Javierin perinteinen ruoka
Olen kokki, ja ranskalainen ministeri onnitteli minua henkilökohtaisesti ruokalajieni johdosta.
Käännetty automaattisesti
Kokki kaupungissa Madrid
Järjestetään kohteessasi
Tapaksia sielulla
50 €
Tämä ihanteellinen vaihtoehto illalliselle koostuu espanjalaisen keittiön ikonisista herkuista. Kaikki ruokalajit ovat kotitekoisia, myös jälkiruoka.
Välimeren menu
60 €
Tämä valikoima on saanut vaikutteita maamme tyypillisimmistä mauista. Valittavana on muun muassa makkaroita, kroketteja, salaatteja, turskaa ja suklaakoulantteja.
Maku Madridista
75 €
Tämä menu koostuu jaettavista alkuruoista, ensimmäisestä ruokalajista, pääruokalajista ja jälkiruoasta. Sen pääosissa ovat muun muassa perunamunakas, venäläinen salaatti, kinkkukroketti, paella ja meribassi.
À la carte -ruokalista
100 €
Ruokalajit valitaan yksi kerrallaan ruokailijoiden mukaan.
Voit lähettää viestin ja pyytää, että Javier mukauttaa varausta tai tekee muita muutoksia.
Pätevyyteni
20 vuoden kokemus
Työskentelin ravintoloissa, catering-palveluissa, huvialuksilla, laivastossa ja yksityisasunnoissa.
Uran kohokohdat
Tarjosin ruokalistaa ranskalaiselle ministerille, joka onnitteli minua siitä henkilökohtaisesti.
Koulutus ja opastus
Opiskelin Madridin hotellialan koulussa ja päivittelen tietojani jatkuvasti.
Maksusi suojaamiseksi käytä aina Airbnb:n toimintoja rahan lähettämiseen tarjoajille ja heidän kanssaan viestimiseen.
Erikoisalani
Tulen luoksesi
Matkustan vieraiden luokse palvelualueilla Madrid, Pozuelo de Alarcón, Boadilla del Monte ja Majadahonda. Jos haluat varata eri paikkaan, voit lähettää minulle viestin.
Huomioitavaa
Vierasvaatimukset
Vähintään 18-vuotiaat vieraat voivat osallistua, yhteensä enintään 10 vierasta.
Esteettömyys
Lähetä viesti tarjoajalle ja kysy lisätietoja. Lisätietoja
Peruutusehto
Jos peruutat varauksen vähintään 1 päivä ennen sen alkamista, saat täyden hyvityksen.
Javier on yksityinen tarjoaja
Hän on vastuussa tästä palvelusta.
50 €
Ilmainen peruutus
Kokit Airbnb:llä on tarkistettu laadun varmistamiseksi
Kokkeja arvioidaan heidän ammattikokemuksensa, luovien ruokalistojen portfolion ja erinomaisen maineen perusteella. Lisätietoja
Onko sinulla ongelma?