Airbnb-palvelut

Kokit paikassa London Borough of Hammersmith and Fulham

Löydä paikallisten ammattilaisten tarjoama ainutlaatuinen palvelu Airbnb:ltä.

Nauti yksityisen kokin herkuista paikassa London Borough of Hammersmith and Fulham

Kokki

Fusion Indian fine dining by Arup

25 vuoden kokemus ruokamatkani kattaa länsimaiset ja intialaiset keittiöt Delhistä Ranskaan ja Lontooseen. Minulla on maisterintutkinto hotelli- ja pitopalveluiden hallinnoinnista ja elintarviketurvallisuuskoulutuksesta. Ravintolani ansaitsi Michelin-lautasen Grand Trunk Roadilla innovatiivisen intialaisen keittiön kautta.

Kokki

Shaloman kansainväliset ruokalistat

3 vuoden kokemus Olen innovatiivinen keittiömestari ja pitopalvelu, joka on valmistanut ruokaa Jamie Oliverin kaltaisille kulinaarisille mahtaville. Minulla on tutkinto vieraanvaraisuuden johtamisesta Surreyn yliopistosta. Voitin Vegan Catering Companyn vuonna 2022, ja minulla on yli 100 5 tähden arvostelua verkossa.

Kokki

Suur-Lontoo

Sebastianin klassiset italialaiset ruokalistat

Olen työskennellyt 12 vuoden kokemus kuuluisissa laitoksissa sekä tapahtumien ja yksilöiden keittiömestarina. Sain perustavia kulinaarisia taitoja Westminster Kingsway Collegessa. Viimeistelen jatkuvasti taitojani tarjoamalla ruokaa, jota asiakkaat todella arvostavat.

Kokki

Suur-Lontoo

Anna Janen kausiluonteiset gourmet-menuvalinnat kotonasi

Kokki

Sesongin makujen pöytätarjoilu kokki-Eduardon kanssa

Kokki

Pan-Asian fusion by YE

Olen Le Cordon Bleu Pariisissa koulutettu, malesialainen yksityinen keittiömestari, jolla on laaja kulinaarinen kokemus - ruoanlaittokursseista yritystapahtumien ja yksityisten juhlien järjestämiseen - tuon ammattitaidot ja intohimon jokaiseen ruokaan. Signature dishes include Nasi Lemak, Malaysian curry chicken, Satay, Mee goreng, and various seafood and cakes. Olen asunut kuudessa maassa neljällä mantereella ja matkustanut yli 40 maassa, joten jaan mielelläni kulinaarisia tietojani, matkakertomuksiani ja suosituksia Lontoosta ja sen ulkopuolelta. Puhun englantia, mandariinikiinaa, kantonia ja malaijia.

Kaikki kokkipalvelut

Yuzun kausiluonteinen perhe- tai noutopöytäateria

12 vuoden kokemus olen työskennellyt Michelin-tähden saaneissa keittiöissä ja luon nyt ikimuistoisia ruokailuhetkiä kotona. Koulutin The Five Fieldsissä, Bohemia Jerseyssä ja Shaun Rankinissa Grantley Hallissa. Olin osa kahta avaustiimiä uusissa ravintoloissa, joille myönnettiin Michelin-tähti.

Seanin maailmanlaajuiset maut ja grilliruoka

15 vuoden kokemus, jonka olen huolehtinut korkealaatuisista asiakkaista, mutta olen ylpeä positiivisesta palautteesta vierailta. Opiskelin kaupallista ruoanlaittoa Melbournen ammattikorkeakoulussa ja osallistuin mestarikurssiin Texas BBQ: ssa. Keitetty hiilien päällä Melbournesin kuuluisilla Queen Vic Markets -markkinoilla, jotka tuo nyt rohkeita makuja

Giovannin italialaiset ruokalistat

Olen työskennellyt 26 vuoden kokemus erilaisissa italialaisissa ravintoloissa moderneista trattorioista fine dining -ruokailuun. Ansaitsin tutkintotodistukseni kulinaarikoulussa Napolissa, Italiassa. Minulla on ollut ilo valmistaa ruokaa Valentino Rossille, Shevchenkolle ja Riccardo Scamarciolle.

