Airbnb-palvelut

Kokit paikassa Pariisi

Löydä paikallisten ammattilaisten tarjoama ainutlaatuinen palvelu Airbnb:ltä.

Kaikki kokkipalvelut

Adrienin pöytä

Valmistan herkullisia ruokia, jotka herättävät tunteita ja tuovat iloa jokaiselle vieraalle.

Ashiqin perinteinen ranskalainen ruokalista

Olen ravintolassa koulutettu henkilökohtainen kokki, joka tarjoaa monen ruokalajin ranskalaisia aterioita.

Toshitakan gourmet-allianssit

Olen työskennellyt suurimpien kokkien kanssa ja saanut tähden vuonna 2017.

Stuartin luovat maistelumenut

Olen kokki, joka on työskennellyt keittiöissä Pariisista Tokioon, Berliinistä Bangkokiin.

Aito japanilainen ruokaelämys Pariisin alueella

Yksityisenä kokkina valmistan perinteisiä japanilaisia ruokia, joita tarjoillaan izakaya-ravintoloissa

Ranskalainen gastronomia keittiömestari Loïc Krimm

Olen toiminut kotikokkina 10 vuotta ja keittiössä 21 vuotta. Tarjoan hienostunutta ja räätälöityä ranskalaista gastronomiaa, joka muuttaa ateriasi poikkeuksellisiksi hetkiksi.

Olen sinun yksityinen kokkisi päiväksi

Mieltymyksiisi mukautettu valikoima ateriaa tai koko viikkoa varten.

Killianin ranskalainen gourmet-ruokailu

Kulinaarinen lähestymistapani on tarkka, luova ja ympäristötietoinen.

Modernia ranskalaista ruokaa Laurentin keittiössä

Luo hienostuneita monen ruokalajin aterioita, joissa on yllätysvaikutus.

Cyrilin ranskalainen fuusiokeittiö

Edustan hyvää ruokailua Ranskassa ja provosoin kulinaarisia tunteita.

Trio Chef -kokkien hienostunutta ja modernia ruokaa

Olemme kolmen kokin tiimi, joka on erikoistunut moderniin leivonnaisiin ja suolaisiin ruokiin.

Maailman makuja – Patrick

Vien sinut maailmanlaajuiselle makukierrokselle, jossa voit valita monista eri keittiöistä.

Yksityisten kokkien valmistamia maittavia aterioita

Paikalliset ammattilaiset

Nauti maittavia ruokia yksityisten kokkien tai mukautettujen catering-palvelujen avulla

Huolella valitut laadukkaat palvelut

Jokaisen kokin kulinaarinen kokemus tarkistetaan

Kokemusta erinomaisesta palvelusta

Vähintään kahden vuoden kokemus työskentelystä kulinaarisella alalla