Itämainen ja ranskalainen fuusio: kodikas ja runsas
Itämainen ja ranskalainen fuusiokeittiö, runsaita annoksia, ensiluokkaisia ainesosia, lämmin koti-tyylinen palvelu, tyylikäs aterian esillepano ja kodikas, ylellinen ruokailukokemus.
Käännetty automaattisesti
Kokki kaupungissa Saint-Raphaël
Järjestetään kohteessasi
Aperitiivielämys
55 € 55 € vierasta kohti
Varauksen vähimmäishinta on 250 €
Hienostunut valikoima pieniä herkkuja, joissa yhdistyvät ranskalainen eleganssi ja itämaiset maut. Ihanteellinen ystävälliseen ja tyylikkääseen aikaan. Sisältää tuoreista tuotteista valmistettuja lämpimiä ja kylmiä pikkupurtavia.
Terveellinen runsasproteiininen menu
80 € 80 € vierasta kohti
Varauksen vähimmäishinta on 160 €
Tasapainoinen ateria, runsaasti proteiineja ja tuoreita ainesosia, lasketut kalorit. Vähärasvainen liha tai kala, erilaisia vihanneksia, kevyitä mutta maukkaita aterioita.
Ihanteellinen urheilijoille, aktiivisille ihmisille tai asiakkaille, jotka ovat huolissaan ruokavaliostaan.
Jaettava perheillallinen
120 € 120 € vierasta kohti
Varauksen vähimmäishinta on 480 €
Runsas ja lämmin ateria, joka tarjoillaan jaettavaksi: muhennoksia, paistettuja vihanneksia, tuoksuvaa salaattia ja kotitekoista jälkiruokaa. Ystävällinen elämys, johon on saatu inspiraatiota itämaisesta ja ranskalaisesta keittiöstä.
Voit lähettää viestin ja pyytää, että Zainab mukauttaa varausta tai tekee muita muutoksia.
Erikoisalani
Tulen luoksesi
Matkustan vieraiden luokse palvelualueilla Saint-Raphaël, Bonson, Brue-Auriac ja Bézaudun-les-Alpes. Jos haluat varata eri paikkaan, voit lähettää minulle viestin.
Huomioitavaa
Vierasvaatimukset
Vähintään 18-vuotiaat vieraat voivat osallistua, yhteensä enintään 20 vierasta.
Esteettömyys
Viittomakieli saatavilla
Peruutusehto
Jos peruutat varauksen vähintään 3 päivää ennen sen alkamista, saat täyden hyvityksen.
Zainab on yksityinen tarjoaja
Hän on vastuussa tästä palvelusta.
80 € Alkaen 80 € vierasta kohti
Varauksen vähimmäishinta on 160 €
Ilmainen peruutus
Kokit Airbnb:llä on tarkistettu laadun varmistamiseksi
Kokkeja arvioidaan heidän ammattikokemuksensa, luovien ruokalistojen portfolion ja erinomaisen maineen perusteella. Lisätietoja
Onko sinulla ongelma?




