Yksityinen keittiömestari ja ruoanlaittokurssi kohteessasi
Yhdistän ruoanlaiton, sommelier-taidon ja paikallisen kulttuurin luodakseni "gastronomisen seurallisuuden" kokemuksia riippumatta siitä, matkustatko ryhmässä vai yksin
Käännetty automaattisesti
Kokki kaupungissa Napoli
Järjestetään kohteessasi
Ruoanlaittokurssi kohteessasi
60 € 60 € vierasta kohti
Varauksen vähimmäishinta on 180 €
Nauti aidosta, perinteisestä italialaisesta ruoanlaittokurssista – opi valmistamaan tuoretta pastaa (tagliatellea, lasagnelevyjä ja paljon muuta), käsin pyöriteltyjä gnoccheja, klassisia kastikkeita ja jopa jauhaamaan ja täyttämään italialaistyylisiä makkaroita! Sitten syömme itse valmistamamme aterian! Elämys räätälöidään mieltymystesi mukaan. Tuon kaikki tarvittavat erikoisvälineet.
Yksityinen kokki – liha-/kasvisruokalista
60 € 60 € vierasta kohti
Varauksen vähimmäishinta on 180 €
Neljän ruokalajin gastronominen menu, jossa paikalliset ruokalajit on uudistettu modernilla otteella. Katso valittujen tuotteiden ensiluokkainen laatu. Kausiluonteiset ainesosat ohjaavat lopullista valintaa, joka vahvistetaan varauksen yhteydessä.
Alkupala: tomaattibruschetta, zeppole, puhvelinmozzarella, parmankinkku.
Pääruoka: naudanliharagouta, spagetti Nerano.
Toiseksi: Paahdetut makkarat perunoilla, lihapullilla, munakoisolla a' scarpone.
Jälkiruoka: Caprese, vaniljakastike, pannacotta.
Kasvis-/vegaanivaihtoehtoja, viinin yhdistely ja lisäruokia pyynnöstä.
Yksityinen kokki – kalamenu
80 € 80 € vierasta kohti
Varauksen vähimmäishinta on 180 €
Hienostunut 4 ruokalajin menu, jossa on paikallisia ruokia uudistettuna modernilla otteella. Kausittaiset, laadukkaat ainekset valitaan huolellisesti ja vahvistetaan varauksen yhteydessä.
Alkupala: merilevän zeppole, paistettua mustekalaa tai valkosyötä.
Pääruoka: linguine simpukoilla tai tuoreella hummerilla.
Toiseksi: päivän paistettu saalis (meribassi, merikrotti, miekkakala) perunoiden kera.
Jälkiruoka: sitruuna- tai vaniljakakku tai pannacotta.
Kasvis-/vegaanivaihtoehdot, viinin paritus ja lisäruoat pyynnöstä. Hummerin hinta voi vaihdella markkinoiden saatavuuden mukaan.
Voit lähettää viestin ja pyytää, että Giovanni mukauttaa varausta tai tekee muita muutoksia.
Pätevyyteni
10 vuoden kokemus
Yhdistän ruoanlaiton, sommeliertaidon ja paikallisen kulttuurin luodakseni "gastronomista seurallisuutta"
Koulutus ja opastus
Hienostunut maku, joka on kehittynyt sekä äidin keittiössä että Michelin-tähtiravintoloissa
Maksusi suojaamiseksi käytä aina Airbnb:n toimintoja rahan lähettämiseen tarjoajille ja heidän kanssaan viestimiseen.
Erikoisalani
Tulen luoksesi
Matkustan vieraiden luokse palvelualueilla Napoli, Avellinon maakunta, Salernon maakunta ja Giugliano in Campania. Jos haluat varata eri paikkaan, voit lähettää minulle viestin.
Huomioitavaa
Vierasvaatimukset
Vähintään 18-vuotiaat vieraat voivat osallistua, yhteensä enintään 18 vierasta.
Esteettömyys
Lähetä viesti tarjoajalle ja kysy lisätietoja. Lisätietoja
Peruutusehto
Jos peruutat varauksen vähintään 3 päivää ennen sen alkamista, saat täyden hyvityksen.
Giovanni on yksityinen tarjoaja
Hän on vastuussa tästä palvelusta.
60 € Alkaen 60 € vierasta kohti
Varauksen vähimmäishinta on 180 €
Ilmainen peruutus
Kokit Airbnb:llä on tarkistettu laadun varmistamiseksi
Kokkeja arvioidaan heidän ammattikokemuksensa, luovien ruokalistojen portfolion ja erinomaisen maineen perusteella. Lisätietoja
Onko sinulla ongelma?




