Airbnb-palvelut

Kokit paikassa Pariisi

Löydä paikallisten ammattilaisten tarjoama ainutlaatuinen palvelu Airbnb:ltä.

Kaikki kokkipalvelut

Cyrilin ranskalainen fuusiokeittiö

Edustan hyvää ruokailua Ranskassa ja provosoin kulinaarisia tunteita.

Gourmet-ateria kotona keittiömestari Johannin kanssa

Hienostunutta, modernia ja kekseliästä ruokaa ainutlaatuiseen kulinaariseen kokemukseen.

Albertin ranskalaiset kulinaariset työpajat

Yhteinen keittiö, tapahtumat, koulutus, tiiminrakentaminen, jakaminen.

Yksityinen kokki Caroline

Kausiluonteinen keittiö, aidot tuotteet, iloinen keittiö, kunnioitettu maku.

Anaellen valmistama hieno kasviperäinen ruoka

Kasvisruokaa, makuja maailmalta, luomu, paikalliset kausiluonteiset ainekset.

Kauden menu: talven allekirjoitus, keittiömestari Neraudeau

Valentin Neraudeau, Michel Guérardin kanssa työskennellyt kirjailija, joka on kirjoittanut teoksen "Perheen puutarhasta poikkeuksellisiin pöytiin". Kausiluonteiset kulinaariset luomukset, jotka voidaan mukauttaa makusi ja allergioidesi mukaan.

Stanislasin luovat ruokalistat

Olen työskennellyt ympäri maailmaa ja viime aikoina La Table de Cybèle -ravintolassa.

Isda-yksityiskokki

Haluan tarjota vieraille parhaan mahdollisen kokemuksen ja jakaa heidän kanssaan kausituotteista valmistetut luomukseni.

Faustinen luovat ateriat

Kotikokkina keksitään luovia reseptejä, joissa yhdistyvät esteettisyys ja herkullisuus.

Elodien tyylikästä maailmankuulua ruokaa

Keittiöni kunnioittaa tuoreiden ja kausittaisten ainesosien eheyttä.

Tämän hetken inspiraatiovalikko keittiömestari Ecemiltä

Jokainen ruokalaji heijastaa kokemustani arvostetuissa keittiöissä.

Keittiömestari Nadian kausiluonteinen menu

Soveltelen jokaisessa ateriassa arvostetuissa ravintoloissa oppimaani tietotaitoa

Yksityisten kokkien valmistamia maittavia aterioita

Paikalliset ammattilaiset

Nauti maittavia ruokia yksityisten kokkien tai mukautettujen catering-palvelujen avulla

Huolella valitut laadukkaat palvelut

Jokaisen kokin kulinaarinen kokemus tarkistetaan

Kokemusta erinomaisesta palvelusta

Vähintään kahden vuoden kokemus työskentelystä kulinaarisella alalla