Airbnb-palvelut

Kokit paikassa Tempe

Löydä paikallisten ammattilaisten tarjoama ainutlaatuinen palvelu Airbnb:ltä.

Kaikki kokkipalvelut

Tuoreista raaka-aineista valmistetut ateriat

Kokki, leipuri ja ohjaaja, jolla on yli 10 vuoden kokemus alalta. Valmistan tuoretta, maukasta ruokaa tyhjästä, ja inspiraationa toimivat juureni Méxicossa sekä koulutukseni Espanjassa ja Yhdysvalloissa.

Adamin luovaa gourmet-ruokaa

Luon mieleenpainuvia ruokailuelämyksiä luovuuden, tekniikan, laadun ja kestävyyden avulla.

Jennin tarjoama tasapainoinen gourmet-ruokailu

Klassisen koulutukseni lisäksi käytän kokonaisvaltaista lähestymistapaa ja luon eloisia, paikallisia ruokalistoja.

Sandra valmistaa tuoretta luomuruokaa

Omistan catering-yrityksen, joka on erikoistunut uuteen amerikkalaiseen ja Välimeren alueen rannikkoruokaan.

Keittiömestari Deanin järjestämät muodolliset yksityiset ryhmäillalliset

Keittiömestari Dean järjestää vieraille yksilöllisiä illalliskutsuja, joissa on tarjolla upeaa ruokaa.

Ravista ja sekoita: Brianin cocktailkurssi

Tutkin tuoreita paikallisia makuja ja poikkeuksellisia väkeviä juomia luodakseni ainutlaatuisia cocktaileja.

Brendanin räätälöimiä aterioita

Yhdistän maun ja toimivuuden moniruokaisissa illallisissa ja suorituskykyä vaativissa aterioissa.

Zoian kulinaarinen eleganssi

Vanha maailma kohtaa uuden meksikolaisen katuruoan ja klassisen eurooppalaisen fuusion kautta.

Gracielan sydämellinen vegaaniruoka

Valmistan vegaanisia, kasvissyöjille ja peskatarialaisille sopivia ruokia etelävaltioiden ja Karibian innoittamina.

Jessican ruokailuelämykset lomien aikana ja sen jälkeen

Rakastan ruokaa ja iloa, jonka se tuo asiakkailleni.

Manun valmistamia aitoja meksikolaisia ruokia

Keittiöni tuo pöytään aitoja meksikolaisia makuja ja globaaleja vivahteita.

Yksinkertaiset juhlat Martinin kanssa

Olen Le Cordon Bleu -koulutettu kokki, joka pyrkii tuomaan ravintolakokemuksen luoksesi

Yksityisten kokkien valmistamia maittavia aterioita

Paikalliset ammattilaiset

Nauti maittavia ruokia yksityisten kokkien tai mukautettujen catering-palvelujen avulla

Huolella valitut laadukkaat palvelut

Jokaisen kokin kulinaarinen kokemus tarkistetaan

Kokemusta erinomaisesta palvelusta

Vähintään kahden vuoden kokemus työskentelystä kulinaarisella alalla