Airbnb-palvelut

Kokit paikassa Aliso Viejo

Löydä paikallisten ammattilaisten tarjoama ainutlaatuinen palvelu Airbnb:ltä.

Kaikki kokkipalvelut

Rough Chop: nykyaikainen meksikolainen ja pihviravintola

Liity seuraani uskomattomalle meksikolaiselle ja pihviravintolan juhla-aterialle. Tuoreet, rohkeat maut ja ensiluokkaiset ainesosat luovat unohtumattoman illan, jonka sinä ja vieraasi muistatte.

Kulinaarinen pakopaikka Ryanin tarjoamana

Valmistan hienoja monen ruokalajin aterioita parhaista raaka-aineista.

Suzannen maailmanlaajuinen hyvinvointiin inspiroitunut keittiö

Valmistan mielelle, keholle ja sielulle sopivaa ruokaa, jossa hyvinvointi yhdistyy maailman makuihin.

Keittiömestari Cappin kalifornialaiset maut

Olen lahjakas kokki, joka tarjoaa laadukkaita ja edullisia aterioita kaikenlaisiin tapahtumiin.

Eklektinen yksityinen ruokailuelämys Rya

Valmistan kerroksellisia, iloisia aterioita, jotka kiehtovat aisteja ja inspiroivat fuusiokeittiön kautta.

Ylellinen yksityinen ruokailu keittiömestari Jimmy Matizin kanssa

Olen voittanut Food Networkin Chopped-ohjelman ja työskennellyt yli kymmenen vuotta Michelin-tähdillä palkituissa keittiöissä eri puolilla maailmaa. Luo hienostuneita, kausiluonteisia ruokailuelämyksiä Etelä-Kaliforniassa. Elämykset on suunniteltu yllättämään ja ilahduttamaan.

Dining by Johanna

Nauti huolellisesti suunnitellusta ateriasta, jossa on runsaasti monimutkaisia makuja, hämärässä ympäristössä.

Kevinin urbaaneja ruokakomeroherkkuja

Yhdistän majoittamisen ja elämysten tarjoamisen juuret keittotaidon taitoihin, joita olen kehittänyt ravintoloissa, kuten James Republic.

Meksikolaista ja kansainvälistä ruokaa Mildredin kanssa

Olen erikoistunut merenelävään ja yhdistän ruokiini perinteitä, rakkautta ja luovuutta.

Yksityisten kokkien valmistamia maittavia aterioita

Paikalliset ammattilaiset

Nauti maittavia ruokia yksityisten kokkien tai mukautettujen catering-palvelujen avulla

Huolella valitut laadukkaat palvelut

Jokaisen kokin kulinaarinen kokemus tarkistetaan

Kokemusta erinomaisesta palvelusta

Vähintään kahden vuoden kokemus työskentelystä kulinaarisella alalla