Airbnb-palvelut

Kokit paikassa Coquitlam

Löydä paikallisten ammattilaisten tarjoama ainutlaatuinen palvelu Airbnb:ltä.

Nauti yksityisen kokin herkuista paikassa Coquitlam

Kokki

Maryamin yksilöityä ruokailua

20 vuoden kokemus olen erikoistunut ruokavalion tarpeisiin ja tarjoan kasvis-, vegaani-, gluteenittomia ja halal-vaihtoehtoja. Kouluttauduin Vancouverissa. Olen myös Red Seal Certified. Olen valmistanut ruokaa Glowbal Groupissa, Four Seasons Hotelissa, River Rock Casinolla ja Fairmont Hotelissa.

Kokki

Eco-friendly farm-to-table feasts by Lovena

15 vuoden kokemus Minulla on kolme menestyksekästä Indigo Age Café -kahvilapaikkaa ja opetan kasvisruokaa ja terveellistä ruoanlaittoa. Opiskelin Real Raw Food Instituten ja Living Light Instituten. Minut on esitelty Plant Based Foodie Vancouverissa ja Impact Magazine -lehdessä.

Kokki

Umami & Amore

Yksityinen keittiömestarimme ja pitopalveluyrityksemme tarjoaa räätälöidyn kulinaarisen kokemuksen, joka on erikoistunut henkilökohtaisiin ruokalistoihin intiimejä illallisia, erikoistapahtumia ja yritystapaamisia varten. Järjestätpä pienen kokoontumisen tai suuren juhlan, tarjoamme täyden palvelun aterioita, jotka sisältävät tyylikkäästi päällystettyjä aterioita, luovia kanapeita ja vilkkaita noutopöytävalintoja. Tapahtumien pitopalveluita varten suunnittelemme jokaisen ruokalistan vastaamaan tilaisuuden teemaa ja mieltymyksiä, jotka vaihtelevat tyylikkäistä monen ruokalajin illallisista rentoihin, väkijoukkoihin. Lisäksi asiakkaat voivat valita joko täyden palvelun tarjoilupalveluista tai kustannustehokkaista kyydistäjättöpalveluista, mikä takaa joustavuuden tinkimättä laadusta. Tarvitsetpa ylellisen illallisen tai haluat vain nauttia keittiömestarin valmistamia aterioita kotona, tarjoamme poikkeuksellisen kulinaarisen kokemuksen, joka on sekä herkullinen

Kokki

Amandan kausiluonteiset kulinaariset elämykset

8 vuoden kokemus uppouduin keittiöihin eri puolilla maailmaa ja tutustuin erilaisiin keittiöihin ja tyyleihin. Työskentelin useilla erittäin lahjakkailla keittiömestareilla useissa keittiöissä ja asetuksissa. Kouluttauduin useilla erittäin lahjakkailla keittiömestareilla useissa keittiöissä ja asetuksissa.

Kokki

Orenin moderni toscanalainen fuusio

15 vuoden kokemus olen erikoistunut moderniin välimerelliseen keittiöön, joka on täynnä japanilaisia makuja. Teroitin taitojani arvostetussa kulinaarisessa koulussa. Koulutin Michelin-tähden saaneissa ravintoloissa Pariisissa, Japanissa, Italiassa ja Tanskassa.

Yksityisten kokkien valmistamia maittavia aterioita

Paikalliset ammattilaiset

Nauti maittavia ruokia yksityisten kokkien tai mukautettujen catering-palvelujen avulla

Huolella valitut laadukkaat palvelut

Jokaisen kokin kulinaarinen kokemus tarkistetaan

Kokemusta erinomaisesta palvelusta

Vähintään kahden vuoden kokemus työskentelystä kulinaarisella alalla