Syö, niin pääset uudelle vuodelle
Valikoima, joka sytyttää: yllättäviä makuja, rohkeita yhdistelmiä ja juomien kera sinua odottaa pullo samppanjaa ilmaiseksi - koska uusi vuosi on otettava vastaan tyylillä... ja kauniilla "kin kinalla"!
Käännetty automaattisesti
Kokki kaupungissa Greve in Chianti
Järjestetään kohteessasi
MangiAmo 2025
190 € 190 € vierasta kohti
Varauksen vähimmäishinta on 950 €
Alkupala: tacoja teriyaki-katkarapukrudiitilla ja granaattiomenalla, kampasimpukoita noisette-voilla maissintattaripureella
Ensimmäinen ruokalaji: Pici-kaksoiskonsistenssinen simpukkavoide, bottarga ja aromaattinen muru Sahramiriisi amberjack tartare kultalehtikuvio
pääruoka: CBT-piikkimakrillifilee kermaisella parsakaalilla ja voissa keitetyillä porkkanoilla
Sitruunasorbetti, naudan poski Bordeaux-kastikkeessa, etikkasäilykkeeksi säilötyt Borrettane-sipulit ja sellerisipsit
Baijerin aavikko samppanjasta Tasmanian pippuria kullalla
Voit lähettää viestin ja pyytää, että Alessandro mukauttaa varausta tai tekee muita muutoksia.
Pätevyyteni
17 vuoden kokemus
kokki ravintola trattoria da Giotto
Uran kohokohdat
kokki, jolla on vankka kokemus, huomio laatuun ja kausittaisiin ainesosiin
Koulutus ja opastus
Hotelli- ja ravintolakoulutus Saksassa ja Italiassa
Maksusi suojaamiseksi käytä aina Airbnb:n toimintoja rahan lähettämiseen tarjoajille ja heidän kanssaan viestimiseen.
Erikoisalani
Tulen luoksesi
Matkustan vieraiden luokse palvelualueilla Greve in Chianti, San Casciano in Val di Pesa, Firenze ja Bagno a Ripoli. Jos haluat varata eri paikkaan, voit lähettää minulle viestin.
Huomioitavaa
Vierasvaatimukset
Vähintään 18-vuotiaat vieraat voivat osallistua, yhteensä enintään 15 vierasta.
Esteettömyys
Lähetä viesti tarjoajalle ja kysy lisätietoja. Lisätietoja
Peruutusehto
Jos peruutat varauksen vähintään 1 päivä ennen sen alkamista, saat täyden hyvityksen.
Alessandro on yksityinen tarjoaja
Hän on vastuussa tästä palvelusta.
190 € Alkaen 190 € vierasta kohti
Varauksen vähimmäishinta on 950 €
Ilmainen peruutus
Kokit Airbnb:llä on tarkistettu laadun varmistamiseksi
Kokkeja arvioidaan heidän ammattikokemuksensa, luovien ruokalistojen portfolion ja erinomaisen maineen perusteella. Lisätietoja
Onko sinulla ongelma?


