Airbnb-palvelut

Kokit paikassa Stamford

Löydä paikallisten ammattilaisten tarjoama ainutlaatuinen palvelu Airbnb:ltä.

Kaikki kokkipalvelut

Kokki Jordan Whiten tarjoama yksityinen ateria

Rajatonta ruoanlaittoa, jossa maku on etusijalla. Ranskalainen koulutus, mutta painopiste kansainvälisessä lohturuoassa ja ruokalajeissa, joita ihmiset kaipaavat.

Ilke Schaafin kokoelmat

Olipa kyseessä treffit, illalliskutsu, yritystapahtuma tai mikä tahansa juhla, voit odottaa korkeatasoisia ruokia, jotka on valmistettu paikallisista kausiluonteisista raaka-aineista

Makua kokeva ateria keittiömestari Starrin kanssa

Kokki Starr on erikoistunut rohkeisiin, maukkaisiin ruokiin, joihin on saatu inspiraatiota Karibian juurista ja hienostuneista ruoanlaittotekniikoista.

Ruoanlaitto: Keittiömestari Melech Castillo

Olen erikoistunut yksilöllisiin ruokalistoihin ja yksityisiin tapahtumiin ja luon unohtumattomia ruokailukokemuksia, joissa palvelu on aina poikkeuksellisen hyvää. Lisätietoja löydät verkkosivustoltani. www.melechcatering.com

Karibian makuja ja tapahtumia Marian kanssa

Olen cateringkokki ja koulutettu dominikaaninen kokki, jolla on tutkintotodistus Escoffierista.

Täydellinen kokkipalvelu

Kausiluonteisia ainesosia, jotka valmistetaan toiveidesi mukaan!

Yksityinen keittiömestari-ilta NYC:ssä Stephanie Cmarin kanssa

Minulla on paljon muutakin taitoa kuin ruoanlaitto. Kodeissa työskentely opetti minulle, kuinka yhdistää ammattimaisuus lämpöön, ennakoida tarpeita ja luoda kokemus, joka tuntuu vaivattomalta.

Sabrina tarjoaa auringossa kypsytettyjä Välimeren herkkuja ja mereneläviä

Yhdistän makuja ja tekniikoita, jotka ovat saaneet inspiraationsa Dominikaanisessa tasavallassa vietetystä ajastani.

Yksityisten kokkien valmistamia maittavia aterioita

Paikalliset ammattilaiset

Nauti maittavia ruokia yksityisten kokkien tai mukautettujen catering-palvelujen avulla

Huolella valitut laadukkaat palvelut

Jokaisen kokin kulinaarinen kokemus tarkistetaan

Kokemusta erinomaisesta palvelusta

Vähintään kahden vuoden kokemus työskentelystä kulinaarisella alalla