Rafaelin elegantit ruokalistat
Michelin-koulutettu kokki valmistaa elinvoimaista kalifornialaista ruokaa kausiluonteisista luomuaineksista, joissa on Välimeren eleganssia ja brasilialaista vieraanvaraisuutta.
Käännetty automaattisesti
Kokki kaupungissa Los Angeles
Järjestetään kohteessasi
Pieni herkku
107 € vierasta kohti
Korkeatasoinen alkupalojen elämys
Leikkisä cocktail-tunnin tarjoilu, jossa on suolaisia pikkupurtavia ja joka on suunniteltu seurusteluun, juhliin tai alkajaisiksi illalle. Täydellinen vieraille, jotka haluavat hienostuneisuutta ilman muodollisuutta.
Esimerkkejä ruokalistasta:
Pienet hummerikääröt sahramiaiolin kera
Wagyu-naudanlihavoileivät
Ahi-tonnikalatartar seesamilla ja avokadolla
Tryffeliarancini parmesaanikermalla
Burrata-paloja perintölajikkeiden tomaatin ja basilikaöljyn kera
Pieniä jälkiruokalusikoita (passionhedelmäpannacotta, suklaahasselmusse)
Iloa kyydistä
107 € vierasta kohti
Kokkien valmistamia, nautittavia aterioita
Vieraille, jotka haluavat nauttia keittiömestarin valmistamasta ruoasta. Ateriat toimitetaan Airbnb-kohteeseesi.
Esimerkkejä ruokalistasta: valittavana 1 alkuruoka, 2 pääruokaa, 1 jälkiruoka
Alkuruoka: Burrata paahdetuilla persikoilla + basilikan pesto TAI savustetun lohen voileipä
Pääruoka: hitaasti kypsennetty lampaanlapa minttuchimichurrin kera tai paahdettu ruijanpallas sitrushedelmien beurre blanc -kastikkeella
Kausiluonteiset kasvissivuruoat ja käsityöläisleipä
Jälkiruoka: Sitruuna-oliiviöljykakku mascarpone-kermaa TAI suklaa-espressotorttu
Jaettu ruokailu
128 € vierasta kohti
Lämmin, runsas perhetyylinen ruokailuelämys, jossa on runsaasti kausiluonteisia ruokalajeja. Tuo iloa jakamalla ruokaa, naurua ja yhteyttä pöydässä.
Esimerkkejä ruokalistasta:
Paahdettu kana sitruunan, timjamin ja valkosipulikonfetin kera
Hitaasti haudutetut lyhyet kylkiluut punaviinimehussa
Hiillostettuja kausivihanneksia romescon kanssa
Heirloom-viljasalaatti sitrushedelmillä ja pistaasipähkinöillä
Juuri paistettu focaccia oliiviöljydippien kera
Perhetyyliset jälkiruokalautaset: tiramisu, hedelmätorttu, suklaakakku ilman jauhoja
5 ruokalajin hieno symfonia
256 € vierasta kohti
Hienostunut moniruokainen illallinen, joka on valittu ja tarjoiltu Michelin-tason tarkkuudella. Suunniteltu juhliin ja kokoontumisiin, joissa ylellisyys on teema.
Esimerkkivalikko
Amuse-Bouche: Osterit kaviaarin ja samppanjan kera
Ensiruoka: Hummerikeitto crème fraîchen ja ruohosipuliöljyn kera
Toinen ruokalaji: ricotta gnudi -pastaa sieniragulla ja tryffelillä
Kolmas ruokalaji: Wagyu-pihvi perunafondantilla, punaviinireduktio
Neljäs ruokalaji: juustoja
Viides ruokalaji: Valrhona-suklaakakku vaniljapalko-anglaise-kastikkeella
Elevated dining -paketti
256 € vierasta kohti
Nauti tästä ruokalistasta, joka sisältää sielukkaita, kausiluonteisia ruokia, jotka on valmistettu hienostuneilla tekniikoilla ja paikallisesti hankituilla ainesosilla. Jokainen ruokalaji yhdistää eloisat eteläamerikkalaiset ja välimerelliset perinteet unohtumattomien makujen luomiseksi.
Voit lähettää viestin ja pyytää, että Rafael mukauttaa varausta tai tekee muita muutoksia.
Pätevyyteni
22 vuoden kokemus
Olen erikoistunut luomaan ikimuistoisia ruokalistoja erittäin varakkaille asiakkaille maailmanlaajuisesti.
Uran kohokohdat
Minulla oli ravintola Brasiliassa, jossa tarjoiltiin tärkeille henkilöille, laulajille ja julkkiksille.
Koulutus ja opastus
Minulla on myös sommelier-koulutus ja sertifikaatit thaimaalaisesta, japanilaisesta, vegaanisesta ja raa'asta ruoasta.
Maksusi suojaamiseksi käytä aina Airbnb:n toimintoja rahan lähettämiseen tarjoajille ja heidän kanssaan viestimiseen.
Erikoisalani
Tulen luoksesi
Matkustan vieraiden luokse palvelualueilla Los Angeles. Jos haluat varata eri paikkaan, voit lähettää minulle viestin.
Huomioitavaa
Vierasvaatimukset
Vähintään 18-vuotiaat vieraat voivat osallistua.
Esteettömyys
Lähetä viesti tarjoajalle ja kysy lisätietoja. Lisätietoja
Peruutusehto
Jos peruutat varauksen vähintään 3 päivää ennen sen alkamista, saat täyden hyvityksen.
Alkaen 256 € vierasta kohti
Ilmainen peruutus
Kokit Airbnb:llä on tarkistettu laadun varmistamiseksi
Kokkeja arvioidaan heidän ammattikokemuksensa, luovien ruokalistojen portfolion ja erinomaisen maineen perusteella. Lisätietoja
Onko sinulla ongelma?