
Airbnb-palvelut
Kokit paikassa Miami
Löydä paikallisten ammattilaisten tarjoama ainutlaatuinen palvelu Airbnb:ltä.
Nauti yksityisen kokin herkuista paikassa Miami

Kokki
Tule juhlimaan erityistä hetkeäsi pöydän ääressä
Michelin-koulutettu yksityinen keittiömestari, joka valmistaa ylellisiä kotiruokaelämyksiä. Yksityinen keittiömestari, kotiruokailu, henkilökohtainen keittiömestari ja erityistapahtumapalvelut. Tällä hetkellä palvelee High Rockies -alueita, kuten Breckenridge, Aspen, Vail, Winter Park ja Beaver Creek Colorado

Kokki
Kasvatettu kulinaarinen Jasper
12 vuoden kokemus Olen työskennellyt useissa 4 timanttisessa lomakeskuksessa, Formula 1 VIP: ssä ja Rolling Loud Owners Boxissa. Työskentelin James Royal Palmissa, Thompson Resortsissa ja Coco Bambussa Brasiliassa. Sijoitin toiseksi "Food Fight" -kilpailussa, Food Network -kilpailussa.

Kokki
North Miami
Välimerellinen ruokailu LaShannonilla
Kuuden vuoden kokemus minulla on syvällinen ymmärrys perulaisista ja italialaisista keittiöistä. Opiskelin Johnson & Walesin yliopistossa ja suoritin kandidaatin tutkinnon kulinaarisista taiteista. Keskityin välimerelliseen keittiöön kulinaarisen koulun jälkeen ja työskentelin useiden keittiömestareiden palveluksessa.

Kokki
Fort Lauderdale
Nicholasin maailmanlaajuinen fuusioruokailu
15 vuoden kokemus Olen kehittänyt ainutlaatuisen monikulttuurisen ruoanlaittotyylin hyvän olon ruokaan. Opin perheeni keittiömestareiden sukupolvilta ja viimeistelen taitojani käytännönläheisesti. Palvelin yli 10 000 vierasta South Beach Food and Wine Festivalin kulinaarisen tiimin kanssa.

Kokki
Allenin kansainvälinen fine dining -matka
15 vuoden kokemus keittiömestarina olen pystynyt ilmaisemaan rakkautta maun ja perinteen kautta. Sain käytännönläheistä kulinaarista opetusta Espanjassa, Italiassa, Yhdysvalloissa ja Kolumbiassa. Olen valmistanut ruokaa Espanjassa, Italiassa, Yhdysvalloissa ja Kolumbiassa.

Kokki
Monikulttuurinen fine dining by Wladimir
10 vuoden kokemus 3 lapseni ja venezuelalainen perintö ruokkii kulinaarista inspiraatiotani. Ruokani heijastavat Yhdysvaltojen tarkkuutta, tunteita ja monikulttuurisia vaikutteita. Olen hyvin perehtynyt välimerellisiin ja maailmanlaajuisiin keittiöihin, ja minulla on ollut koulutusta Yhdysvalloissa.
Kaikki kokkipalvelut

Chrisin pitopalvelu
25 vuoden kokemus Olen työskennellyt Coral Gablesin, Miami Beachin ja Miamin kuumimmissa ravintoloissa. Valmistuin Johnsonista ja Walesin yliopistosta dekaanien listalla. Olen tarjonnut pitopalveluita vuoden 2020 Super Bowliin ja lukuisille julkkiksille.

Tiyanin kohotettu aistiruokailu
20 vuoden kokemus Ruoka on tapani tuoda ihmiset yhteen rakkauden, taiteellisuuden ja syvän tyytyväisyyden kautta. Minut koulutettiin klassiseen ranskalaiseen keittiöön L'Academie de Cuisine -ravintolassa Marylandissa. Voitin World Luxury Restaurant Awardin ja olin esillä Forbesissa ja BBC: ssä.

Chef Steele from Gordon Ramsay's Nxt Lvl Chef s1
12 vuoden kokemus tarjoan korkeatasoisia asiakkaita, kuten julkkiksia, ammattilaisurheilijoita ja huippuluokan toimitusjohtajia. Minulla on ServSafe-ruoankäsittelytodistus ja saan koulutusta ravitsemuksesta. Olen White Gold Seasoning -yrityksen ja Steele's Cateringin omistaja.

Yanivin välimerelliset maut
20 vuoden kokemus Olen ravintolan omistaja, julkkiskokki ja välimerellinen mausteiden asiantuntija. Opiskelin Miami Culinary Institute -instituutissa ja omistan Jaffan, Välimerellisen ravintolan Miamissa. Kirjoitin My Spiced Kitchenin, mausteoppaan, ja voitin Netflixin kaikkien aikojen parhaat tähteet.

