Airbnb-palvelut

Kokit paikassa Pariisi

Löydä paikallisten ammattilaisten tarjoama ainutlaatuinen palvelu Airbnb:ltä.

Kaikki kokkipalvelut

Perinteinen ranskalainen menu Ashiqilta

Olen ravintolakoulutettu ja henkilökohtainen keittiömestari, joka tarjoaa monen ruokalajin ranskalaisia aterioita.

Dowensonin räätälöity valikko

Kutsu ainutlaatuiselle makumatkalle rohkean ruoan parissa.

Mayn pöytään

Tarjoan ruokalistoja, jotka ovat saaneet innoituksensa matkustamisesta ja lapsuuden muistoista.

French-Inspired Private Dining by Simplice

Yksityinen keittiömestari, joka on erikoistunut tyylikkääseen, kausiluonteiseen keittiöön hienostuneella, persoonallisella otteella.

Rolandin hienoja ranskalaisia ruokia

Luon ruokia, jotka ovat saaneet inspiraationsa työstäni Guy Savoyn kanssa ja johdan 4 tähden hotellikeittiötä.

Keittiömestari Luizin brunssi Pariisissa

Olen keittiömestari, joka tarjoaa viihtyisiä, tuttuja ruokailuelämyksiä ja ruoanlaittokursseja Pariisissa.

Torijuhlat Orin kanssa

markkinoille ja kokkaamaan kokin kanssa, joka tuo aitoja Lähi-idän makuja Pariisiin

Keittiömestari Marionin kasvipohjaisia herkkuja

Valmistan kasvisherkkuja, joissa juhlitaan kausiluonteisia makuja ja tuoreita raaka-aineita.

Marionin kulinaarinen matka

Laitan ruokaa monenlaisille ranskalaisille ja kansainvälisille asiakkaille.

Eglantinen aitoa ranskalaista ruokaa

Olen keittiömestari, joka on erikoistunut tuoreeseen ja kausiluonteiseen ranskalaiseen keittiöön.

Boris Caterer gourmand

Tarjoan avokätisen keittiön, jossa on tuoreita, paikallisia ja kausiluonteisia tuotteita.

Preranan maailmanlaajuiset maut

Valmistan ainutlaatuisia fuusioruokia, joihin on saanut vaikutteita intialaisesta kulttuurista ja Ranskassa vietetystä ajasta.

Yksityisten kokkien valmistamia maittavia aterioita

Paikalliset ammattilaiset

Nauti maittavia ruokia yksityisten kokkien tai mukautettujen catering-palvelujen avulla

Huolella valitut laadukkaat palvelut

Jokaisen kokin kulinaarinen kokemus tarkistetaan

Kokemusta erinomaisesta palvelusta

Vähintään kahden vuoden kokemus työskentelystä kulinaarisella alalla