Keittiömestari Ciro Panen takuu

Kun valitset minut kotiin toimitettavaksi keittiömestariksi, voit muuttaa lounaan tai illallisen räätälöidystä, yksityiskohtaisesti suunnitellusta, intohimoisesti valmistetusta ja hienovaraisesti ja tyylikkäästi tarjoillusta kokemuksesta.
Käännetty automaattisesti
Kokki kaupungissa Vico Equense
Järjestetään kohteessasi

Perinteinen maayhteysvalikko

100 € 100 € vierasta kohti
Varauksen vähimmäishinta on 600 €
Perinteiseen maalaismenuun kuuluu: viiden herkullisen alkupalan sekoitus, matka italialaisen ja maalaiskeittiön vilpittömimpien tuoksujen ja makujen läpi; aito ja persoonallinen alkuruoka, joka on valmistettu kauden ja perinteiden mukaisesti; aina perinteiseen keittiöön liittyvä pääruoka ja jälkiruoka, joka kunnioittaa Sorrenton ja napolilaisten leivonnaisten perinteitä.

Uudistettu maavalikko

115 € 115 € vierasta kohti
Varauksen vähimmäishinta on 690 €
Matka maapallon makujen läpi, jotka on tulkittu uudelleen nykyaikaisella tavalla hienostuneiden, aitojen ja yllättävien ruokien luomiseksi. Perinne ja luovuus kohtaavat matkalla, joka yhdistää maun ja tyylin: herkulliset alkupalat, innovatiiviset ensikurssit, toiset kurssit, jotka ovat täynnä luonnetta ja jälkiruokia, jotka voittavat sinut ensimmäisellä maulla. Aito ja yllättävä kokemus, jossa kaikkien aikojen keittiöä uudistetaan tyylikkäästi ja intohimoisesti.

Perinteinen kalamenu

120 € 120 € vierasta kohti
Varauksen vähimmäishinta on 720 €
Perinteinen kalu- ja äyriäisruokalista on kunnianosoitus italialaiselle mereneläviä hyödyntäville ruokalajeille. Se koostuu sukupolvelta toiselle siirtyneistä resepteistä, aidoista mauista ja tuoreista raaka-aineista. Ehdotus, jossa yhdistyvät yksinkertaisuus ja hienostuneisuus ja jossa päivän saalis on pääosassa tuoksuvalla, tyylikkäällä ja alueeseen liittyvällä gastronomisella matkalla.
Voit lähettää viestin ja pyytää, että Ciro mukauttaa varausta tai tekee muita muutoksia.

Pätevyyteni

Kokki
10 vuoden kokemus
Ravintolat, herkkukaupat, bistrot, catering: pidän ruoanlaitosta ja uusien reseptien keksimisestä
Koulutus ja opastus
Olen valmistunut kokiksi Vico Equensen hotelli- ja ravintola-alan oppilaitoksesta
Maksusi suojaamiseksi käytä aina Airbnb:n toimintoja rahan lähettämiseen tarjoajille ja heidän kanssaan viestimiseen.

Erikoisalani

Tulen luoksesi

Matkustan vieraiden luokse palvelualueilla Vico Equense, Castellammare di Stabia, Sorrento ja Amalfi. Jos haluat varata eri paikkaan, voit lähettää minulle viestin.

Huomioitavaa

Vierasvaatimukset

Vähintään 18-vuotiaat vieraat voivat osallistua, yhteensä enintään 15 vierasta.

Esteettömyys

Lähetä viesti tarjoajalle ja kysy lisätietoja. Lisätietoja

Peruutusehto

Jos peruutat varauksen vähintään 1 päivä ennen sen alkamista, saat täyden hyvityksen.

Ciro on yritystarjoaja

Hän on vastuussa tästä palvelusta.
100 € Alkaen 100 € vierasta kohti
Varauksen vähimmäishinta on 600 €
Ilmainen peruutus

Kokit Airbnb:llä on tarkistettu laadun varmistamiseksi

Kokkeja arvioidaan heidän ammattikokemuksensa, luovien ruokalistojen portfolion ja erinomaisen maineen perusteella. Lisätietoja
Onko sinulla ongelma?

