Airbnb-palvelut

Kokit paikassa Miami

Löydä paikallisten ammattilaisten tarjoama ainutlaatuinen palvelu Airbnb:ltä.

Kaikki kokkipalvelut

Ignacion kotiruokalistat

Olen johtanut Michelin-tähden saaneita ravintoloita, jotka kattavat eurooppalaista, välimerellistä ja vegaaniruokaa.

Keittiömestari Deen lohturuokaa

Erikoisruokiini yhdistyvät eri kulttuurien keittiöt ja modernit tekniikat.

Tiyanin kohotettu aistiruokailu

Olen pyörittänyt palkittuja ravintoloita ja kulinaarista koulua yhdistäen iloa ja taidetta.

Fine dining by Facundo

Luon fuusioruokaa paikallisista raaka-aineista.

Gourmet global flavors by Fabrizio

Valmistan välimerellisiä, ranskalaisia ja aasialaisia ruokia korkealaatuisista ainesosista.

Moderni karibialainen ruokailu keittiömestari Wynnen kanssa

Yhdistän karibialaisen perintöni maailmanlaajuisiin keittiöihin luodakseni iloisia ja merkityksellisiä aterioita.

Miljoonan dollarin gourmet-ruokailu Walterilta

Mikä minut tekee kuuluisaksi: kaikkien aikojen kalleimman ruokalajin valmistaminen, taiteen ja ruoan yhdistelmä.

Kansainvälinen yläluokan rento – inspiroiva ruokailu

Karibian, amerikkalaisen ja välimerellisen keittiön yhdistelmästä muodostuneet eloisat maut.

Räätälöity, kausiluonteinen ruokailu yksityisen kokin Danin kanssa

Taustaa luksusvieraanvaraisuudessa, yksityisissä illallisissa, ravitsemuksessa ja hyvinvointiin liittyvä intohimo

Kuninkaallinen illallinen kokki Marina Staverin kanssa

Valmistan gourmet-aterioita harvinaisista ainesosista ja taiteellisesta pinnoituksesta VIP-asiakkaille.

Nicholasin maailmanlaajuinen fuusioruokailu

Yhdistän makuja eri puolilta maailmaa unohtumattoman kulinaarisen matkan luomiseksi.

Chef Steele from Gordon Ramsay's Nxt Lvl Chef s1

Olin yksi 60 000 keittiömestaria, joka oli esillä Next Level Chefissä, Gordon Ramsayn kilpailuesityksessä FOXILLA.

Yksityisten kokkien valmistamia maittavia aterioita

Paikalliset ammattilaiset

Nauti maittavia ruokia yksityisten kokkien tai mukautettujen catering-palvelujen avulla

Huolella valitut laadukkaat palvelut

Jokaisen kokin kulinaarinen kokemus tarkistetaan

Kokemusta erinomaisesta palvelusta

Vähintään kahden vuoden kokemus työskentelystä kulinaarisella alalla