Airbnb-palvelut

Kokit paikassa Mississauga

Löydä paikallisten ammattilaisten tarjoama ainutlaatuinen palvelu Airbnb:ltä.

Nauti yksityisen kokin herkuista paikassa Mississauga

Kokki

Maistelumenu salakapakkahuoneistossa

Aloin työskennellä fine dining -keittiöissä hyvin hellä iässä. Olen rakentanut viimeisten 15 vuoden aikana joukon taitoja, tekniikoita ja filosofioita, jotka tarkoittavat saumattomasti ainutlaatuista ruokailuelämystä ruokien kautta, jotka tarjoillaan multikurssin maistelumenussani.

Kokki

Toronto

Andrean aitoa italialaista ruokailua

14 vuoden kokemus Yli vuosikymmenen ajan ruoanlaittoni on tarjonnut aidon mutta nykyaikaisen Italian maun. Valmistuin Milanon kulinaarisesta instituutista vuonna 2006. Olen työskennellyt puolivälissä huippuravintoloissa Milanossa, Melbournessa ja Torontossa.

Kokki

Cindyn luovaa ja klassista ruokaa

Olen keittiömestari Cindy, ja ruoanlaitto on ollut luova intohimoni 4-vuotiaasta lähtien. Kahden vuosikymmenen aikana kulinaarisessa maailmassa olen hiottanut käsityöni Michelin-tähden saaneissa ravintoloissa, valmistanut ruokaa kuuluisille julkkiksille ja ansainnut voittavan ominaisuuden Food Network's Firemasters -ohjelmassa (3. kausi). Matkallani on ollut enemmän kuin vain ruoka - kyse on unohtumattomien elämysten luomisesta. Intiimeistä illallisista ja mittatilaustyönä tehdyistä aterioista yksityisillä suihkukoneilla laajamittaisiin tapahtumiin - tuon henkilökohtaisen silauksen jokaiseen tilaisuuteen. Yksityisenä keittiömestarina ja tapahtumasuunnittelijana varmistan, että kaikki yksityiskohdat - ruoasta yleiseen esteettiseen linjaan. Olipa kyseessä tyylikäs kanapé tai kauniisti suunniteltu tila, uskon, että ruoka on taidemuoto, joka tuo ihmiset yhteen. Kestävien yhteyksien luominen ja pöydän puhuminen sujuu aina sujuvasti.

Kokki

Andreyn pienellä vivahteella varustettua ruokaa

19 vuoden kokemus Olen keittiömestari, jolla on lähes kahden vuosikymmenen kokemus ravintola- ja pitopalvelualalla. Opiskelin kulinaarisia taiteita Israelissa ja Italiassa. Osallistuin San Pellegrinon Young Chef -kilpailuihin vuosina 2015 ja 2017.

Kokki

Yksityinen italialainen keittiömestari Torontossa

15 vuoden kokemus olen kouluttanut keittiömestareiden alaisuudessa eri puolilla maailmaa huippuluokan lomakeskuksissa ja Michelin-tähden saaneissa ravintoloissa. Kouluttauduin Michelin-tähden saaneisiin keittiöihin ja opiskelin maailman parhaiden keittiömestarien alaisuudessa. Sain 13 Gault & Millau -pistettä vuonna 2019.

Kokki

Johnin mausteinen välimerellinen keittiö

30 vuoden kokemus työskenneltyäni ravintoloissa ja yksityisissä klubeissa vaellushaluani ruokkii edelleen luovuuttani. Olen erikoistunut ranskalaisiin, italialaisiin, karibialaisiin, aasialaisiin ja eteläamerikkalaisiin ruokiin. Työskentelin Caymansaarilla ja omisin myös ravintola- ja pitopalveluyrityksen.

Kaikki kokkipalvelut

Jaggerin maailmanlaajuinen monen ruokalajin juhla

16 vuoden kokemus yhdistän maailmanlaajuisia ja paikallisia makuja, jotka ovat erikoistuneet thaimaalaiseen, intialaiseen, eteläiseen grilliruokaan ja muihin. Opiskellessani sain taitoja eri puolilta maailmaa tulevalta huippukokilta. Perustin hyväntekeväisyysjärjestön, joka torjuu ruokaturvattomuuden.

Jaynen kausiluonteiset erikoisuudet

20 vuoden kokemus Rakkauteni kausiluonteiseen ruoanlaittoon ja muistojen luomiseen määrittelee lähestymistapani keittiöön. Opintojeni aikana hioin taitojani erilaisissa keittiöissä. Perustin pitopalveluyrityksen, joka on omistautunut tarjoamaan korkealaatuisia, paikallisia raaka-aineita.

Christopherin innovatiivinen ruokailu

20 vuoden kokemus Minulla on laaja kokemus op-tier Toronto -ravintoloista, yksityisistä klubeista ja juhla-aterioista. Minulla on George Brown Collegen virallinen ravitsemuskoulutus ja käytännön kokemus. Työskentelin Premier Torontossa ilman kulinaarista koulutusta.

Nicholasin luova juhlaruokailu

Maustettu vieraanvaraisuuden johtaja, jolla on 17 vuoden kokemus Aramark Canadasta, Ontarion kuvernöörin keittiömestari, joka valmistaa hienoja ruokapaikkoja VIP-tapahtumia varten. Red Seal Chef, George Brown College & City & Guilds Westminster -sertifioitu.

Cindyn toimittamat valmistetut ateriat

Tapahtumasuunnittelija, yksityinen keittiömestari, sisällöntuottaja, suunnittelija, toimitusjohtaja Yli 20 vuoden käytännön kokemus tapahtumista, pitopalveluista ja sisällön luomisesta. Keittiömestarin valmistetut ateriat, Luxe & Easy Foodnetwork Firemasters S3 ep 4

Yksityisten kokkien valmistamia maittavia aterioita

Paikalliset ammattilaiset

Nauti maittavia ruokia yksityisten kokkien tai mukautettujen catering-palvelujen avulla

Huolella valitut laadukkaat palvelut

Jokaisen kokin kulinaarinen kokemus tarkistetaan

Kokemusta erinomaisesta palvelusta

Vähintään kahden vuoden kokemus työskentelystä kulinaarisella alalla