Airbnb-palvelut

Kokit paikassa Burnaby

Löydä paikallisten ammattilaisten tarjoama ainutlaatuinen palvelu Airbnb:ltä.

Kaikki kokkipalvelut

Coastal Chef Collective

Olen erikoistunut hienostuneeseen, ympäristötietoiseen keittiöön huippuravintoloista johtotehtäviin.

Lovenan ympäristöystävälliset maatilalta ruokapöytään -juhla-ateriat

Paikallisia, kausiluonteisia ja kasviperäisiä ruokia, joissa on Vancouverin raikas ja vihreä maku.

Sarahin maailmanlaajuiset maut

Olen kokenut kokki, joka suhtautuu maailmanlaajuiseen keittiöön intohimoisesti.

Ylellinen yksityinen keittiömestarielämys

"Tuo fine dining -elämyksiä mukavasti kotiisi"

Sarahin rohkeat maut ja maailmanlaajuiset ruokalistat

Maailmanruokaa, fuusiokeittiötä, rohkeita makuja, taideteoksia lautasilla, terveellisiä ja tuoreita ruokia.

Georgien elävä, ravitseva keittiö

Kokki ja holistinen ravitsemusterapeutti valmistaa eloisia ruokia, joissa yhdistyvät hyvinvointi ja maku.

Nykyaikaisia ja intialaisia makuja Tusharin keittiöstä

Uskon yksinkertaisuuteen ja herätän alueelliset maut henkiin keittiössäni.

Amandan kausittaiset kulinaariset elämykset

Valmistan unohtumattomia ruokia, jotka korostavat luonnollisia makuja ja tuovat ihmiset yhteen.

Paikallisia raaka-aineita käyttävä keittiö Tusharin kanssa

Luon ikimuistoisen kulinaarisen matkan, jossa keskityn paikallisiin ja kausiluonteisiin ainesosiin.

Umami & Amore

Aasialaiset ja länsimaiset maut yhdistyvät rohkeiksi ja moderneiksi ruoiksi, jotka ovat juurtuneet perinteisiin.

Modernia toscanalais-fuusiota, Oren

Moderni Välimeri, japanilaiset tekniikat, fuusio, korkealaatuiset ainesosat.

Senegalilais-ranskalainen fuusiokeittiö Ansin toimesta

Tarjoan senegalilaista ja paikallista fuusiokeittiötä, hienoja ja maukkaita ruokia.

Yksityisten kokkien valmistamia maittavia aterioita

Paikalliset ammattilaiset

Nauti maittavia ruokia yksityisten kokkien tai mukautettujen catering-palvelujen avulla

Huolella valitut laadukkaat palvelut

Jokaisen kokin kulinaarinen kokemus tarkistetaan

Kokemusta erinomaisesta palvelusta

Vähintään kahden vuoden kokemus työskentelystä kulinaarisella alalla