




