Airbnb-palvelut

Valmistetut ateriat paikassa Gardena

Löydä paikallisten ammattilaisten tarjoama ainutlaatuinen palvelu Airbnb:ltä.

Nauti valmistetuista gourmet-aterioista paikassa Gardena

Sivu 1/1

Kokki kaupungissa Los Angeles

Jasminin piristetyt klassikot

Olen hienon ruokakulttuurin keittiömestari, joka on laittanut ruokaa julkkiksille, kuten Dave Chappellelle ja Bob Sagetille.

Kokki kaupungissa Los Angeles

Kokki Tyn tarjoamat brunssit, illalliset ja naposteltavat

Ainutlaatuinen yksityinen kokkielämys, jossa on tarjolla ylellisiä brunssileikkeitä, tyylikkäitä pöytiä ja monen ruokalajin illallisia, jotka on valittu ja valmistettu juuri sinulle.

Kokki kaupungissa Los Angeles

Master Chef LaLa tarjoaa gourmet-ateriaelämyksiä

Gourmet-ateriaelämykset mestarikokki LaLa – Le Cordon Bleu -koulutettu, Harvard-sertifioitu, esillä Today Show & Dr. Oz -ohjelmassa. Terveellisen ruokailun kohottaminen eleganssilla, maulla ja tarkoituksella.

Kokki kaupungissa Huntington Beach

Terveelliset gourmet-ateriat toimitettuina kotiovellesi

Etelä-Kalifornian parhaat luomuruokatoimitukset – tuoreita, räätälöityjä aterioita, jotka on valmistettu luomutuotteista, luonnonvaraisista merenelävistä ja luonnollisista proteiineista. Terveellinen ruokailu vaivattomasti ja toimitettuna etuovellesi.

Kokki kaupungissa Los Angeles

Tuoreita aterioita Everytablesta

Valmistettu raakavalmisteista ja tuore.

Kokki kaupungissa Los Angeles

Ravitsemusterapeutin mukautetut erikoisruokavaliot Chef LaLa

Suunniteltu keto-, paleo-, diabeetikko-, vegaaniruokavalioon, leikkauksen jälkeiseen ruokavalioon ja muihin. Herkullisia, parantavia aterioita, jotka on räätälöity tavoitteidesi, rajoitustesi ja elämäntapasi mukaan.

Kätevät ja herkulliset kotitekoiset ateriat majoittumisesi ajaksi

Paikalliset ammattilaiset

Nauti tuoreista, kotitekoisista aterioista, jotka toimitetaan sinulle vaivattomasti

Huolella valitut laadukkaat palvelut

Jokaisen kokin kulinaarinen kokemus tarkistetaan

Kokemusta erinomaisesta palvelusta

Vähintään kahden vuoden kokemus työskentelystä kulinaarisella alalla