Yksityinen kokki Ivo

Italialainen perulainen Nikkei kestävä tekniikka kansainväliset maut
Käännetty automaattisesti
Kokki kaupungissa Guidonia
Järjestetään kohteessasi

Modernin makuinen Il Vegetale

130 € 130 € vierasta kohti
Varauksen vähimmäishinta on 520 €
Moderni makumatka, joka on omistettu kasviksille. Jokaiselle ruokalajille on oma valintasi: alkupalasta, jossa on kananmunaa ja kasviksia tempurassa, alkuruokaan, jossa on spaghetti alla chitarraa kurpitsalla tai risotto herkkutattien ja kaakaon kera, toisen ruokalajin, jossa on paahdettua munakoisoa tai kurpitsaa, aina jälkiruokaan, jossa on valintasi mukaan tummaa suklaata, juustokakkua, churroja tai sitruunatartletia.

Modernin makuinen La Terra

145 € 145 € vierasta kohti
Varauksen vähimmäishinta on 580 €
Gastronominen matka, joka alkaa peuranlihatartarista, jonka kanssa tarjoillaan sinappia ja mustikoita, jatkuu puolikuunmuotoisella pastalla, joka on täytetty lampaanlapaa ja heinällä savustetulla vuohenmaidolla. Seuraavaksi voit valita haudutetun naudan posken tai kyljyksen, jotka molemmat on koristeltu mustalla tryffelillä. Se päättyy tummaan suklaaseen, jossa on vadelmasorbettia ja hibiskusjauhetta.

Modernin makuinen Il Mare

150 € 150 € vierasta kohti
Varauksen vähimmäishinta on 600 €
Moderni gastronominen matka merelle, alkupalana tartar-meriahven ja paistettuja katkarapuja ja kalmaria, alkuruokana risotto äyriäisvähennyksellä, paistettu meriahvenfilee pääruokana ja lopuksi herkullinen baskilainen juustokakku marjoilla.

EurAsia-maistelumeny

150 € 150 € vierasta kohti
Varauksen vähimmäishinta on 600 €
Hybridimatka Aasian ja Euroopan makujen läpi alkuruoalla, pääruoalla ja jälkiruoalla, joista voit valita maukkaita ja hienostuneita (liha-, kala- ja/tai kasvis-) vaihtoehtoja. Kokki parantaa laadukkaita paikallisia ja kausittaisia tuotteita itämaisen keittiön tyypillisillä tekniikoilla, ainesosilla ja yhdistelmillä. Menu päättyy valitsemaasi jälkiruokaan, joka täydentää kokonaisvaltaisen ja maukkaan kokemuksen.

Perinteinen maku Meren maku

155 € 155 € vierasta kohti
Varauksen vähimmäishinta on 620 €
Tutustu Välimeren aitoihin makuihin maistelumenulla, joka tarjoaa kolme alkupalaa, ensimmäisen ja toisen ruokalajin makurikkaiden, perinteisten ja raikkaiden ruokien joukossa, sekä vastustamattoman jälkiruoan, joka päättyy makeaan sävyyn.
Voit lähettää viestin ja pyytää, että Ivo mukauttaa varausta tai tekee muita muutoksia.

Pätevyyteni

Kokki
10 vuoden kokemus
Apulaiskokki Lontoossa, kokkikouluttaja Bangkokissa, johtava kokki Italiassa vuodesta 2024.
Uran kohokohdat
Ryhmän johtava kokki Pacifico-ravintolaryhmässä
Koulutus ja opastus
Maisterin tutkinto hotellinhallinnosta, Les Roches, Sveitsi, 2017.
Maksusi suojaamiseksi käytä aina Airbnb:n toimintoja rahan lähettämiseen tarjoajille ja heidän kanssaan viestimiseen.

Erikoisalani

Tulen luoksesi

Matkustan vieraiden luokse palvelualueilla Rooma ja Guidonia. Jos haluat varata eri paikkaan, voit lähettää minulle viestin.

Huomioitavaa

Vierasvaatimukset

Vähintään 2-vuotiaat vieraat voivat osallistua, yhteensä enintään 14 vierasta.

Esteettömyys

Lähetä viesti tarjoajalle ja kysy lisätietoja. Lisätietoja

Peruutusehto

Jos peruutat varauksen vähintään 3 päivää ennen sen alkamista, saat täyden hyvityksen.

Ivo on yksityinen tarjoaja

Hän on vastuussa tästä palvelusta.
130 € Alkaen 130 € vierasta kohti
Varauksen vähimmäishinta on 520 €
Ilmainen peruutus

Kokit Airbnb:llä on tarkistettu laadun varmistamiseksi

Kokkeja arvioidaan heidän ammattikokemuksensa, luovien ruokalistojen portfolion ja erinomaisen maineen perusteella. Lisätietoja
Onko sinulla ongelma?

