Airbnb-palvelut

Kokit paikassa Metro Vancouver A

Löydä paikallisten ammattilaisten tarjoama ainutlaatuinen palvelu Airbnb:ltä.

Kaikki kokkipalvelut

Kokki Feast The Neighbourhood

Luo ainutlaatuisen elämyksen, jokainen ateria on suunniteltu erityisesti osallistujille.

Ranskalainen fuusiokeittiö Clémentin kanssa

Hienoa ranskalaista ruokaa, jossa makuja sekoitetaan intohimoisesti ja ainesosia kunnioitetaan.

Coastal Chef Collective

Olen erikoistunut hienostuneeseen, ympäristötietoiseen keittiöön huippuravintoloista johtotehtäviin.

Lovenan ympäristöystävälliset maatilalta ruokapöytään -juhla-ateriat

Paikallisia, kausiluonteisia ja kasviperäisiä ruokia, joissa on Vancouverin raikas ja vihreä maku.

Sarahin maailmanlaajuiset maut

Olen kokenut kokki, joka suhtautuu maailmanlaajuiseen keittiöön intohimoisesti.

Ylellinen yksityinen keittiömestarielämys

"Tuo fine dining -elämyksiä mukavasti kotiisi"

Sarahin rohkeat maut ja maailmanlaajuiset ruokalistat

Maailmanruokaa, fuusiokeittiötä, rohkeita makuja, taideteoksia lautasilla, terveellisiä ja tuoreita ruokia.

Nykyaikaisia ja intialaisia makuja Tusharin keittiöstä

Uskon yksinkertaisuuteen ja herätän alueelliset maut henkiin keittiössäni.

Georgien elävä, ravitseva keittiö

Kokki ja holistinen ravitsemusterapeutti valmistaa eloisia ruokia, joissa yhdistyvät hyvinvointi ja maku.

Senegalilais-ranskalainen fuusiokeittiö Ansin toimesta

Tarjoan senegalilaista ja paikallista fuusiokeittiötä, hienoja ja maukkaita ruokia.

Umami & Amore

Aasialaiset ja länsimaiset maut yhdistyvät rohkeiksi ja moderneiksi ruoiksi, jotka ovat juurtuneet perinteisiin.

Hamzan Välimeren alueen ruokalistat

Olen laittanut ruokaa huippuluokan keittiöissä, kuten Mandarin Oriental, Royal Mansour ja Black & Blue.

Yksityisten kokkien valmistamia maittavia aterioita

Paikalliset ammattilaiset

Nauti maittavia ruokia yksityisten kokkien tai mukautettujen catering-palvelujen avulla

Huolella valitut laadukkaat palvelut

Jokaisen kokin kulinaarinen kokemus tarkistetaan

Kokemusta erinomaisesta palvelusta

Vähintään kahden vuoden kokemus työskentelystä kulinaarisella alalla