Kausiannokset Cranky Chefiltä – Keith Weiss
Johtava ja yksityinen kokki, joka luo hienostuneita, vuorovaikutteisia ruokaelämyksiä, joissa yhdistyvät rohkeat maut, hienostunut tekniikka ja helposti lähestyttävä, käytännönläheinen opetus uteliaille, nälkäisille vieraille.
Käännetty automaattisesti
Kokki kaupungissa Raleigh
Järjestetään kohteessasi
Sitruuna-basilika-kirsikka-sipulicrostin
76 € 76 € vierasta kohti
Varauksen vähimmäishinta on 169 €
Paahdettuja crostineja, joissa on silkkistä kermavaahtoa vuohenjuustoa, raikasta sitruunankuorta, basilikaa ja tuoretta timjamia, viimeisteltynä hitaasti karamellisoiduilla sipuleilla, jotka on taiteltu makean kirsikkahillon kanssa. Vieraat osallistuvat käytännön työhön ja oppivat tasapainottamaan makuja ja tekniikkaa sekä kerrostamaan makuja luodakseen suolaisen, makean ja kauniisti viimeistellyt ruokalajit.
Voit lähettää viestin ja pyytää, että Keith mukauttaa varausta tai tekee muita muutoksia.
Pätevyyteni
27 vuoden kokemus
Keittiömestari, joka tarjoaa rohkeita makuja, nopeaa toteutusta ja käytännönläheisiä kulinaarisia elämyksiä
Uran kohokohdat
Uran kohokohtiin kuuluvat yksityiset tapahtumat ammattiurheilijoiden kanssa ja unohtumattomat hetket
Koulutus ja opastus
Tutkinto Fort Lauderdalen taideinstituutista Lauderdalen taideinstituutista ja vuosien käytännön kokemus kulinaarisesta työstä
Maksusi suojaamiseksi käytä aina Airbnb:n toimintoja rahan lähettämiseen tarjoajille ja heidän kanssaan viestimiseen.
Erikoisalani
Tulen luoksesi
Matkustan vieraiden luokse palvelualueilla Oxford, Emporia, Centerville ja Henderson. Jos haluat varata eri paikkaan, voit lähettää minulle viestin.
Huomioitavaa
Vierasvaatimukset
Vähintään 18-vuotiaat vieraat voivat osallistua, yhteensä enintään 15 vierasta.
Esteettömyys
Lähetä viesti tarjoajalle ja kysy lisätietoja. Lisätietoja
Peruutusehto
Jos peruutat varauksen vähintään 3 päivää ennen sen alkamista, saat täyden hyvityksen.
76 € Alkaen 76 € vierasta kohti
Varauksen vähimmäishinta on 169 €
Ilmainen peruutus
Kokit Airbnb:llä on tarkistettu laadun varmistamiseksi
Kokkeja arvioidaan heidän ammattikokemuksensa, luovien ruokalistojen portfolion ja erinomaisen maineen perusteella. Lisätietoja
Onko sinulla ongelma?