Keittiömestari Ciro Panen takuu

Kun valitset minut kotiin toimitettavaksi keittiömestariksi, voit muuttaa lounaan tai illallisen räätälöidystä, yksityiskohtaisesti suunnitellusta, intohimoisesti valmistetusta ja hienovaraisesti ja tyylikkäästi tarjoillusta kokemuksesta.
Käännetty automaattisesti
Kokki kaupungissa Vico Equense
Järjestetään kohteessasi
100 € Alkaen 100 € vierasta kohti
Varauksen vähimmäishinta on 600 €
Ilmainen peruutus

Perinteinen maayhteysvalikko

100 € 100 € vierasta kohti
Varauksen vähimmäishinta on 600 €
Perinteiseen maalaismenuun kuuluu: viiden herkullisen alkupalan sekoitus, matka italialaisen ja maalaiskeittiön vilpittömimpien tuoksujen ja makujen läpi; aito ja persoonallinen alkuruoka, joka on valmistettu kauden ja perinteiden mukaisesti; aina perinteiseen keittiöön liittyvä pääruoka ja jälkiruoka, joka kunnioittaa Sorrenton ja napolilaisten leivonnaisten perinteitä.

Uudistettu maavalikko

115 € 115 € vierasta kohti
Varauksen vähimmäishinta on 690 €
Matka maapallon makujen läpi, jotka on tulkittu uudelleen nykyaikaisella tavalla hienostuneiden, aitojen ja yllättävien ruokien luomiseksi. Perinne ja luovuus kohtaavat matkalla, joka yhdistää maun ja tyylin: herkulliset alkupalat, innovatiiviset ensikurssit, toiset kurssit, jotka ovat täynnä luonnetta ja jälkiruokia, jotka voittavat sinut ensimmäisellä maulla. Aito ja yllättävä kokemus, jossa kaikkien aikojen keittiöä uudistetaan tyylikkäästi ja intohimoisesti.

Perinteinen kalamenu

120 € 120 € vierasta kohti
Varauksen vähimmäishinta on 720 €
Perinteinen kalu- ja äyriäisruokalista on kunnianosoitus italialaiselle mereneläviä hyödyntäville ruokalajeille. Se koostuu sukupolvelta toiselle siirtyneistä resepteistä, aidoista mauista ja tuoreista raaka-aineista. Ehdotus, jossa yhdistyvät yksinkertaisuus ja hienostuneisuus ja jossa päivän saalis on pääosassa tuoksuvalla, tyylikkäällä ja alueeseen liittyvällä gastronomisella matkalla.
Voit lähettää viestin ja pyytää, että Ciro mukauttaa varausta tai tekee muita muutoksia.

Pätevyyteni

Kokki
10 vuoden kokemus
Ravintolat, herkkukaupat, bistrot, catering: pidän ruoanlaitosta ja uusien reseptien keksimisestä
Koulutus ja opastus
Olen valmistunut kokiksi Vico Equensen hotelli- ja ravintola-alan oppilaitoksesta
Maksusi suojaamiseksi käytä aina Airbnb:n toimintoja rahan lähettämiseen tarjoajille ja heidän kanssaan viestimiseen.

Erikoisalani

Tulen luoksesi

Matkustan vieraiden luokse palvelualueilla Vico Equense, Castellammare di Stabia, Sorrento ja Amalfi. Jos haluat varata eri paikkaan, voit lähettää minulle viestin.

Huomioitavaa

Vierasvaatimukset

Vähintään 18-vuotiaat vieraat voivat osallistua, yhteensä enintään 15 vierasta.

Esteettömyys

Lähetä viesti tarjoajalle ja kysy lisätietoja. Lisätietoja

Peruutusehto

Jos peruutat varauksen vähintään 1 päivä ennen sen alkamista, saat täyden hyvityksen.

Ciro on yritystarjoaja

Hän on vastuussa tästä palvelusta.

Kokit Airbnb:llä on tarkistettu laadun varmistamiseksi

Kokkeja arvioidaan heidän ammattikokemuksensa, luovien ruokalistojen portfolion ja erinomaisen maineen perusteella. Lisätietoja
Onko sinulla ongelma?