Airbnb-palvelut

Kokit paikassa Charleston

Löydä paikallisten ammattilaisten tarjoama ainutlaatuinen palvelu Airbnb:ltä.

Nauti yksityisen kokin herkuista paikassa Charleston

Kokki

Teejuhlat ja ateriapalvelut

28 vuoden kokemus Mieheni ja minä omistamme ja operoimme 26 Divinea, joka palvelee suuria ja pieniä tapahtumia. Valmistuin Johnson & Walesin yliopistosta ja Scottsdale Culinary Institutesta. Hiontasin kulinaarisia taitojani The Sanctuaryssa ja Charleston Placessa.

Kokki

Reggien hemmottelevia ruokia

10 vuoden kokemus Aloitin kulinaarisen matkani 14-vuotiaana, ja minulla oli kokemusta takapihan grilliruoista fine dining -ruokailuun. Koulutin huippukokkien alaisuudessa ja johdin maatilalta pöytään -yritystä yli 4 vuoden ajan. Olen valmistanut ruokaa Dave Chappellelle, Chris Rockille ja Zion Williamsille.

Kokki

Charlestonin ylellinen yksityinen ruokailuelämys

23 vuoden kokemus Olen työskennellyt sous-kokin, catering-kokin ja toimitusjohtajakokkina eri ympäristöissä. Minulla on kulinaristutkinto Culinary Institute of Charlestonista Etelä-Carolinasta. Katkarapu- ja grits-ruokani oli Chicago Tribune's Top 100 We Ate -listalla.

Kokki

Devinin nykybistro

Hei, olen Kim ja olen concierge-palvelusi Food Fire + Knives -ravintolassa. Voin auttaa sinua varauksesi luomisessa ja yhdistää sinut keittiömestari Deviniin, kun olet varannut! Voit aina esittää minulle kysymyksiä! Keittiömestari Devin on hallinnoinut joitakin Charlestonin/Summervillen alueen parhaista keittiöistä. Hän sijoitti Heritage Fire Tourin Top 5 -tapahtumaan, joka on osavaltion kattava live-tulikeittokilpailu. Hänellä on Associate of Applied Science (AAS) Culinary Artsissa Auguste Escoffier School of Culinary Artsista.

Kokki

Katien ruokailu

16 vuoden kokemus hän on työskennellyt kaikissa tehtävissä ammattikeittiössä, mukaan lukien leivonnaiskokki. Hän osallistui Scottsdale Culinary Institute -instituuttiin ja sai kulinaarisen taidekumppanin tutkinnon. Hän valmisti myös Aspen Food and Wine Festivalissa ja James Beard Housessa.

Kokki

Keittiömestari John DiLeon räätälöity ruokailu

30 vuoden kokemus Minulla on klassinen ranskalainen koulutus ja syvä yhteys italialaiseen perintööni. Opiskelin Culinary Institute of America -instituutissa ja koulutin keittiömestari Christian Delouvrierin alaisena. Olen avannut ravintoloita ja hotelleja New Yorkissa, Nantucketissa, Key Westissä ja Moskovassa.

Yksityisten kokkien valmistamia maittavia aterioita

Paikalliset ammattilaiset

Nauti maittavia ruokia yksityisten kokkien tai mukautettujen catering-palvelujen avulla

Huolella valitut laadukkaat palvelut

Jokaisen kokin kulinaarinen kokemus tarkistetaan

Kokemusta erinomaisesta palvelusta

Vähintään kahden vuoden kokemus työskentelystä kulinaarisella alalla

Enemmän palveluja tutkittavaksi