Airbnb-palvelut

Kokit paikassa Coral Gables

Löydä paikallisten ammattilaisten tarjoama ainutlaatuinen palvelu Airbnb:ltä.

Nauti yksityisen kokin herkuista paikassa Coral Gables

Kokki

Kasvatettu kulinaarinen Jasper

12 vuoden kokemus Olen työskennellyt useissa 4 timanttisessa lomakeskuksessa, Formula 1 VIP: ssä ja Rolling Loud Owners Boxissa. Työskentelin James Royal Palmissa, Thompson Resortsissa ja Coco Bambussa Brasiliassa. Sijoitin toiseksi "Food Fight" -kilpailussa, Food Network -kilpailussa.

Kokki

Fort Lauderdale

Nicholasin maailmanlaajuinen fuusioruokailu

15 vuoden kokemus Olen kehittänyt ainutlaatuisen monikulttuurisen ruoanlaittotyylin hyvän olon ruokaan. Opin perheeni keittiömestareiden sukupolvilta ja viimeistelen taitojani käytännönläheisesti. Palvelin yli 10 000 vierasta South Beach Food and Wine Festivalin kulinaarisen tiimin kanssa.

Kokki

North Miami

Välimerellinen ruokailu LaShannonilla

Kuuden vuoden kokemus minulla on syvällinen ymmärrys perulaisista ja italialaisista keittiöistä. Opiskelin Johnson & Walesin yliopistossa ja suoritin kandidaatin tutkinnon kulinaarisista taiteista. Keskityin välimerelliseen keittiöön kulinaarisen koulun jälkeen ja työskentelin useiden keittiömestareiden palveluksessa.

Kokki

Allenin kansainvälinen fine dining -matka

15 vuoden kokemus keittiömestarina olen pystynyt ilmaisemaan rakkautta maun ja perinteen kautta. Sain käytännönläheistä kulinaarista opetusta Espanjassa, Italiassa, Yhdysvalloissa ja Kolumbiassa. Olen valmistanut ruokaa Espanjassa, Italiassa, Yhdysvalloissa ja Kolumbiassa.

Kokki

Monikulttuurinen fine dining by Wladimir

10 vuoden kokemus 3 lapseni ja venezuelalainen perintö ruokkii kulinaarista inspiraatiotani. Ruokani heijastavat Yhdysvaltojen tarkkuutta, tunteita ja monikulttuurisia vaikutteita. Olen hyvin perehtynyt välimerellisiin ja maailmanlaajuisiin keittiöihin, ja minulla on ollut koulutusta Yhdysvalloissa.

Kokki

Keittiömestari Elena's Culinary Fest on tulossa kaupunkiin

13 vuoden kokemus. Hallinnoin Brooklynin huippuravintolaa ja työskentelin MasterChef Latino -ravintolassa. Työskentelin Méxicon ja New Yorkin ravintoloissa. Esittelin kulinaarisia taitojani MasterChef Latino -ohjelmassa.

Kaikki kokkipalvelut

Tiyanin kohotettu aistiruokailu

20 vuoden kokemus Ruoka on tapani tuoda ihmiset yhteen rakkauden, taiteellisuuden ja syvän tyytyväisyyden kautta. Minut koulutettiin klassiseen ranskalaiseen keittiöön L'Academie de Cuisine -ravintolassa Marylandissa. Voitin World Luxury Restaurant Awardin ja olin esillä Forbesissa ja BBC: ssä.

Dwaynen lohturuokaa

29 vuoden kokemus Olen johtanut monia keittiöitä johtajana ja tehnyt yhteistyötä Sandals Dunns Riverin kanssa. Opiskelin kulinaristisia saloja Browns Town Community Collegessa. Aloitin S&C Cateringin, lasteni mukaan nimetyn yrityksen ja laitoin ruokaa toimitusjohtaja Chickille.

Moderni karibialainen ruokailu keittiömestari Wynnen kanssa

Seitsemän vuoden kokemus Kokemukseni yhdistää karibialaiset juureni hienostuneeseen tekniseen koulutukseeni. Koulutin Auguste Escoffier School of Culinary Artsissa. Kulinaarinen matkani alkoi lapsena ja oppi isoäidiltäni, äidiltäni ja tädiltäni.

Chrisin pitopalvelu

25 vuoden kokemus Olen työskennellyt Coral Gablesin, Miami Beachin ja Miamin kuumimmissa ravintoloissa. Valmistuin Johnsonista ja Walesin yliopistosta dekaanien listalla. Olen tarjonnut pitopalveluita vuoden 2020 Super Bowliin ja lukuisille julkkiksille.

