Yksityinen keittiömestari Eric
Lowcountry-ranskalainen keittiö, viinien yhdistäminen, kulinaariset retket ja yksityiset illalliset.
Käännetty automaattisesti
Kokki kaupungissa Myrtle Beach
Järjestetään kohteessasi
Lowcountryn makuja
170 € 170 € vierasta kohti
Lowcountry-vaikutteinen ruokalista, jossa yhdistyvät alueellinen perinne ja korkeatasoiset etelävaltiolaiset maut.
Välimeren makuja
170 € 170 € vierasta kohti
Eloisa ruokalista, joka on saanut inspiraationsa Provencen, Italian ja Kreikan rannikon makuelämyksistä. Ruokalistalla on tuoreita mereneläviä, yrttejä ja auringossa kypsytettyjä ainesosia.
Italian makuja
170 € 170 € vierasta kohti
Hienostunut italialainen ruokalista, jossa yhdistyvät perinne ja eleganssi – kausiluonteisia alkupaloja, tagliatelle al ragù, grillattua miekkakalaa, Sangiovese-viinissä haudutettua naudanlihaa ja klassisia jälkiruokia, kuten tiramisù. Buon appetito!
Voit lähettää viestin ja pyytää, että Eric mukauttaa varausta tai tekee muita muutoksia.
Pätevyyteni
12 vuoden kokemus
Ranskalainen kokki, jolla on 30 vuoden kokemus hienosta ruokailusta ja yksityisistä kokkipalveluista.
Uran kohokohdat
Omistanut parhaita ranskalaisia ravintoloita, saanut palkinnon parhaasta ranskalaisesta ravintolasta New Yorkin alueella.
Koulutus ja opastus
Koulutettu IFACissa, Les Sorbetsissa ja Ferrandissa Pariisissa; opittu isoäidiltä.
Maksusi suojaamiseksi käytä aina Airbnb:n toimintoja rahan lähettämiseen tarjoajille ja heidän kanssaan viestimiseen.
Erikoisalani
Tulen luoksesi
Matkustan vieraiden luokse palvelualueilla Myrtle Beach, Conway, Socastee ja North Myrtle Beach. Jos haluat varata eri paikkaan, voit lähettää minulle viestin.
Huomioitavaa
Vierasvaatimukset
Vähintään 2-vuotiaat vieraat voivat osallistua, yhteensä enintään 100 vierasta.
Esteettömyys
Lähetä viesti tarjoajalle ja kysy lisätietoja. Lisätietoja
Peruutusehto
Jos peruutat varauksen vähintään 3 päivää ennen sen alkamista, saat täyden hyvityksen.
170 € Alkaen 170 € vierasta kohti
Ilmainen peruutus
Kokit Airbnb:llä on tarkistettu laadun varmistamiseksi
Kokkeja arvioidaan heidän ammattikokemuksensa, luovien ruokalistojen portfolion ja erinomaisen maineen perusteella. Lisätietoja
Onko sinulla ongelma?




