Airbnb-palvelut

Kokit paikassa Burnaby

Löydä paikallisten ammattilaisten tarjoama ainutlaatuinen palvelu Airbnb:ltä.

Nauti yksityisen kokin herkuista paikassa Burnaby

Kokki

Seasonal Italian cuisine by Mariana

18 vuoden kokemus Kasvoin lähellä merta ja opin rakastamaan tuoreiden, kestävien ainesosien makua. Opin laittamaan ruokaa äidiltäni, keittiömestarilta, tarkkailemaan hänen tarkkuuttaan ja kunnioitusta makua kohtaan. Tuore pasta ja leipä ovat intohimoni, ja keskityn orgaanisiin ja kasvipohjaisiin ruokiin.

Kokki

Maryamin yksilöityä ruokailua

20 vuoden kokemus olen erikoistunut ruokavalion tarpeisiin ja tarjoan kasvis-, vegaani-, gluteenittomia ja halal-vaihtoehtoja. Kouluttauduin Vancouverissa. Olen myös Red Seal Certified. Olen valmistanut ruokaa Glowbal Groupissa, Four Seasons Hotelissa, River Rock Casinolla ja Fairmont Hotelissa.

Kokki

Ryanin rannikkokeittiö

25 vuoden kokemus Olen erikoistunut Brittiläisen Kolumbian parhaiden kulinaaristen elämysten järjestämiseen. Minulla on kulinaarinen tutkinto Debrulle Culinary Schoolista. Luon elämyksiä kuninkaallisille ja korkean profiilin asiakkaille ympäri Brittiläistä Kolumbiaa.

Kokki

Eco-friendly farm-to-table feasts by Lovena

15 vuoden kokemus Minulla on kolme menestyksekästä Indigo Age Café -kahvilapaikkaa ja opetan kasvisruokaa ja terveellistä ruoanlaittoa. Opiskelin Real Raw Food Instituten ja Living Light Instituten. Minut on esitelty Plant Based Foodie Vancouverissa ja Impact Magazine -lehdessä.

Kokki

Jamilan sielullista fuusiota

9 vuoden kokemus Alun perin Barbadokselta olen työskennellyt Miamissa, Vancouverissa ja syrjäisissä BC-loungeissa. Olen työskennellyt huippuluokan lomakeskuskeittiöissä, kuten Sandy Lane Hotelissa ja Almond Beach Hotelissa. Olen työskennellyt keittiömestarina jahdeilla ja hotelleissa, kuten Fontainebleaussa Miamissa.

Kokki

Umami & Amore

Yksityinen keittiömestarimme ja pitopalveluyrityksemme tarjoaa räätälöidyn kulinaarisen kokemuksen, joka on erikoistunut henkilökohtaisiin ruokalistoihin intiimejä illallisia, erikoistapahtumia ja yritystapaamisia varten. Järjestätpä pienen kokoontumisen tai suuren juhlan, tarjoamme täyden palvelun aterioita, jotka sisältävät tyylikkäästi päällystettyjä aterioita, luovia kanapeita ja vilkkaita noutopöytävalintoja. Tapahtumien pitopalveluita varten suunnittelemme jokaisen ruokalistan vastaamaan tilaisuuden teemaa ja mieltymyksiä, jotka vaihtelevat tyylikkäistä monen ruokalajin illallisista rentoihin, väkijoukkoihin. Lisäksi asiakkaat voivat valita joko täyden palvelun tarjoilupalveluista tai kustannustehokkaista kyydistäjättöpalveluista, mikä takaa joustavuuden tinkimättä laadusta. Tarvitsetpa ylellisen illallisen tai haluat vain nauttia keittiömestarin valmistamia aterioita kotona, tarjoamme poikkeuksellisen kulinaarisen kokemuksen, joka on sekä herkullinen

Kaikki kokkipalvelut

Amandan kausiluonteiset kulinaariset elämykset

8 vuoden kokemus uppouduin keittiöihin eri puolilla maailmaa ja tutustuin erilaisiin keittiöihin ja tyyleihin. Työskentelin useilla erittäin lahjakkailla keittiömestareilla useissa keittiöissä ja asetuksissa. Kouluttauduin useilla erittäin lahjakkailla keittiömestareilla useissa keittiöissä ja asetuksissa.

Orenin moderni toscanalainen fuusio

15 vuoden kokemus olen erikoistunut moderniin välimerelliseen keittiöön, joka on täynnä japanilaisia makuja. Teroitin taitojani arvostetussa kulinaarisessa koulussa. Koulutin Michelin-tähden saaneissa ravintoloissa Pariisissa, Japanissa, Italiassa ja Tanskassa.

Paikallista ruokaa Tusharilta

15 vuoden kokemus Minulla on vahva intohimo ruoanlaittoon ja vuosien kokemus fine dining -ruokailusta. Opiskelin Niagaran yliopistossa, joka on yksi Kanadan parhaista kulinaarisista kouluista. Olen työskennellyt Botanist and Hawksworthissa, kahdessa Kanadan arvostetuimmassa ravintolassa.

Georgien vilkasta ja ravitsevaa ruokaa

Yhdeksän vuoden kokemus tuon luovuuden, värin ja tasapainon pöydälle. Olen ammattimaisesti koulutettu kokonaisvaltainen ravitsemusterapeutti ja itseoppinut keittiömestari. Olen työskennellyt yksityisenä kokkina purjeveneillä BVI: ssä ja Ranskassa.

Senegalese and French fusion cuisine by Ans

25 vuoden kokemus Valmistan perinteisiä senegalilaisia ruokia modernilla otteella. Kouluttauduin ruoanlaittoon ja palvelukseen hotellissa ja matkailukoulussa Dakarissa. Valmistin gaalaillallisen juhlistaakseni Senegalin itsenäisyyttä Vancouverissa.

Kohota hienoa ranskalaista ruokaa Clémentin kanssa

15 vuoden kokemus Olen työskennellyt 8 ravintolassa, joista 2 on Michelin-tähtiä. Kouluttauduin kulinaariseen kouluun Pariisissa. Työskentelin kahdessa Michelin-tähden saaneessa ravintolassa ja hiontasin taitojani hienostuneesta ranskalaisesta keittiöstä.

Yksityisten kokkien valmistamia maittavia aterioita

Paikalliset ammattilaiset

Nauti maittavia ruokia yksityisten kokkien tai mukautettujen catering-palvelujen avulla

Huolella valitut laadukkaat palvelut

Jokaisen kokin kulinaarinen kokemus tarkistetaan

Kokemusta erinomaisesta palvelusta

Vähintään kahden vuoden kokemus työskentelystä kulinaarisella alalla