José Luisin madridilainen huippuruoka
Olen kokannut 5 tähden hotelleissa, kuten The Palacessa.
Käännetty automaattisesti
Kokki kaupungissa Madrid
Järjestetään paikassa Taberna & Media
Gourmet-tapas ja viini
70 € vierasta kohti
Nauti haute cuisine -tapasista ja valikoiduista viineistä. Tämä ruokalista tarjoaa perinteitä, innovaatioita ja makua joka suupalassa. Se on ihanteellinen paikka uteliaille herkuttelijoille, jotka haluavat kokeilla uusia asioita.
Klassisia tapaksia viinin kera
70 € vierasta kohti
Löydä uudelleen perinteisten tapasien maku ja nauti niiden kanssa upeita viinejä. Tämä vaihtoehto on kunnianosoitus perinteiselle espanjalaiselle keittiölle.
Välimeren tapaksia viinin kera
80 € vierasta kohti
Nauti tuoreimmista tapaksista, jotka ovat saaneet inspiraationsa merellisestä keittiöstämme. Tämä ruokalista on täynnä oliiviöljyä, mereneläviä, vihanneksia ja mausteita, joihin liittyy hiekkaa ja suolaa muistuttavia siemailemia.
Voit lähettää viestin ja pyytää, että Jose Luis mukauttaa varausta tai tekee muita muutoksia.
Pätevyyteni
40 vuoden kokemus
Olen laittanut ruokaa kokkien, kuten Claude Maisonin, Alain Guiganin, Francisco Rubion ja Luis Irizarin kanssa.
Uran kohokohdat
Olen ollut mukana Macarfi-oppaassa, Repsol-oppaassa ja Time Out Madrid -oppaassa.
Koulutus ja opastus
Olen opiskellut Lago- ja María Zallas -hotellikouluissa.
Maksusi suojaamiseksi käytä aina Airbnb:n toimintoja rahan lähettämiseen tarjoajille ja heidän kanssaan viestimiseen.
Erikoisalani
Tänne sinun pitää tulla
Taberna & Media
28009, Madrid, Madridin itsehallintoalue, Espanja
Huomioitavaa
Vierasvaatimukset
Vähintään 18-vuotiaat vieraat voivat osallistua, yhteensä enintään 10 vierasta.
Esteettömyys
Lähetä viesti tarjoajalle ja kysy lisätietoja. Lisätietoja
Peruutusehto
Jos peruutat varauksen vähintään 1 päivä ennen sen alkamista, saat täyden hyvityksen.
Jose Luis on yritystarjoaja
Hän on vastuussa tästä palvelusta.
Alkaen 70 € vierasta kohti
Ilmainen peruutus
Kokit Airbnb:llä on tarkistettu laadun varmistamiseksi
Kokkeja arvioidaan heidän ammattikokemuksensa, luovien ruokalistojen portfolion ja erinomaisen maineen perusteella. Lisätietoja
Onko sinulla ongelma?