Airbnb-palvelut

Kokit paikassa Stanton

Löydä paikallisten ammattilaisten tarjoama ainutlaatuinen palvelu Airbnb:ltä.

Nauti yksityisen kokin herkuista paikassa Stanton

Kokki

Scottsdale

Sashan brunssilevitteet

Minua on siunattu olla keittiömestari ja käsityöläisten henkilökohtaisten keittiömestarien omistaja viimeiset 12 vuotta! Sekä 15 vuoden lisäkokemus ravintola-alasta. Mukaan lukien arvostettu Monarch Café ja Scottsdale, Arizona. Tavoitteeni on voimaannuttaa muita kulinaarisen alan naisia. Koko keittiömestarin tiimini on valmistunut Arizonan kulinaarisesta instituutista. Minä ja tiimini huolehdimme aina suuresti, jotta voimme räätälöidä ja luoda vieraillemme mahtavia aterioita ja ikimuistoisia kokemuksia. Suunnitteluprosessista, mukaan lukien kaikki ruokalistojen yksityiskohdat, valokuvien ottamiseen, jotta voit vangita jakamamme hetket. Palvelun, tyylin ja herkullisen ruoan huipentuma, jonka muistat varmasti! Minulla on ollut etuoikeus työskennellä monien korkean profiilin urheilijoiden kanssa.

Kokki

Phoenix

Jamillian maukas karibialainen fuusio

10 vuoden kokemus Olen erittäin taitava keittiömestari, joka on erikoistunut herkulliseen ja osallistavaan karibialaiseen keittiöön. Olen itseoppinut keittiömestari, joka oppi omistajuuden ja kokemuksen kautta yrityksen omistajana. Phoenixissa sijaitsevassa karibialaisessa ravintolassani on korkeat arviot asiakkailta.

Kokki

Mesa

Chef Experience from Food Network Chopped Champion

15 vuoden kokemus Keittiömestarina olen omistanut useita ravintoloita ja ruokavaunuja. Opiskelin Le Cordon Bleussa Scottsdalessa. Olen Food Network Chopped -mestari ja supermarket Stakeout -mestari.

Kokki

Temecula

Faridin korkeatasoinen fine dining -ruokailu

28 vuoden kokemus Luon erilaisia ruokia, jotka heijastavat ainesosien ja tekniikan kunnioittamista. Olen johtanut tiimejä huippuravintoloissa varmistaakseni laadun, asianmukaisen hygienian ja korkeat vaatimukset. Johdan keittiötä ja varmistan, että jokaisessa ruokalajissa on korkeat valmistus- ja pinnoitusvaatimukset.

Kokki

Keittiömestari Nicoletta-aterioita maatilalta pöytään

20 vuoden kokemus avasin jäätelön ja leivonnaiskaupan 18-vuotiaana, opetin maailmanlaajuisesti ja työskentelin Eatalyssa New Yorkissa. Sain tutkinnon leivonnaistaiteesta, jäätelöstä ja pastasta tässä kuuluisassa italialaisessa koulussa. Valmistin usean ruokalajin aterian Massimo Botturan parhaan keittiömestarin palkinnon kunniaksi.

Kokki

Julianin eurooppalaiset maut

19 vuoden kokemus Erikoisuuteni on käyttää klassisia ja nykyaikaisia menetelmiä eurooppalaisessa keittiössä. Opiskelin ranskalaisia kulinaarisia taiteita Meksikossa ja ansaitsin kaksi kulinaarista astetta Yhdysvalloissa. Pyrin luomaan unohtumattomia aterioita harkitun esittelyn ja laadun kautta.

Yksityisten kokkien valmistamia maittavia aterioita

Paikalliset ammattilaiset

Nauti maittavia ruokia yksityisten kokkien tai mukautettujen catering-palvelujen avulla

Huolella valitut laadukkaat palvelut

Jokaisen kokin kulinaarinen kokemus tarkistetaan

Kokemusta erinomaisesta palvelusta

Vähintään kahden vuoden kokemus työskentelystä kulinaarisella alalla