Airbnb-palvelut

Valmistetut ateriat paikassa Culver City

Löydä paikallisten ammattilaisten tarjoama ainutlaatuinen palvelu Airbnb:ltä.

Nauti valmistetuista gourmet-aterioista paikassa Culver City

Sivu 1/1

Kokki kaupungissa Los Angeles

Jasminin piristetyt klassikot

Olen hienon ruokakulttuurin keittiömestari, joka on laittanut ruokaa julkkiksille, kuten Dave Chappellelle ja Bob Sagetille.

Kokki kaupungissa Los Angeles

Kokki Tyn tarjoamat brunssit, illalliset ja naposteltavat

Ainutlaatuinen yksityinen kokkielämys, jossa on tarjolla ylellisiä brunssileikkeitä, tyylikkäitä pöytiä ja monen ruokalajin illallisia, jotka on valittu ja valmistettu juuri sinulle.

Kokki kaupungissa Los Angeles

Master Chef LaLa tarjoaa gourmet-ateriaelämyksiä

Gourmet-ateriaelämykset mestarikokki LaLa – Le Cordon Bleu -koulutettu, Harvard-sertifioitu, esillä Today Show & Dr. Oz -ohjelmassa. Terveellisen ruokailun kohottaminen eleganssilla, maulla ja tarkoituksella.

Kokki kaupungissa West Hollywood

Tyylikkäät ja rennot ateriat kotona kokki Arnolta

Nauti ylellisyydestä, kun keittiössäsi valmistetaan ravintopitoisia, keittiömestarin valmistamia ja yksilöllisiä aterioita, jotka varastoidaan jääkaappiisi meidän iloksemme ja mukavuutemme. Tästä parempaa ei ole olemassa.

Kokki kaupungissa Huntington Beach

Terveelliset gourmet-ateriat toimitettuina kotiovellesi

Etelä-Kalifornian parhaat luomuruokatoimitukset – tuoreita, räätälöityjä aterioita, jotka on valmistettu luomutuotteista, luonnonvaraisista merenelävistä ja luonnollisista proteiineista. Terveellinen ruokailu vaivattomasti ja toimitettuna etuovellesi.

Kokki kaupungissa Los Angeles

Tuoreita aterioita Everytablesta

Valmistettu raakavalmisteista ja tuore.

Kätevät ja herkulliset kotitekoiset ateriat majoittumisesi ajaksi

Paikalliset ammattilaiset

Nauti tuoreista, kotitekoisista aterioista, jotka toimitetaan sinulle vaivattomasti

Huolella valitut laadukkaat palvelut

Jokaisen kokin kulinaarinen kokemus tarkistetaan

Kokemusta erinomaisesta palvelusta

Vähintään kahden vuoden kokemus työskentelystä kulinaarisella alalla