Stephanin perinteinen italialainen keittiö

Olen Rossoblun kokki ja omistaja, ja olen ollut vierailevana tuomarina Top Chefissä ja Hell's Kitchenissä.
Käännetty automaattisesti
Kokki kaupungissa Los Angeles
Järjestetään kohteessasi

Sielukas italialainen ateria

212 € 212 € vierasta kohti
Nauti perinteinen italialainen illallinen, jossa on käsin valmistettua pastaa, tuoreita tuotteita ja laadukkaita mereneläviä ja lihaa.
Voit lähettää viestin ja pyytää, että Steve & Dina mukauttaa varausta tai tekee muita muutoksia.

Pätevyyteni

Kokki
27 vuoden kokemus
Omistan ja pyöritän tällä hetkellä Rossoblu- ja Superfine Pizza -pizzerioita Los Angelesissa.
Uran kohokohdat
Esquire-lehti valitsi ravintolani Soton Yhdysvaltojen parhaiden uusien ravintoloiden joukkoon.
Koulutus ja opastus
Valmistuin Kalifornian yliopistosta San Diegosta ja New Yorkin Institute of Culinary Educationista.
Maksusi suojaamiseksi käytä aina Airbnb:n toimintoja rahan lähettämiseen tarjoajille ja heidän kanssaan viestimiseen.

Erikoisalani

Tulen luoksesi

Matkustan vieraiden luokse palvelualueilla Los Angeles. Jos haluat varata eri paikkaan, voit lähettää minulle viestin.

Huomioitavaa

Vierasvaatimukset

Vähintään 18-vuotiaat vieraat voivat osallistua, yhteensä enintään 10 vierasta.

Esteettömyys

Lähetä viesti tarjoajalle ja kysy lisätietoja. Lisätietoja

Peruutusehto

Jos peruutat varauksen vähintään 1 päivä ennen sen alkamista, saat täyden hyvityksen.
212 € Alkaen 212 € vierasta kohti
Ilmainen peruutus

Kokit Airbnb:llä on tarkistettu laadun varmistamiseksi

Kokkeja arvioidaan heidän ammattikokemuksensa, luovien ruokalistojen portfolion ja erinomaisen maineen perusteella. Lisätietoja
Onko sinulla ongelma?

Stephanin perinteinen italialainen keittiö

Olen Rossoblun kokki ja omistaja, ja olen ollut vierailevana tuomarina Top Chefissä ja Hell's Kitchenissä.
Käännetty automaattisesti
Kokki kaupungissa Los Angeles
Järjestetään kohteessasi
212 € Alkaen 212 € vierasta kohti
Ilmainen peruutus

Sielukas italialainen ateria

212 € 212 € vierasta kohti
Nauti perinteinen italialainen illallinen, jossa on käsin valmistettua pastaa, tuoreita tuotteita ja laadukkaita mereneläviä ja lihaa.
Voit lähettää viestin ja pyytää, että Steve & Dina mukauttaa varausta tai tekee muita muutoksia.

Pätevyyteni

Kokki
27 vuoden kokemus
Omistan ja pyöritän tällä hetkellä Rossoblu- ja Superfine Pizza -pizzerioita Los Angelesissa.
Uran kohokohdat
Esquire-lehti valitsi ravintolani Soton Yhdysvaltojen parhaiden uusien ravintoloiden joukkoon.
Koulutus ja opastus
Valmistuin Kalifornian yliopistosta San Diegosta ja New Yorkin Institute of Culinary Educationista.
Maksusi suojaamiseksi käytä aina Airbnb:n toimintoja rahan lähettämiseen tarjoajille ja heidän kanssaan viestimiseen.

Erikoisalani

Tulen luoksesi

Matkustan vieraiden luokse palvelualueilla Los Angeles. Jos haluat varata eri paikkaan, voit lähettää minulle viestin.

Huomioitavaa

Vierasvaatimukset

Vähintään 18-vuotiaat vieraat voivat osallistua, yhteensä enintään 10 vierasta.

Esteettömyys

Lähetä viesti tarjoajalle ja kysy lisätietoja. Lisätietoja

Peruutusehto

Jos peruutat varauksen vähintään 1 päivä ennen sen alkamista, saat täyden hyvityksen.

Kokit Airbnb:llä on tarkistettu laadun varmistamiseksi

Kokkeja arvioidaan heidän ammattikokemuksensa, luovien ruokalistojen portfolion ja erinomaisen maineen perusteella. Lisätietoja
Onko sinulla ongelma?