Airbnb-palvelut

Kokit paikassa Coral Gables

Löydä paikallisten ammattilaisten tarjoama ainutlaatuinen palvelu Airbnb:ltä.

Kaikki kokkipalvelut

Ignacion kotiruokalistat

Olen johtanut Michelin-tähden saaneita ravintoloita, jotka kattavat eurooppalaista, välimerellistä ja vegaaniruokaa.

Keittiömestari Deen lohturuokaa

Erikoisruokiini yhdistyvät eri kulttuurien keittiöt ja modernit tekniikat.

Tiyanin kohotettu aistiruokailu

Olen pyörittänyt palkittuja ravintoloita ja kulinaarista koulua yhdistäen iloa ja taidetta.

Fine dining by Facundo

Luon fuusioruokaa paikallisista raaka-aineista.

Gourmet global flavors by Fabrizio

Valmistan välimerellisiä, ranskalaisia ja aasialaisia ruokia korkealaatuisista ainesosista.

Moderni karibialainen ruokailu keittiömestari Wynnen kanssa

Yhdistän karibialaisen perintöni maailmanlaajuisiin keittiöihin luodakseni iloisia ja merkityksellisiä aterioita.

Miljoonan dollarin gourmet-ruokailu Walterilta

Mikä minut tekee kuuluisaksi: kaikkien aikojen kalleimman ruokalajin valmistaminen, taiteen ja ruoan yhdistelmä.

Kansainvälinen yläluokan rento – inspiroiva ruokailu

Karibian, amerikkalaisen ja välimerellisen keittiön yhdistelmästä muodostuneet eloisat maut.

Nicholasin maailmanlaajuinen fuusioruokailu

Yhdistän makuja eri puolilta maailmaa unohtumattoman kulinaarisen matkan luomiseksi.

Chef Steele from Gordon Ramsay's Nxt Lvl Chef s1

Olin yksi 60 000 keittiömestaria, joka oli esillä Next Level Chefissä, Gordon Ramsayn kilpailuesityksessä FOXILLA.

Chrisin pitopalvelu

Värikkääseen uraani on kuulunut festivaaleja, ruokaesityksiä ja Freestyle Music Awards -palkintoja.

Keittiömestari Randyn rikas, maailmanlaajuinen keittiö

Ruoanlaittotyylini on vilkas yhdistelmä makuja eri puolilta maailmaa. Raikas ja maukas

Yksityisten kokkien valmistamia maittavia aterioita

Paikalliset ammattilaiset

Nauti maittavia ruokia yksityisten kokkien tai mukautettujen catering-palvelujen avulla

Huolella valitut laadukkaat palvelut

Jokaisen kokin kulinaarinen kokemus tarkistetaan

Kokemusta erinomaisesta palvelusta

Vähintään kahden vuoden kokemus työskentelystä kulinaarisella alalla