Paulon maailmanlaajuiset maut

35 vuoden kokemus, jonka olen työskennellyt eri puolilla alaa, ja tuon intohimon ja monipuolisuuden jokaiseen ateriaan. Isoisoäitini ja isäni São Paulossa on luovuttanut ruoanlaittoon. Johdin keittiötä Miami Icon Perricone 'sissa 18 vuotta ja viimeistelin taitojani.

Yanivin välimerelliset maut

20 vuoden kokemus Olen ravintolan omistaja, julkkiskokki ja välimerellinen mausteiden asiantuntija. Opiskelin Miami Culinary Institute -instituutissa ja omistan Jaffan, Välimerellisen ravintolan Miamissa. Kirjoitin My Spiced Kitchenin, mausteoppaan, ja voitin Netflixin kaikkien aikojen parhaat tähteet.

Ignacion kotiruokalistat

Olen Ignacio, kokenut keittiömestari, joka on yli 18 vuotta kulinaarisessa maailmassa ja työskentelee Michelin-tähden saaneissa ravintoloissa. Olen tuonut intohimoni välimerellisiin, ranskalaisiin ja fuusiokeittiöihin erottuviin keittiöihin ja eksklusiivisiin asiakkaisiin eri puolilla Eurooppaa, Etelä-Amerikkaa ja Yhdysvaltoja. Olen innoissani voidessani luoda mestarillisia ruokia, jotta voit esitellä tuoreita, paikallisia ainesosia herkullisissa yhdistelmissä. Järjestätpä intiimin kokoontumisen tai ylellisen tapauksen, laadin henkilökohtaisen illalliskutsumenun, joka on räätälöity tilojesi mukaan.

Ignacion välimerellistä ja fuusioruokaa

18 vuoden kokemus Olen työskennellyt kuuluisissa ravintoloissa Euroopassa, Etelä-Amerikassa ja Pohjois-Amerikassa. Koulutin arvostetuissa laitoksissa New Yorkissa, St. Barthissa, Aspenissa ja Barcelonassa. The N.Y. Times on kehunut makeita luomuksiani, joissa on usein suklaata ja hedelmiä.

Adrianin eksklusiivinen kansainvälinen keittiö

15 vuoden kokemus Luon poikkeuksellisia ruokailuelämyksiä ylellisillä jahdeilla ja yritystapahtumissa. Opiskelin Swiss Institute of Culinary Arts and Hospitality -instituutissa Pueblassa, Meksikossa. Valmistuin kaudeksi Ranskassa, joka avasi ovet ylellisten ruokailuelämysten luomiseen.

Medicinal meals by Maddox

Seitsemän vuoden kokemus Pyrin kehittämään tasapainoa tietoisen ruoanlaiton ja regeneratiivisen maanviljelyn avulla. Opiskelen tällä hetkellä perinteistä kiinalaista lääketiedettä ja toiminnallista ravitsemusta. Keskityn luomaan terveyttä edistäviä ravintoaineita.

Keittiömestari Randyn rikas, maailmanlaajuinen keittiö

Seitsemän vuoden kokemus Olen itseoppinut keittiömestari ja omistaja Rsmackerz LLC: ssä, joka on tunnettu monista kulttuureista. Olen hoitanut taitoni itse ja matkustanut ympäri Yhdysvaltoja ja koko maailmaa kokkaamaan. Olen valmistanut ruokaa kuuluisille DJ: ille ja YouTube-tähdille.

Andrew 'n sieluruoan juuret

25 vuoden kokemus aloin laittaa ruokaa isäni ravintolassa ja hienostelin taitojani muodollisen koulutuksen kautta. Opin hallitsemaan makua ja leipomista Johnson & Walesin yliopistossa. Olen palvellut Serena Williamsia, Phil Collinsia, Jill Traceya ja Trick Daddyä.

Yksityisten kokkien valmistamia maittavia aterioita

Paikalliset ammattilaiset

Nauti maittavia ruokia yksityisten kokkien tai mukautettujen catering-palvelujen avulla

Huolella valitut laadukkaat palvelut

Jokaisen kokin kulinaarinen kokemus tarkistetaan

Kokemusta erinomaisesta palvelusta

Vähintään kahden vuoden kokemus työskentelystä kulinaarisella alalla