Airbnb-palvelut

Kokit paikassa San Diego

Löydä paikallisten ammattilaisten tarjoama ainutlaatuinen palvelu Airbnb:ltä.

Kaikki kokkipalvelut

Maailmanlaajuiset maut

Globaaleja makuja ja paikallista taitoa keittiömestari Eduardon kanssa

Modernia meksikolaista eleganssia Félixin keittiössä

Yhdistän perinteiset maut nykyaikaisiin kulinaarisiin tekniikoihin.

Michelin-tähdelliset elämykset Chef Joann & Co:n kanssa

Michelin-tähdellä palkittu elämysruokailu, jossa on paikallisia ja kausiluonteisia ainesosia

Itä kohtaa lännen Tyrellin keittiössä

Yhdistän itäisiä ja länsimaisia makuja innovatiivisten tekniikoiden avulla.

Kalifornian viiniseudun Santa Marian inspiroima grilliruoka

Koe, mistä Kalifornian viiniseutu tunnetaan Avoimella liekillä grillatut savustetut kylkiluut ja rintapala

Keittiömestari Tocón palkitut maut

Luo innovatiivisia kulinaarisia elämyksiä matkojen innoittamana.

Global Flavors Catering, kokki Onyi

Ruoissani yhdistyvät perinteiset nigerialaiset ja modernit amerikkalaiset maut.

Latinalaisen Amerikan makuja Hectorin keittiöstä

Ruoanlaittooni vaikuttaa Etelä-Amerikan keittiön rikas monimuotoisuus.

Keittiömestari Emiliano valmistaa argentiinalaisia grilliruokia

Erikoistunut tulessa valmistettuihin lihoihin, joissa on rohkeita, sielukkaita makuja. Valmistettu tuoreimmista maatilalta ruokapöytään -ainesosista ja saanut inspiraationsa argentiinalaisesta perinteestä.

Aaron esittelee Kalifornian rannikkoruokaa

Luo hienostuneita länsirannikon fuusioaromeja tuoreilla merenelävillä.

Francoisen tuoreita fuusioruokia

Yhdistän parhaat ainesosat ja maut luodakseni unohtumattoman illan.

Maukas yksityinen ruokailuelämys Resheenan kanssa

Laitan jokaisen ruokalajin rakkaudella ja rohkeasti, ja valmistan sydämestä tulevia ikimuistoisia aterioita.

Yksityisten kokkien valmistamia maittavia aterioita

Paikalliset ammattilaiset

Nauti maittavia ruokia yksityisten kokkien tai mukautettujen catering-palvelujen avulla

Huolella valitut laadukkaat palvelut

Jokaisen kokin kulinaarinen kokemus tarkistetaan

Kokemusta erinomaisesta palvelusta

Vähintään kahden vuoden kokemus työskentelystä kulinaarisella alalla