Airbnb-palvelut

Kokit paikassa Doral

Löydä paikallisten ammattilaisten tarjoama ainutlaatuinen palvelu Airbnb:ltä.

Kaikki kokkipalvelut

Hot Box 305 -elämys keittiömestari Raen kanssa

Luo kansainvälisen keittiön inspiroimia herkullisia aterioita korkeatasoiselle asiakaskunnalle.

Gourmet-aamiaislevite

Tuon huippuravintoloissa oppimani taidot jokaiseen ateriaan.

Maozin mukautettua lohturuokaa

Valikoima ateriavaihtoehtoja, jotka on suunniteltu viemään ruokailija makumatkalle.

Tasteful Kreationz By Chef Jay -elämykset

Olen laittanut ruokaa julkkiksille ja työskennellyt Flemings- ja Benihana-hienoruokaravintoloissa. Finalisti Chef Karla's Favorite.Chef -kilpailussa. Koulutettu Art Institute Ft. Lauderdalessa.

Soflosushi Omakase

Ainutlaatuinen japanilainen tai fuusio-omakase-elämys.

Tule, minä tarjoan sinulle ruokaa

Tarjoilemme sielua ja röyhkeyttä: lohdutusruoka kohtaa luovuuden, ja jokainen suupala kertoo tarinan.

Michelin-tason ruokailu Collinilla

Olen toiminut 10 vuotta kokkina huviloissa Miamissa, ja olen kouluttautunut San Diego Culinary Institutessa.

Kokki Adrianne tarjoaa kokkitaulun elämyksen

Huolella valittu Miamin hieno ruokalista, jossa on paikallisia tuotteita ja ainesosia.

Nauti ja majoitu: kokki Cuinnin Airbnb-elämys

Nosta lomasi tasoa yksityisellä kulinaarisella matkalla. live-ruoanlaitto ja gourmet-ateriat

Sydämellisiä karibialaisia makuja Trician keittiöstä

Olen erikoistunut tuomaan syvät karibialaiset juuret ja sydämen täynnä intohimoa jokaiseen ruokaan.

Food NetWork Chef Keittiömestari Anthonyn luovaa työtä

Intohimoisesti kiinnostunut kaikentyyppisestä ruoasta, tuoden makua ja eheyttä.

Premium Omakase Tomasin kanssa

Ylellinen sushikokemus valituilla tuotteilla, kuten Färsaarten lohi ja Hokkaidon kampasimpukat

Yksityisten kokkien valmistamia maittavia aterioita

Paikalliset ammattilaiset

Nauti maittavia ruokia yksityisten kokkien tai mukautettujen catering-palvelujen avulla

Huolella valitut laadukkaat palvelut

Jokaisen kokin kulinaarinen kokemus tarkistetaan

Kokemusta erinomaisesta palvelusta

Vähintään kahden vuoden kokemus työskentelystä kulinaarisella alalla