Airbnb-palvelut

Kokit paikassa Asheville

Löydä paikallisten ammattilaisten tarjoama ainutlaatuinen palvelu Airbnb:ltä.

Nauti yksityisen kokin herkuista paikassa Asheville

Kokki

Kestävää välimerellistä ruokaa Amberilta

8 vuoden kokemus Olen ollut keittiömestari useissa ravintoloissa ja erikoistunut välimerelliseen keittiöön. Koulutin korkealaatuisiin keittiöihin ennen kuin opiskelin kulinaarisessa koulussa. Otin väliaikaisen työn valmistajana 17-vuotiaana, mutta tein siitä menestyvän uran.

Kokki

Guillermon argentiinalainen grillaus

18 vuoden kokemus. Olen erikoistunut argentiinalaisten avotulen ruoanlaittotekniikoihin. Synnyin ja kasvoin Buenos Airesissa, ja opin tuliruoanlaiton salaisuudet isoisältäni. Omistin ja hoidin Las Piedrasin, argentiinalaisen grillin Costa Ricassa.

Kokki

Amberin eloisia makuja

Olen Kim, concierge-palvelusi. Asetan varauksesi ja yhdistän sinut keittiömestari Amberiin varauksenteon jälkeen. Ota vapaasti yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää. Keittiömestari Amber on ammattikokki ja kouluttaja, joka on erikoistunut välimerelliseen ja uuteen amerikkalaiseen keittiöön. Etelässä asuva hän laittaa myös oman vivahteensa eteläisiin ruokiin ja uskoo vilkkaisiin ja rohkeisiin makuihin, jotka antavat lausunnon. Amber on 23-vuotias keittiömestari, ja hän on luonut edistyneen kulinaarisen opetussuunnitelman opiskelijoille ja ansainnut useita ruoanlaittokilpailupalkintoja ja ehdokkaita. • Culinary Arts AAS from AB Tech • 2018 Mystery Basket Competition - 1st place winner • 2021 Best New Restaurant Chef Nomination • Vuoden 2021 paras ruokailuelämys Olemme innoissamme voidessamme tuoda ainutlaatuisen ruokailumatkan pöydällesi.

Kokki

Kevinin modernit latinalaiset maut

10 vuoden kokemus aloitin perheeni ravintolassa astianpesukoneena ja työskentelin ylöspäin. Opiskelin kulinaarikoulua Asheville-Buncombe Community Collegessa. Autoin Oxomocoa ansaitsemaan Michelin-tähden keittiömestarina.

Yksityisten kokkien valmistamia maittavia aterioita

Paikalliset ammattilaiset

Nauti maittavia ruokia yksityisten kokkien tai mukautettujen catering-palvelujen avulla

Huolella valitut laadukkaat palvelut

Jokaisen kokin kulinaarinen kokemus tarkistetaan

Kokemusta erinomaisesta palvelusta

Vähintään kahden vuoden kokemus työskentelystä kulinaarisella alalla