Kokki Tatianan kulinaarinen eminenssi

Allergeenitietoinen kokki Tatiana Steed-Foxx valmistaa Lotus Flour Creations -ravintolassa kreolilaisia ja karibialaisia ruokia urheilijoille ja herkkusuiden ystäville. Hänen ruokiensa makuissa yhdistyvät New Orleans, saaristo ja hienostunut hyvinvointi.
Käännetty automaattisesti
Kokki kaupungissa New Orleans
Järjestetään kohteessasi

Maistuvia pikkupurtavia

43 € 43 € vierasta kohti
Varauksen vähimmäishinta on 851 €
Astu saarille joka suupalalla. Tämä menu juhlii Karibian värikkäitä makuja ja kreolilaisen keittiön sielukasta syvyyttä – jerk-mausteen savuisuudesta ja keittobanaanin makeudesta kookoksen kermaiseen rikkauteen ja mereneläviin. Jokainen alkupala on suunniteltu täydelliseksi makupalaksi, jossa yhdistyvät rohkea maku ja eleganssi. Ne heijastavat keittiömestari Tatianan intohimoa tuoreisiin ainesosiin, allergikoille sopiviin tekniikoihin ja unohtumattomaan esillepanoon.
Voit lähettää viestin ja pyytää, että Tatiana mukauttaa varausta tai tekee muita muutoksia.

Pätevyyteni

Kokki
10 vuoden kokemus
Henkilökohtainen kokki useille ammattiurheilijoille
Koulutus ja opastus
Ruoka- ja ravitsemustutkinto
Maksusi suojaamiseksi käytä aina Airbnb:n toimintoja rahan lähettämiseen tarjoajille ja heidän kanssaan viestimiseen.

Erikoisalani

Tulen luoksesi

Matkustan vieraiden luokse palvelualueilla Terrebonne Parish, Ponchatoula ja Poplarville. Jos haluat varata eri paikkaan, voit lähettää minulle viestin.
Voit myös tulla luokseni: New Orleans, Louisiana, 70124, Yhdysvallat

Huomioitavaa

Vierasvaatimukset

Vähintään 18-vuotiaat vieraat voivat osallistua, yhteensä enintään 50 vierasta.

Esteettömyys

Lähetä viesti tarjoajalle ja kysy lisätietoja. Lisätietoja

Peruutusehto

Jos peruutat varauksen vähintään 1 päivä ennen sen alkamista, saat täyden hyvityksen.
43 € Alkaen 43 € vierasta kohti
Varauksen vähimmäishinta on 851 €
Ilmainen peruutus

Kokit Airbnb:llä on tarkistettu laadun varmistamiseksi

Kokkeja arvioidaan heidän ammattikokemuksensa, luovien ruokalistojen portfolion ja erinomaisen maineen perusteella. Lisätietoja
Onko sinulla ongelma?

Kokki Tatianan kulinaarinen eminenssi

Allergeenitietoinen kokki Tatiana Steed-Foxx valmistaa Lotus Flour Creations -ravintolassa kreolilaisia ja karibialaisia ruokia urheilijoille ja herkkusuiden ystäville. Hänen ruokiensa makuissa yhdistyvät New Orleans, saaristo ja hienostunut hyvinvointi.
Käännetty automaattisesti
Kokki kaupungissa New Orleans
Järjestetään kohteessasi
43 € Alkaen 43 € vierasta kohti
Varauksen vähimmäishinta on 851 €
Ilmainen peruutus

Maistuvia pikkupurtavia

43 € 43 € vierasta kohti
Varauksen vähimmäishinta on 851 €
Astu saarille joka suupalalla. Tämä menu juhlii Karibian värikkäitä makuja ja kreolilaisen keittiön sielukasta syvyyttä – jerk-mausteen savuisuudesta ja keittobanaanin makeudesta kookoksen kermaiseen rikkauteen ja mereneläviin. Jokainen alkupala on suunniteltu täydelliseksi makupalaksi, jossa yhdistyvät rohkea maku ja eleganssi. Ne heijastavat keittiömestari Tatianan intohimoa tuoreisiin ainesosiin, allergikoille sopiviin tekniikoihin ja unohtumattomaan esillepanoon.
Voit lähettää viestin ja pyytää, että Tatiana mukauttaa varausta tai tekee muita muutoksia.

Pätevyyteni

Kokki
10 vuoden kokemus
Henkilökohtainen kokki useille ammattiurheilijoille
Koulutus ja opastus
Ruoka- ja ravitsemustutkinto
Maksusi suojaamiseksi käytä aina Airbnb:n toimintoja rahan lähettämiseen tarjoajille ja heidän kanssaan viestimiseen.

Erikoisalani

Tulen luoksesi

Matkustan vieraiden luokse palvelualueilla Terrebonne Parish, Ponchatoula ja Poplarville. Jos haluat varata eri paikkaan, voit lähettää minulle viestin.
Voit myös tulla luokseni: New Orleans, Louisiana, 70124, Yhdysvallat

Huomioitavaa

Vierasvaatimukset

Vähintään 18-vuotiaat vieraat voivat osallistua, yhteensä enintään 50 vierasta.

Esteettömyys

Lähetä viesti tarjoajalle ja kysy lisätietoja. Lisätietoja

Peruutusehto

Jos peruutat varauksen vähintään 1 päivä ennen sen alkamista, saat täyden hyvityksen.

Kokit Airbnb:llä on tarkistettu laadun varmistamiseksi

Kokkeja arvioidaan heidän ammattikokemuksensa, luovien ruokalistojen portfolion ja erinomaisen maineen perusteella. Lisätietoja
Onko sinulla ongelma?