Airbnb-palvelut

Kokit paikassa Belvedere

Löydä paikallisten ammattilaisten tarjoama ainutlaatuinen palvelu Airbnb:ltä.

Kaikki kokkipalvelut

Mannyn monipuolinen ruokailu

Luon mielikuvituksellisia makuja, jotka ilahduttavat asiakkaitani.

Maisien kausiluonteinen kasvisruokailu

Keskityn kausiluonteisuuteen, paikallisiin hankintoihin ja vähäjätteisiin käytäntöihin.

Roomalainen keittiö ja maailman makuja Gracielan kanssa

Yhdistän roomalaisia perinteitä kansainvälisiin sävyihin ja luon hienostuneita, monipuolisia ruokalistoja.

Giovannin valmistama italialainen ja välimerellinen hieno ruoka

Luon hienoja ruokailuelämyksiä perinteisillä ja moderneilla välimerellisillä mauilla.

Alanin klassiset ateriat ja hienostuneet maistelumenuit

Ruoanlaitossani korostuvat aidot maut, modernit tekniikat ja parhaat ainesosat.

Globaaleja makuja ja grilliruokaa Seanin kanssa

Eklektiset ruokalistani ovat saaneet inspiraationsa kantonilaisista ruokalajeista, savustetuista lihoista ja japanilaisesta keittiöstä.

Massimiliano valmistaa italialaisia ja japanilaisia fuusioruokia

Yhdistän italialaisen kulttuuriperinnön japanilaiseen tarkkuuteen luodakseni eloisia, kausiluonteisia ruokia.

Sushi ja mausteet Simonen keittiössä

Valmistan luovaa, kansainvälistä ruokaa, jossa on puhtaita, rehellisiä ja sydämellisiä makuja.

Pan-Aasian fuusioruokaa YE:n toimesta

Valmistan aitoja, kotitekoisia aterioita, joissa yhdistyvät Malesian ja Aasian maut.

Syö kuin rocktähti Mitchin seurassa

Valmistan terveellisiä ruokia, jotka pitävät rocktähdet valmiina esiintymään, mausta tinkimättä.

Lontoon yksityinen keittiömestari – tuoretta ja värikästä ruokaa

Haluan luoda kirkasta, kaunista ruokaa, joka juhlistaa kausiluonteisia tuotteita!

Yksityisten kokkien valmistamia maittavia aterioita

Paikalliset ammattilaiset

Nauti maittavia ruokia yksityisten kokkien tai mukautettujen catering-palvelujen avulla

Huolella valitut laadukkaat palvelut

Jokaisen kokin kulinaarinen kokemus tarkistetaan

Kokemusta erinomaisesta palvelusta

Vähintään kahden vuoden kokemus työskentelystä kulinaarisella alalla