Ranskalainen gourmet Jeanin keittiössä
Keittiössäni kunnioitetaan kausiluonteisia ainesosia, paikallisia tuottajia ja ranskalaista huippuosaamista.
Käännetty automaattisesti
Kokki kaupungissa Fosses
Järjestetään kohteessasi
Île-de-Francen makuja
70 € vierasta kohti
Kulinaarinen kävelyretki Île-de-Francen terroireilla. Tarjolla on eloisia, kausiluonteisia ruokia, jotka on valmistettu ensiluokkaisista paikallisista raaka-aineista ja perinteisellä tyylillä.
Pariisilainen pöytä
77 € vierasta kohti
Tyylikäs ruokalista, joka on saanut inspiraationsa klassisista pariisilaisista brasserie-ravintoloista. Ruokalistalla yhdistyvät hienostuneisuus ja mukavuus kahdeksassa kauniisti valmistetussa ranskalaisessa ruokalajissa.
Gastronominen pakopaikka
118 € vierasta kohti
Hienostunut maistelumeny, jossa on haute cuisine -ruokaa modernilla vivahteella. Täydellinen vieraille, jotka etsivät gourmet-ruokailua poistumatta kotoaan.
Voit lähettää viestin ja pyytää, että Jean Walner mukauttaa varausta tai tekee muita muutoksia.
Pätevyyteni
12 vuoden kokemus
Olen työskennellyt arvostetuissa ravintoloissa, kuten Alain Senderens, George V ja Ritz.
Uran kohokohdat
Autoin lanseeraamaan Ritzin uudelleen keittiömestari Nicolas Salen kanssa.
Koulutus ja opastus
Valmistuttuani harjoittelin huippukokkien, kuten Jérôme Banctelin ja Eric Briffardin, kanssa.
Maksusi suojaamiseksi käytä aina Airbnb:n toimintoja rahan lähettämiseen tarjoajille ja heidän kanssaan viestimiseen.
Erikoisalani
Tulen luoksesi
Matkustan vieraiden luokse palvelualueilla Fosses. Jos haluat varata eri paikkaan, voit lähettää minulle viestin.
Huomioitavaa
Vierasvaatimukset
Vähintään 18-vuotiaat vieraat voivat osallistua, yhteensä enintään 10 vierasta.
Esteettömyys
Lähetä viesti tarjoajalle ja kysy lisätietoja. Lisätietoja
Peruutusehto
Jos peruutat varauksen vähintään 1 päivä ennen sen alkamista, saat täyden hyvityksen.
Jean Walner on yritystarjoaja
Hän on vastuussa tästä palvelusta.
Ei varattavuutta
Ilmainen peruutus
Kokit Airbnb:llä on tarkistettu laadun varmistamiseksi
Kokkeja arvioidaan heidän ammattikokemuksensa, luovien ruokalistojen portfolion ja erinomaisen maineen perusteella. Lisätietoja
Onko sinulla ongelma?