Yksityinen kokki Yohan Dzierzbicki / isda
Tavoitteenani on tarjota jokaiselle vieraalle unohtumaton elämys esittelemällä hienoimmista kausiluonteisista raaka-aineista valmistettuja ruokia.
Käännetty automaattisesti
Kokki kaupungissa Neuilly-sur-Seine
Järjestetään kohteessasi
Maistelulista: 3 ruokalajia
90 € 90 € vierasta kohti
Tämä menu sisältää: amuses bouches / alkuruoka / pääruoka / jälkiruoka / kotitekoinen voita ja leipää
Maistelulista: 4 ruokalajia
115 € 115 € vierasta kohti
Tämä menu sisältää: amuses bouches / alkuruoka / lämmin alkuruoka / pääruoka / jälkiruoka / kotitekoinen voita ja leipää
Maistelulista: 5 ruokalajia
150 € 150 € vierasta kohti
Tämä menu sisältää: amuses bouches / alkuruoka / lämmin alkuruoka / pääruoka kala / pääruoka liha / jälkiruoka / kotitekoinen voi ja leipä
Voit lähettää viestin ja pyytää, että Yohan mukauttaa varausta tai tekee muita muutoksia.
Pätevyyteni
4 vuoden kokemus
Entinen apulaiskokki La Micheline (1 Michelin-tähti), Geneve, Sveitsi
Uran kohokohdat
Työskennellyt ravintoloissa, kuten FOGO/Episodes*, La Micheline* ja La Chèvre d'Or**
Koulutus ja opastus
Ammattikokki, kandidaatti / BTC Higher National Diploma for cooking / EHL CREM
Maksusi suojaamiseksi käytä aina Airbnb:n toimintoja rahan lähettämiseen tarjoajille ja heidän kanssaan viestimiseen.
Erikoisalani
Arvio 5.0/5 tähteä yhteensä 3 arvostelusta
0/0 kohtaa näkyy
Tulen luoksesi
Matkustan vieraiden luokse palvelualueilla Vélizy-Villacoublay, Pariisi, Neuilly-sur-Seine ja Fontenay-le-Fleury. Jos haluat varata eri paikkaan, voit lähettää minulle viestin.
Huomioitavaa
Vierasvaatimukset
Vähintään 18-vuotiaat vieraat voivat osallistua, yhteensä enintään 6 vierasta.
Esteettömyys
Lähetä viesti tarjoajalle ja kysy lisätietoja. Lisätietoja
Peruutusehto
Jos peruutat varauksen vähintään 1 päivä ennen sen alkamista, saat täyden hyvityksen.
Yohan on yritystarjoaja
Hän on vastuussa tästä palvelusta.
90 € Alkaen 90 € vierasta kohti
Ilmainen peruutus
Kokit Airbnb:llä on tarkistettu laadun varmistamiseksi
Kokkeja arvioidaan heidän ammattikokemuksensa, luovien ruokalistojen portfolion ja erinomaisen maineen perusteella. Lisätietoja
Onko sinulla ongelma?




