Piccolina Events - Keittiömestari Pedro

Välimeren innoittama, kotitekoinen, laadukkaat ainesosat, modernit tekniikat.
Käännetty automaattisesti
Kokki kaupungissa Fréjus
Järjestetään kohteessasi

Bistro 2025

110 € 110 € vierasta kohti
Varauksen vähimmäishinta on 650 €
Tutustu vuoden 2025 bistrovalikoimaamme, johon kuuluu nopeasti valmistettava naudanlihatartar, pääruokana meriantura meunière -tyyliin ja jälkiruoaksi creme brulé. Hienostunut valinta unohtumattomaan kesäillalliseen.

Fish Fusion 2025

135 € 135 € vierasta kohti
Varauksen vähimmäishinta on 650 €
Tutustu vuoden 2025 Fish Fusion -menuumme, jossa alkuruokana on Nobu-tyylinen lohen sashimi, pääruokana grillatut katkaravut ja jälkiruokana punaisen hedelmän Pavlova. Hienostunut valinta unohtumattomaan fuusiokokkailuelämykseen.

Signature 2025

150 € 150 € vierasta kohti
Varauksen vähimmäishinta on 650 €
Tutustu vuoden 2025 Signature-valikkoomme, jossa on Carpaccio de Bar -alkuruoka, Rossini-pihvi pääruokana ja Poire poche -jälkiruokana. Hienostunut valinta unohtumattomaan kesäillalliseen.

Yksityinen keittiömestari

700 € 700 € ryhmää kohti
Yksityinen kokki, puoli- tai täysihoito, 2 tai 3 ateriaa päivässä, saatavilla päivittäin, viikoittain tai kuukausittain
Voit lähettää viestin ja pyytää, että Pedro mukauttaa varausta tai tekee muita muutoksia.

Pätevyyteni

Kokki
15 vuoden kokemus
20 vuotta vieraanvaraisuutta; yli 10 vuotta yksityisten ja yritysten tapahtumien järjestämistä.
Uran kohokohdat
Piccolina Eventsin perustaja ja johtava kokki, tunnettu asiakastyytyväisyydestä.
Koulutus ja opastus
Kauppatieteiden tutkinto Westminsterin yliopistosta; oppinut kokkaamaan perheeltä.
Maksusi suojaamiseksi käytä aina Airbnb:n toimintoja rahan lähettämiseen tarjoajille ja heidän kanssaan viestimiseen.

Erikoisalani

Tulen luoksesi

Matkustan vieraiden luokse palvelualueilla Fréjus, Draguignan, Saint-Raphaël ja Mandelieu-la-Napoule. Jos haluat varata eri paikkaan, voit lähettää minulle viestin.

Huomioitavaa

Vierasvaatimukset

Vähintään 2-vuotiaat vieraat voivat osallistua.

Esteettömyys

Lähetä viesti tarjoajalle ja kysy lisätietoja. Lisätietoja

Peruutusehto

Jos peruutat varauksen vähintään 3 päivää ennen sen alkamista, saat täyden hyvityksen.

Pedro on yritystarjoaja

Hän on vastuussa tästä palvelusta.
150 € Alkaen 150 € vierasta kohti
Varauksen vähimmäishinta on 650 €
Ilmainen peruutus

Kokit Airbnb:llä on tarkistettu laadun varmistamiseksi

Kokkeja arvioidaan heidän ammattikokemuksensa, luovien ruokalistojen portfolion ja erinomaisen maineen perusteella. Lisätietoja
Onko sinulla ongelma?

Piccolina Events - Keittiömestari Pedro

Välimeren innoittama, kotitekoinen, laadukkaat ainesosat, modernit tekniikat.
Käännetty automaattisesti
Kokki kaupungissa Fréjus
Järjestetään kohteessasi
150 € Alkaen 150 € vierasta kohti
Varauksen vähimmäishinta on 650 €
Ilmainen peruutus

Bistro 2025

110 € 110 € vierasta kohti
Varauksen vähimmäishinta on 650 €
Tutustu vuoden 2025 bistrovalikoimaamme, johon kuuluu nopeasti valmistettava naudanlihatartar, pääruokana meriantura meunière -tyyliin ja jälkiruoaksi creme brulé. Hienostunut valinta unohtumattomaan kesäillalliseen.

Fish Fusion 2025

135 € 135 € vierasta kohti
Varauksen vähimmäishinta on 650 €
Tutustu vuoden 2025 Fish Fusion -menuumme, jossa alkuruokana on Nobu-tyylinen lohen sashimi, pääruokana grillatut katkaravut ja jälkiruokana punaisen hedelmän Pavlova. Hienostunut valinta unohtumattomaan fuusiokokkailuelämykseen.

Signature 2025

150 € 150 € vierasta kohti
Varauksen vähimmäishinta on 650 €
Tutustu vuoden 2025 Signature-valikkoomme, jossa on Carpaccio de Bar -alkuruoka, Rossini-pihvi pääruokana ja Poire poche -jälkiruokana. Hienostunut valinta unohtumattomaan kesäillalliseen.

Yksityinen keittiömestari

700 € 700 € ryhmää kohti
Yksityinen kokki, puoli- tai täysihoito, 2 tai 3 ateriaa päivässä, saatavilla päivittäin, viikoittain tai kuukausittain
Voit lähettää viestin ja pyytää, että Pedro mukauttaa varausta tai tekee muita muutoksia.

Pätevyyteni

Kokki
15 vuoden kokemus
20 vuotta vieraanvaraisuutta; yli 10 vuotta yksityisten ja yritysten tapahtumien järjestämistä.
Uran kohokohdat
Piccolina Eventsin perustaja ja johtava kokki, tunnettu asiakastyytyväisyydestä.
Koulutus ja opastus
Kauppatieteiden tutkinto Westminsterin yliopistosta; oppinut kokkaamaan perheeltä.
Maksusi suojaamiseksi käytä aina Airbnb:n toimintoja rahan lähettämiseen tarjoajille ja heidän kanssaan viestimiseen.

Erikoisalani

Tulen luoksesi

Matkustan vieraiden luokse palvelualueilla Fréjus, Draguignan, Saint-Raphaël ja Mandelieu-la-Napoule. Jos haluat varata eri paikkaan, voit lähettää minulle viestin.

Huomioitavaa

Vierasvaatimukset

Vähintään 2-vuotiaat vieraat voivat osallistua.

Esteettömyys

Lähetä viesti tarjoajalle ja kysy lisätietoja. Lisätietoja

Peruutusehto

Jos peruutat varauksen vähintään 3 päivää ennen sen alkamista, saat täyden hyvityksen.

Pedro on yritystarjoaja

Hän on vastuussa tästä palvelusta.

Kokit Airbnb:llä on tarkistettu laadun varmistamiseksi

Kokkeja arvioidaan heidän ammattikokemuksensa, luovien ruokalistojen portfolion ja erinomaisen maineen perusteella. Lisätietoja
Onko sinulla ongelma?