Airbnb-palvelut

Catering-palvelut paikassa Seminole

Löydä paikallisten ammattilaisten tarjoama ainutlaatuinen palvelu Airbnb:ltä.

Kaikki catering-palvelut

New Orleansin makuja Valin kanssa

Luo inklusiivista ruokaa, josta kaikki nauttivat.

Jessican tyylikäs catering

Yritykseni avulla toteutan kulinaarisia visioita niin intiimeissä häissä kuin suurissa tapahtumissa.

Vails Brothers Chicken, Fish & Shrimp

Perheen omistamia reseptejä viimeisten 15 vuoden ajalta. Nopeimmin kasvavat mustien omistamat ravintolat St. Louisissa.

Kokki Mon gourmet-ateria

Olen yksityinen kokki, jolla on yli 8 vuoden kokemus ja joka on erikoistunut ikimuistoisiin aterioihin.

Ranskalaista ja välimerellistä ruokaa Kathrynin kanssa

Valmistan ikimuistoisia eurooppalaistyylisiä ruokia.

Danin valmistama tuore, paikallinen aamiainen

Tarjoan tuoreita paikallisia aterioita ryhmille, mukaan lukien eloisan leikkelevalikoiman.

Niomin kasviperäiset ja fuusioateriat

Keskityn erilaisten ruokien valmistamiseen aina tyylikkäistä ja terveellisistä ruoista vegaanisiin ja aasialais-texasilaisiin fuusioruoista.

Gulf Coastin kokit

Olen kokki, jolla on 30 vuoden kokemus, ja tarjoan yksityisiä ruokailuelämyksiä kotona.

Kyndran globaalia fuusioruokaa

Luon herkullisia ruokalistoja niin pienille juhlille kuin suurille ja ylellisille tapahtumille.

Niomin täydelliset kasvisruoat

Valmistan monen ruokalajin aterioita ilman eläintuotteita rohkeilla, innovatiivisilla mauilla.

Yksityinen illalliskutsu LK Culinaryn tarjoamana

Valmistamme 5 tähden ruokaa kotikeittiössäsi aina maistelumenusta suuriin kokoontumisiin.

Benin etelävaltiolainen soul ja maailmanlaajuinen tyyli

Tuon kulinaarista kokemusta ja luovuutta ja keksien lohturuokaa rohkeilla makuilla.

Lisää majoittumiseesi asiantunteva catering-palvelu

Paikalliset ammattilaiset

Ammattimaisesti tarjottu catering-palvelu tuo maistuvia herkkuja erilaisiin tilanteisiin

Huolella valitut laadukkaat palvelut

Jokaisen kokin kulinaarinen kokemus tarkistetaan

Kokemusta erinomaisesta palvelusta

Vähintään kahden vuoden kokemus työskentelystä kulinaarisella alalla