Yksityinen kokki Ivo

Italialainen perulainen Nikkei kestävä tekniikka kansainväliset maut
Käännetty automaattisesti
Kokki kaupungissa Guidonia
Järjestetään kohteessasi
130 € Alkaen 130 € vierasta kohti
Varauksen vähimmäishinta on 520 €
Ilmainen peruutus

Modernin makuinen Il Vegetale

130 € 130 € vierasta kohti
Varauksen vähimmäishinta on 520 €
Moderni makumatka, joka on omistettu kasviksille. Jokaiselle ruokalajille on oma valintasi: alkupalasta, jossa on kananmunaa ja kasviksia tempurassa, alkuruokaan, jossa on spaghetti alla chitarraa kurpitsalla tai risotto herkkutattien ja kaakaon kera, toisen ruokalajin, jossa on paahdettua munakoisoa tai kurpitsaa, aina jälkiruokaan, jossa on valintasi mukaan tummaa suklaata, juustokakkua, churroja tai sitruunatartletia.

Modernin makuinen La Terra

145 € 145 € vierasta kohti
Varauksen vähimmäishinta on 580 €
Gastronominen matka, joka alkaa peuranlihatartarista, jonka kanssa tarjoillaan sinappia ja mustikoita, jatkuu puolikuunmuotoisella pastalla, joka on täytetty lampaanlapaa ja heinällä savustetulla vuohenmaidolla. Seuraavaksi voit valita haudutetun naudan posken tai kyljyksen, jotka molemmat on koristeltu mustalla tryffelillä. Se päättyy tummaan suklaaseen, jossa on vadelmasorbettia ja hibiskusjauhetta.

Modernin makuinen Il Mare

150 € 150 € vierasta kohti
Varauksen vähimmäishinta on 600 €
Moderni gastronominen matka merelle, alkupalana tartar-meriahven ja paistettuja katkarapuja ja kalmaria, alkuruokana risotto äyriäisvähennyksellä, paistettu meriahvenfilee pääruokana ja lopuksi herkullinen baskilainen juustokakku marjoilla.

EurAsia-maistelumeny

150 € 150 € vierasta kohti
Varauksen vähimmäishinta on 600 €
Hybridimatka Aasian ja Euroopan makujen läpi alkuruoalla, pääruoalla ja jälkiruoalla, joista voit valita maukkaita ja hienostuneita (liha-, kala- ja/tai kasvis-) vaihtoehtoja. Kokki parantaa laadukkaita paikallisia ja kausittaisia tuotteita itämaisen keittiön tyypillisillä tekniikoilla, ainesosilla ja yhdistelmillä. Menu päättyy valitsemaasi jälkiruokaan, joka täydentää kokonaisvaltaisen ja maukkaan kokemuksen.

Perinteinen maku Meren maku

155 € 155 € vierasta kohti
Varauksen vähimmäishinta on 620 €
Tutustu Välimeren aitoihin makuihin maistelumenulla, joka tarjoaa kolme alkupalaa, ensimmäisen ja toisen ruokalajin makurikkaiden, perinteisten ja raikkaiden ruokien joukossa, sekä vastustamattoman jälkiruoan, joka päättyy makeaan sävyyn.
Voit lähettää viestin ja pyytää, että Ivo mukauttaa varausta tai tekee muita muutoksia.

Pätevyyteni

Kokki
10 vuoden kokemus
Apulaiskokki Lontoossa, kokkikouluttaja Bangkokissa, johtava kokki Italiassa vuodesta 2024.
Uran kohokohdat
Ryhmän johtava kokki Pacifico-ravintolaryhmässä
Koulutus ja opastus
Maisterin tutkinto hotellinhallinnosta, Les Roches, Sveitsi, 2017.
Maksusi suojaamiseksi käytä aina Airbnb:n toimintoja rahan lähettämiseen tarjoajille ja heidän kanssaan viestimiseen.

Erikoisalani

Tulen luoksesi

Matkustan vieraiden luokse palvelualueilla Rooma ja Guidonia. Jos haluat varata eri paikkaan, voit lähettää minulle viestin.

Huomioitavaa

Vierasvaatimukset

Vähintään 2-vuotiaat vieraat voivat osallistua, yhteensä enintään 14 vierasta.

Esteettömyys

Lähetä viesti tarjoajalle ja kysy lisätietoja. Lisätietoja

Peruutusehto

Jos peruutat varauksen vähintään 3 päivää ennen sen alkamista, saat täyden hyvityksen.

Ivo on yksityinen tarjoaja

Hän on vastuussa tästä palvelusta.

Kokit Airbnb:llä on tarkistettu laadun varmistamiseksi

Kokkeja arvioidaan heidän ammattikokemuksensa, luovien ruokalistojen portfolion ja erinomaisen maineen perusteella. Lisätietoja
Onko sinulla ongelma?