Airbnb-palvelut

Valmistetut ateriat paikassa Huntington Beach

Löydä paikallisten ammattilaisten tarjoama ainutlaatuinen palvelu Airbnb:ltä.

Nauti valmistetuista gourmet-aterioista paikassa Huntington Beach

Sivu 1/1

Kokki kaupungissa Los Angeles

Master Chef LaLa tarjoaa gourmet-ateriaelämyksiä

Gourmet-ateriaelämykset mestarikokki LaLa – Le Cordon Bleu -koulutettu, Harvard-sertifioitu, esillä Today Show & Dr. Oz -ohjelmassa. Terveellisen ruokailun kohottaminen eleganssilla, maulla ja tarkoituksella.

Catering-tarjoaja kaupungissa Marina del Rey

Kokki Oso Catering Service

Klassisesti koulutettu kokki, monipuolinen kokemus, catering-tapahtumat, ravintolatoiminta ja baarituki. Catering-fuusiotyyli, jossa perinteiset tekniikat yhdistyvät rohkeisiin, moderneihin makuihin.

Kokki kaupungissa Los Angeles

Hienot valmistelut: Ma'Jestic

"Kuninkaallisia makuja, valmistettu tuoreena. Koe Ma'Jesticin Exquisite Prepsin ylellisyys."

Kokki kaupungissa Los Angeles

Ravitsemusterapeutin mukautetut erikoisruokavaliot Chef LaLa

Suunniteltu keto-, paleo-, diabeetikko-, vegaaniruokavalioon, leikkauksen jälkeiseen ruokavalioon ja muihin. Herkullisia, parantavia aterioita, jotka on räätälöity tavoitteidesi, rajoitustesi ja elämäntapasi mukaan.

Catering-tarjoaja kaupungissa Los Angeles

Levitteitä ja cocktail-tunti Elizabethin seurassa

Korkeatasoiset ja ylelliset pöydät + boutique-catering maatilalta ruokapöytiin. Yli 4 vuoden kokemus Los Angelesin ja Orange Countyn alueella. Sitoutuminen syötäväksi tarkoitettujen muotoilujen ja elämysten kautta.

Kokki kaupungissa Los Angeles

Chloen maalaismaiset kausiluonteiset juhlat

Kouluttauduin Michael's-ravintolassa James Beard Award -finalistin Miles Thompsonin johdolla.

Kätevät ja herkulliset kotitekoiset ateriat majoittumisesi ajaksi

Paikalliset ammattilaiset

Nauti tuoreista, kotitekoisista aterioista, jotka toimitetaan sinulle vaivattomasti

Huolella valitut laadukkaat palvelut

Jokaisen kokin kulinaarinen kokemus tarkistetaan

Kokemusta erinomaisesta palvelusta

Vähintään kahden vuoden kokemus työskentelystä kulinaarisella alalla