Airbnb-palvelut

Kokit paikassa Mississauga

Löydä paikallisten ammattilaisten tarjoama ainutlaatuinen palvelu Airbnb:ltä.

Kaikki kokkipalvelut

Tanchin luovasti tasapainotettu hieno ruokailu

Olen kiinnostunut ruoasta, tarkasta tekniikasta ja sitoutunut tarjoamaan poikkeuksellisen hyvää ruokaa.

Hienot ruokapaikat Harryn mukaan

Työskentelin joissain Lontoon parhaista ravintoloista, ja nyt valmistan ruokaa kuninkaallisille.

Välimeren ja Italian keittiö Andreylla

Kokkikokemus Airbnb:llä yli 15 vuoden kulinaarisen asiantuntemuksen ansiosta

Andrey tarjoaa ruokakulttuuria uusin vivahtein

Olen maailmanlaajuisesti koulutettu kokki, ja intohimoni on luoda ainutlaatuisia ruokalistoja.

Natashan valmistamaa aitoa brasilialaista ja italialaista ruokaa

Yhdistän brasilialaisia makuja ja italialaisia perinteitä tuodakseni lohtua ja iloa ateriaasi.

Nicholasin luova illallinen

Tarjoan catering-palveluja ja hienoja ruokailuelämyksiä kaikenlaisiin tapahtumiin.

Gracielan moderni Välimeren fuusioruoka

Valmistan tyylikkäitä, kausiluonteisia välimerellisiä ruokia, joissa on maailmanlaajuinen vivahde.

Progressiivista kanadalaisruokaa tunnetun kokki Ivanin keittiössä

Luo hienostuneita ruokia, jotka herättävät tunteita paikallisten ja kansainvälisten makujen kautta.

Aitoa italialaista ruokaa Andrealta

Keskityn nykyaikaiseen keittiöön, jossa italialaiset perinteet yhdistyvät moderneihin tekniikoihin.

Yksityinen italialainen keittiömestari Torontossa

Tuon taiteellisuutta ja innovaatioita hienoon ruokailuun ja muutan ainesosat pysyviksi muistoiksi.

Seanin fuusiokeittiön luomuksia

Luo poikkeuksellisia ruokailuelämyksiä eri keittiöistä.

Johnin mausteinen Välimeren keittiö

Toimin pääkokkina 5 tähden lomakeskuksessa Caymansaarilla.

Yksityisten kokkien valmistamia maittavia aterioita

Paikalliset ammattilaiset

Nauti maittavia ruokia yksityisten kokkien tai mukautettujen catering-palvelujen avulla

Huolella valitut laadukkaat palvelut

Jokaisen kokin kulinaarinen kokemus tarkistetaan

Kokemusta erinomaisesta palvelusta

Vähintään kahden vuoden kokemus työskentelystä kulinaarisella alalla