Herkullista ruokaa keholle, mielelle ja sielulle

15 vuoden kokemus Olen työskennellyt keittiömestarina korkeatasoisille asiakkaille ja sekoittanut ravitsemuksen luovuuteen. Opiskelin Leiths School of Food and Wine -korkeakoulussa ja ansaitsin tutkinnon ravitsemuksesta. Minulla on maisterintutkinto ruokapolitiikassa, opiskelen ruokajärjestelmiä ja kestävyyttä.

Alanin klassisia aterioita ja hienostuneita maistelumenuja

25 vuoden kokemus Olen työskennellyt fine dining -ravintoloissa, luksushotelleissa ja huippuluokan gastropubeissa. Minulla on NVQ Level 3 -tutkinto vieraanvaraisuudesta ja pitopalveluista. Työskentelin Lontoon luvussa 1, jossa autoin tiimiä voittamaan Michelin-tähden.

Maisien kausiluonteinen ruokailu

17 vuoden kokemus Teen tiivistä yhteistyötä luomutilojen kanssa ja käytän ravinnepitoisia, harkitusti kasvatettuja tuotteita. Vuosien käytännönläheinen koulutus erilaisissa keittiöissä paransi taitojani. My bakery and eatery in East London celebrates local ingredients with global inspiration.

Giovannin italialainen ja välimerellinen fine dining -ruokailu

11 vuoden kokemus Minulla on keittiömestarin kokemus Michelin-tähden saaneista ravintoloista, luksushotelleista ja yksityisistä tapahtumista. Koulutin fine dining -ravintoloihin ja Michelin-tähden saaneisiin ravintoloihin Italiassa ja Yhdistyneessä kuningaskunnassa. Olen valmistanut ruokaa VIP-vieraille, toimitusjohtajille ja jopa kuninkaalliselle perheelle, ja minulla on myös ylellinen hotellikokemus.

Gracielan roomalaista ruokaa ja maailmanlaajuisia makuja

20 vuoden kokemus Ravintoloitsijoiden perheestä, ja yhdistän roomalaisen aitouden ja kansainvälisen tunnelman. Kouluttauduin 12 eri maahan ja hiontasin taitojani huipputason keittiöissä eri puolilla maailmaa. Olin Englannin hallituksen pääkokki ja esittelin roomalaisia kulinaarisia perinteitä.

Yksinkertaisia ainesosia, paljon makua Panagiotikselta

11 vuoden kokemus, jonka opin Anglerissa, City Socialissa ja Pollen Street Socialissa, kaikki Michelin-tähden saaneita. Suoritin 2 vuoden kulinaarisen ohjelman Kreikassa, joka kattaa valmistelut ja edistyneet tekniikat. Työskentelin kuukauden työntekijänä koko vuoden Anglerissa, Michelin-tähden saaneessa ravintolassa.

Syö kuin Mitchin rokkitähti

15 vuoden kokemus. Valmistan herkullista ruokaa muusikoille, kuten Metallica, Red Hot Chilli Peppers ja Queen. Terveellisen ruoan valmistamiseen rakkauteni on saanut innoituksensa vanhempieni toimesta. Minut esiteltiin The Sunday Times -lehdessä Metallican kanssa vuonna 2024.

Massimilianon italialainen ja japanilainen fuusio

15 vuoden kokemus koulutettuna Italiassa ja Lontoossa, olen oppinut erilaisia ruokia ja johdattanut huippukeittiöjoukkueita. Opiskelin kulinaristisia taiteita Italiassa ja loin perustan uralleni. Olen johtanut tiimejä huippukeittiöissä, kuten Rokaa, parantaen taitojani ja johtajuuttani.

Lontoon yksityinen kokki - tuoretta, värikästä ruoanlaittoa

10 vuoden kokemus Olen omistautunut keittiömestari, jolla on vahva tausta yksityisten kotitalouksien ja superjahtien parissa. Kouluttauduin erinomaisilla keittiömestareilla ja kehitin kulinaristisia taitojani. Olen työskennellyt yksityisten kotitalouksien ja superjahtien parissa.

Yksityisten kokkien valmistamia maittavia aterioita

Paikalliset ammattilaiset

Nauti maittavia ruokia yksityisten kokkien tai mukautettujen catering-palvelujen avulla

Huolella valitut laadukkaat palvelut

Jokaisen kokin kulinaarinen kokemus tarkistetaan

Kokemusta erinomaisesta palvelusta

Vähintään kahden vuoden kokemus työskentelystä kulinaarisella alalla

Tutustu muihin palveluihin paikassa London Borough of Hammersmith and Fulham

Sivu 1/0