Shannonin Luxe-amerikkalaiset ruokalistat
Olen ammattimaisesti koulutettu keittiömestari, jolla on vahva tausta erilaisissa keittiöissä. Opiskelin kulinaarista koulua, jossa opettelin klassisia amerikkalaisia ja latinalaisia makuja sekä edistyneitä kulinaarisia tekniikoita. Urani kohokohta on toiminut yksityisenä keittiömestarina ja järjestänyt yksilöllisiä ruokailuelämyksiä asiakkaille. Olen ylpeä voidessani tarjota korkealaatuisia aterioita, ylläpitää ammattimaisuutta ja varmistaa unohtumattoman kulinaarisen kokemuksen jokaiselle vieraalle. Asiantuntemukseni koskee sekä ruoanlaittoa että opettamista ja tarjoaa vuorovaikutteisia ja mukaansatempaavia ruokaelämyksiä.

Moderni karibialainen ruokailu keittiömestari Wynnen kanssa
Seitsemän vuoden kokemus Kokemukseni yhdistää karibialaiset juureni hienostuneeseen tekniseen koulutukseeni. Koulutin Auguste Escoffier School of Culinary Artsissa. Kulinaarinen matkani alkoi lapsena ja oppi isoäidiltäni, äidiltäni ja tädiltäni.

Dwaynen lohturuokaa
29 vuoden kokemus Olen johtanut monia keittiöitä johtajana ja tehnyt yhteistyötä Sandals Dunns Riverin kanssa. Opiskelin kulinaristisia saloja Browns Town Community Collegessa. Aloitin S&C Cateringin, lasteni mukaan nimetyn yrityksen ja laitoin ruokaa toimitusjohtaja Chickille.

Paulon maailmanlaajuiset maut
35 vuoden kokemus, jonka olen työskennellyt eri puolilla alaa, ja tuon intohimon ja monipuolisuuden jokaiseen ateriaan. Isoisoäitini ja isäni São Paulossa on luovuttanut ruoanlaittoon. Johdin keittiötä Miami Icon Perricone 'sissa 18 vuotta ja viimeistelin taitojani.

Räätälöity, kausiluonteinen ruokailu yksityisen kokin Danin kanssa
Seitsemän vuoden kokemus Olen Torontossa toimiva keittiömestari, joka matkustaa palvelemaan asiakkaita Miami Beachissä ja Lontoossa. Vieraanvaraisuuteeni kuuluvat keittiömestareiden varjostaminen ja juomasektorilla työskentely. Tarjoan ruokalistoja maailmanlaajuisille asiakkaille, joilla on kosher-ruoka- ja hyvinvointiperiaatteet.

Marinan ylellistä ruokailua
20 vuoden kokemus Olen erikoistunut maailmanlaajuiseen gourmet-keittiöön ja Michelin-tason tekniikoihin. Olen jalostanut ruokalistojani ja päällystettyjä yli 20 vuotta hienoissa ruokapaikoissa. Olen valmistanut ruokaa julkkiksille ja maailmanlaajuisille johtajille ympäri maailmaa.

Adrianin eksklusiivinen kansainvälinen keittiö
15 vuoden kokemus Luon poikkeuksellisia ruokailuelämyksiä ylellisillä jahdeilla ja yritystapahtumissa. Opiskelin Swiss Institute of Culinary Arts and Hospitality -instituutissa Pueblassa, Meksikossa. Valmistuin kaudeksi Ranskassa, joka avasi ovet ylellisten ruokailuelämysten luomiseen.

Ignacion välimerellistä ja fuusioruokaa
18 vuoden kokemus Olen työskennellyt kuuluisissa ravintoloissa Euroopassa, Etelä-Amerikassa ja Pohjois-Amerikassa. Koulutin arvostetuissa laitoksissa New Yorkissa, St. Barthissa, Aspenissa ja Barcelonassa. The N.Y. Times on kehunut makeita luomuksiani, joissa on usein suklaata ja hedelmiä.
Yksityisten kokkien valmistamia maittavia aterioita
Paikalliset ammattilaiset
Nauti maittavia ruokia yksityisten kokkien tai mukautettujen catering-palvelujen avulla
Huolella valitut laadukkaat palvelut
Jokaisen kokin kulinaarinen kokemus tarkistetaan
Kokemusta erinomaisesta palvelusta
Vähintään kahden vuoden kokemus työskentelystä kulinaarisella alalla