Airbnb-palvelut

Kokit paikassa Philadelphia

Löydä paikallisten ammattilaisten tarjoama ainutlaatuinen palvelu Airbnb:ltä.

Nauti yksityisen kokin herkuista paikassa Philadelphia

Kokki

Modern Asian-American dining by Graciela

8 vuoden kokemus Minulla on syvät juuret ravintoloissa Chinatownin keittiöstä elintarviketurvallisuuskoulutukseen. Koulutan ja saan tällä hetkellä sertifikaattia elintarviketurvallisuudesta. Käsittelin ruoan turvattomuutta käyttämällä pelastettua ruokajätettä sielukkaisiin ja kestäviin aterioihin.

Kokki

Elisen eurooppalaisia mereneläviä ja kausiluonteisia ruokia

12 vuoden kokemus Olen työskennellyt yksityisissä ruokailu- ja pitopalveluissa ja johtanut ravintolakeittiöitä. Opiskelin keittiömestareiden Marc Vetrin, Nicholas Elmin ja Ellen Yinin johdolla. Toimin keittiömestarina kolmessa Philadelphian ravintolan aukiossa.

Kokki

Robertin kaikki intohimoisesti

20 vuoden kokemus italialaisista, karibialaisista ja amerikkalaisista korkealaatuisista ruokalajeista kilpailukykyisin hinnoin. Opiskelin Cordon blu -koulussa Pittsburghissa, Pennsylvaniassa. Voitin vuoden keittiömestarin Philadelphian hoitokodissa vuonna 2014.

Kokki

Kardelin intohimon omaksuminen

22 vuoden kokemus Olen työskennellyt The Signature Room -ravintolassa ja avannut catering-yrityksen. Hioin taitojani käytännön harjoittelun, mentoroinnin ja kulinaaristen kilpailujen kautta. Laitoin ruokaa James Beard Housessa ja avasin kulinaarisen yrityksen Dmitriannan.

Kokki

Chrisin kulinaariset luomukset

35 vuoden kokemus hän on erikoistunut pieniin tapahtumiin ja ruoanlaittokursseihin. Hän varttui ruoanlaittoon isoäitinsä kanssa ja sai kokemusta työskentelystä eri keittiöissä. Hän opettaa ruoanlaittoa vammaisille.

Yksityisten kokkien valmistamia maittavia aterioita

Paikalliset ammattilaiset

Nauti maittavia ruokia yksityisten kokkien tai mukautettujen catering-palvelujen avulla

Huolella valitut laadukkaat palvelut

Jokaisen kokin kulinaarinen kokemus tarkistetaan

Kokemusta erinomaisesta palvelusta

Vähintään kahden vuoden kokemus työskentelystä kulinaarisella alalla