Kokki Hervé Payan kausivalikko

Luon kausiluonteisia menuita, joissa yhdistyvät tekniikka, tunne ja poikkeukselliset tuotteet, jotka ovat saaneet inspiraationsa Réunionin alkuperästäni, matkoistani ja nykyaikaisesta ranskalaisesta keittiöstä.
Käännetty automaattisesti
Kokki kaupungissa Pariisi
Järjestetään kohteessasi

Tutustumisvalikko

100 € 
Varauksen vähimmäishinta on 600 €
Discovery-menu on 4 ruokalajin illallinen (aperitiivi, alkuruoka, pääruoka, jälkiruoka), joka valmistetaan edessäsi. Minusta on mukavaa luoda erityinen hetki vaihdolle ja jakamiselle: kokkaan, selitän, kerron tarinoita. Jokainen ruokalaji on saanut inspiraationsa Réunionista ja matkoiltani, ja niissä yhdistyvät ranskalainen keittiö ja maailman maut. Ystävällinen ja hienostunut kokemus, jossa lautasesta tulee todellinen matka.

Allekirjoitusvalikko

150 € 
Varauksen vähimmäishinta on 900 €
Gastronominen elämys 4–5 vaiheessa hienostuneisuuden ja luovuuden välillä. Laitan ruokaa matkojeni ja Réunionin juurieni innoittamana. Yhdistelen kausituotteita ja eksoottisia yksityiskohtia. Todellinen aistimatka, jossa jokainen ruokalaji kertoo tarinan.

Gastronomisen elämyksen menu

200 € 
Varauksen vähimmäishinta on 1 200 €
Täydellinen elämys: 6 ruokalajin räätälöity maistelumeny. Suunnittelen jokaisen ruokalajin toiveidesi mukaan, jotta saisit kotiisi gourmet-ravintolan veroisen illallisen. Live-ruoanlaitto, vaihdot, makuyhdistelmät ja huolellinen esittely: unohtumaton hetki matkailun ja haute cuisine -ruokakulttuurin välillä.
Voit lähettää viestin ja pyytää, että Hervé mukauttaa varausta tai tekee muita muutoksia.

Pätevyyteni

Kokki
2 vuoden kokemus
Olen laittanut ruokaa keittiömestari Alexandre Augerin kanssa ja kouluttanut henkilökuntaa Zanzibarissa
Uran kohokohdat
Olen työskennellyt yksityisenä kokkina Ranskassa, Ibizalla ja Tansaniassa sekä yksityisille että ammattimaisille asiakkaille
Koulutus ja opastus
HACCP
Maksusi suojaamiseksi käytä aina Airbnb:n toimintoja rahan lähettämiseen tarjoajille ja heidän kanssaan viestimiseen.

Erikoisalani

Tulen luoksesi

Matkustan vieraiden luokse palvelualueilla Pariisi ja Lille. Jos haluat varata eri paikkaan, voit lähettää minulle viestin.

Huomioitavaa

Vierasvaatimukset

Vähintään 18-vuotiaat vieraat voivat osallistua, yhteensä enintään 10 vierasta.

Esteettömyys

Lähetä viesti tarjoajalle ja kysy lisätietoja. Lisätietoja

Peruutusehto

Jos peruutat varauksen vähintään 3 päivää ennen sen alkamista, saat täyden hyvityksen.

Hervé on yritystarjoaja

Hän on vastuussa tästä palvelusta.
100 € 
Varauksen vähimmäishinta on 600 €
Ilmainen peruutus

Kokit Airbnb:llä on tarkistettu laadun varmistamiseksi

Kokkeja arvioidaan heidän ammattikokemuksensa, luovien ruokalistojen portfolion ja erinomaisen maineen perusteella. Lisätietoja
Onko sinulla ongelma?

Kokki Hervé Payan kausivalikko

Luon kausiluonteisia menuita, joissa yhdistyvät tekniikka, tunne ja poikkeukselliset tuotteet, jotka ovat saaneet inspiraationsa Réunionin alkuperästäni, matkoistani ja nykyaikaisesta ranskalaisesta keittiöstä.
Käännetty automaattisesti
Kokki kaupungissa Pariisi
Järjestetään kohteessasi
100 € 
Varauksen vähimmäishinta on 600 €
Ilmainen peruutus

Tutustumisvalikko

100 € 
Varauksen vähimmäishinta on 600 €
Discovery-menu on 4 ruokalajin illallinen (aperitiivi, alkuruoka, pääruoka, jälkiruoka), joka valmistetaan edessäsi. Minusta on mukavaa luoda erityinen hetki vaihdolle ja jakamiselle: kokkaan, selitän, kerron tarinoita. Jokainen ruokalaji on saanut inspiraationsa Réunionista ja matkoiltani, ja niissä yhdistyvät ranskalainen keittiö ja maailman maut. Ystävällinen ja hienostunut kokemus, jossa lautasesta tulee todellinen matka.

Allekirjoitusvalikko

150 € 
Varauksen vähimmäishinta on 900 €
Gastronominen elämys 4–5 vaiheessa hienostuneisuuden ja luovuuden välillä. Laitan ruokaa matkojeni ja Réunionin juurieni innoittamana. Yhdistelen kausituotteita ja eksoottisia yksityiskohtia. Todellinen aistimatka, jossa jokainen ruokalaji kertoo tarinan.

Gastronomisen elämyksen menu

200 € 
Varauksen vähimmäishinta on 1 200 €
Täydellinen elämys: 6 ruokalajin räätälöity maistelumeny. Suunnittelen jokaisen ruokalajin toiveidesi mukaan, jotta saisit kotiisi gourmet-ravintolan veroisen illallisen. Live-ruoanlaitto, vaihdot, makuyhdistelmät ja huolellinen esittely: unohtumaton hetki matkailun ja haute cuisine -ruokakulttuurin välillä.
Voit lähettää viestin ja pyytää, että Hervé mukauttaa varausta tai tekee muita muutoksia.

Pätevyyteni

Kokki
2 vuoden kokemus
Olen laittanut ruokaa keittiömestari Alexandre Augerin kanssa ja kouluttanut henkilökuntaa Zanzibarissa
Uran kohokohdat
Olen työskennellyt yksityisenä kokkina Ranskassa, Ibizalla ja Tansaniassa sekä yksityisille että ammattimaisille asiakkaille
Koulutus ja opastus
HACCP
Maksusi suojaamiseksi käytä aina Airbnb:n toimintoja rahan lähettämiseen tarjoajille ja heidän kanssaan viestimiseen.

Erikoisalani

Tulen luoksesi

Matkustan vieraiden luokse palvelualueilla Pariisi ja Lille. Jos haluat varata eri paikkaan, voit lähettää minulle viestin.

Huomioitavaa

Vierasvaatimukset

Vähintään 18-vuotiaat vieraat voivat osallistua, yhteensä enintään 10 vierasta.

Esteettömyys

Lähetä viesti tarjoajalle ja kysy lisätietoja. Lisätietoja

Peruutusehto

Jos peruutat varauksen vähintään 3 päivää ennen sen alkamista, saat täyden hyvityksen.

Hervé on yritystarjoaja

Hän on vastuussa tästä palvelusta.

Kokit Airbnb:llä on tarkistettu laadun varmistamiseksi

Kokkeja arvioidaan heidän ammattikokemuksensa, luovien ruokalistojen portfolion ja erinomaisen maineen perusteella. Lisätietoja
Onko sinulla ongelma?