Airbnb-palvelut

Kokit paikassa Great Neck

Löydä paikallisten ammattilaisten tarjoama ainutlaatuinen palvelu Airbnb:ltä.

Kaikki kokkipalvelut

Yksityinen kokkielämys The Culinistasin tarjoamana

Yhdistämme huippuluokan kokit ja kotitaloudet unohtumattomien ruokailuelämysten luomiseksi.

Keittiömestari Robin kurssit

Olen erikoistunut cajun-, kreikkalaiseen, etelävaltioiden, italialaiseen, ranskalaiseen, länsi-intialaiseen, latinalaiseen ja klassiseen amerikkalaiseen keittiöön

Ruoanlaitto: Keittiömestari Melech Castillo

Olen erikoistunut yksilöllisiin ruokalistoihin ja yksityisiin tapahtumiin ja luon unohtumattomia ruokailukokemuksia, joissa palvelu on aina poikkeuksellisen hyvää. Lisätietoja löydät verkkosivustoltani. www.melechcatering.com

Karibian makuja ja tapahtumia Marian kanssa

Olen cateringkokki ja koulutettu dominikaaninen kokki, jolla on tutkintotodistus Escoffierista.

Kristalin loistokasta lohturuokaa ja intiimiä ruokailua

Minut on esitelty Travel Noire -sivustolla, koska teen sielukkaita aterioita, jotka tuntuvat kodilta.

Yksityinen keittiömestari-ilta NYC:ssä Stephanie Cmarin kanssa

Minulla on paljon muutakin taitoa kuin ruoanlaitto. Kodeissa työskentely opetti minulle, kuinka yhdistää ammattimaisuus lämpöön, ennakoida tarpeita ja luoda kokemus, joka tuntuu vaivattomalta.

Suzannen yksityiset kokkielämykset

Yksityinen kokki, jolla on yli 10 vuoden kokemus Four Seasons -hotellista ja kokkikouluttajana toimimisesta

Keittiömestari Curtisin valikoima ruokailuelämyksiä

Ranskalaiset, italialaiset ja kaakkoisaasialaiset maut, ruoka suoraan maatilalta, vegaaniset ja kasvisateriat.

Eklektistä ruokaa Chef Sosan keittiössä

Tarjoan sinulle yllätyslaatikon tyyppistä ruoanlaittoa – kaikki ruoat ja kaikki ainekset ovat herkullisia.

Yksityisten kokkien valmistamia maittavia aterioita

Paikalliset ammattilaiset

Nauti maittavia ruokia yksityisten kokkien tai mukautettujen catering-palvelujen avulla

Huolella valitut laadukkaat palvelut

Jokaisen kokin kulinaarinen kokemus tarkistetaan

Kokemusta erinomaisesta palvelusta

Vähintään kahden vuoden kokemus työskentelystä kulinaarisella alalla