Airbnb-palvelut

Kokit paikassa Waikoloa Beach Resort

Löydä paikallisten ammattilaisten tarjoama ainutlaatuinen palvelu Airbnb:ltä.

Nauti yksityisen kokin herkuista paikassa Waikoloa Beach Resort

Kokki

Nauti Georgen saaren mausta

40 vuoden kokemus olen työskennellyt Aasiassa ja Euroopassa ja lisännyt kulinaarisia tietoja ja taitoja. Minulla on tutkinto kulinaarisesta taiteesta sekä todistukset ravitsemuksesta ja talista. Olen voittanut useita ruokaesityksiä ja ollut osa Mauin parasta ravintolaa.

Kokki

Kyleen alohan maku

10 vuoden kokemus Tarjoilu Big Islandilla korkealla mukavalla ruoanlaitolla sydämestä. Kokeilu ja erehdys ja työskentely ammattimaisten mentorien kanssa opettivat minulle kehittämäni taidot. Olen ylpeä siitä, että yritykseni kasvaa eksponentiaalisesti viimeisten 3 vuoden aikana.

Kokki

Kamuela

Keittiömestari Rion ainutlaatuinen Havaijilainen Farm-To-Table Fare

Synnyin ja kasvoin Big Islandilla, ja vartuin perheeni maatilalla, jossa kehitin syvän yhteyden kestävään maanviljelyyn ja tuoreiden, paikallisten ainesosien syömiseen jo varhaisesta iästä lähtien. Yli 20 vuoden ajan olen valmistanut saaren maatilalta pöytään -ruokaa ylös ja alas kuuluisaa Kohalan rannikkoa. Tuona aikana olen omistanut kuuluisan Sushi Rock -ravintolan, toiminut neljän tähden hotellin keittiömestarina ja luonut yksilöllisiä ruokailuelämyksiä ihmisten kodeissa ja loma-asunnoissa. Intohimoni on yhdistää Havaijin palkkio maailmanlaajuisiin makuihin ja luoda ainutlaatuinen Big Island -ruokailuelämys, josta on suora yhteys sen lähteeseen. Tein uus-polynesialaisen pop-up-ravintolakierroksen useissa paikoissa ympäri Bay Areaa vuonna 2014. Sain kulinaarista koulutusta New England Culinary Institute -instituutissa.

Yksityisten kokkien valmistamia maittavia aterioita

Paikalliset ammattilaiset

Nauti maittavia ruokia yksityisten kokkien tai mukautettujen catering-palvelujen avulla

Huolella valitut laadukkaat palvelut

Jokaisen kokin kulinaarinen kokemus tarkistetaan

Kokemusta erinomaisesta palvelusta

Vähintään kahden vuoden kokemus työskentelystä kulinaarisella alalla