
Airbnb-palvelut
Kokit paikassa Austin
Löydä paikallisten ammattilaisten tarjoama ainutlaatuinen palvelu Airbnb:ltä.
Nauti yksityisen kokin herkuista paikassa Austin

Kokki
Stefin kulinaariset juhlat
15 vuoden kokemus Olen erikoistunut hauskoihin, ikimuistoisiin ja rentoihin kulinaarisiin tapahtumiin kaikenkokoisille ryhmille. Olen myös tarjonnut retriittejä ja pieniä tapahtumia. Olen tehnyt yhteistyötä useiden kuuluisien Food Network -kokkien, kuten Bobby Flayn, kanssa.

Kokki
Colterin fuusiomarivalikot
10 vuoden kokemus työskennellyt Portlandin huippuravintoloissa ennen alkeisyhdistyksen aloittamista Austinissa (2023). Koulutin Gabriel Ruckerin johdolla, 2 kertaa James Beard Award -palkinnon voittaja Le Pigeonissa. Tein yhteistyötä Mill Scale Metalworksin kanssa ja avasin oman ravintolani Elementary.

Kokki
Thali-tyylinen teksasilainen keittiö Deepalta
15 vuoden kokemus, jonka olen kouluttanut James Beard Award -palkinnon voittaneiden keittiömestarien johdolla Luciassa ja Dai Dueissa. Tutkintoni johti minut uraan, jossa lujit kulinaarisia tarinoita ravintoloille ja tuotemerkeille. Olin kilpailija tämän suositun ruoanlaittoesityksen 43 kaudella.

Kokki
Austin
Egyptian-Texan BBQ by Kareem
10 vuoden kokemus, jonka koulutin arvostetuilla pitmastereilla ja kilpailin Netflixin Barbecue Showdownissa. Suoritin tutkintoni kulinaarisista taiteista Austin Community Collegessa. Sain palkinnon vuonna 2024 ja olin myös James Beard -finalisti vuonna 2023.

Kokki
Madelenen vegaaniateriat ja ravitsemus
9 vuoden kokemus olen innostunut kasvipohjaisesta ravitsemuksesta ja joogasta, jotka ovat muokanneet uraani. Minulla on kandidaatin tutkinto ravitsemuksesta ja ruokavaliosta. Tarjoan yksityisiä kokkipalveluja naisten retriiteille

Kokki
Austin
Arturon illallinen
16 vuoden kokemus Olen keittiömestari, joka on erikoistunut tuomaan fine diningin tarkkuuden kotikeittiöön. Opiskelin Le Cordon Bleu Pariisissa keittiössä ja pâtisseriassa ja ansaitsin Le Grand Diplômen. Keittiömestari Viet Pham opasti minua ja lisäsi kulinaarisia taitojani ja tarkkuuttani.
Kaikki kokkipalvelut

Cedric Frazier -elämys

Salihin turkkilaista ruokaa
10 vuoden kokemus. Olen innostunut sisällyttämään turkkilaisen perintöni tarjoilemiini ruokiin. Olen matkustanut 130 maassa työskennellessäni vieraanvaraisuudessa risteilyaluksilla. Luon ruokalistoja, jotka kunnioittavat allergioita ja uskonnollisia ruokavalioita, kuten Kosheria, Halalia ja Jainia.

Blaken Austin-brunssi
Miksi valita ATX-kokit Airbnb-elämykseesi? ATX Chefs, jota johtaa keittiömestari Blake, tuo ainutlaatuisen yhdistelmän ammattimaisuutta, paikallista asiantuntemusta ja intohimoa jokaiseen pöytään. Meillä on yli 5 vuoden kokemus intiimien yksityisten tapahtumien tarjoamisesta ja käsityön ruokalistat, jotka juhlistavat Austinin monipuolista kulinaarista maisemaa. Olemme erikoistuneet muuttamaan tavallisia tiloja, kuten Airbnb: n unohtumattomiin ruokapaikkoihin. Keskitymme paikallisiin, korkealaatuisiin ainesosiin, jotka varmistavat, että jokainen ruokalaji on tuore ja eloisa, kun taas yksilöllinen, paikan päällä toimiva palvelumme luo rennon ja kohotetun ilmapiirin. Olipa kyseessä viihtyisä brunssi, tacofiesta tai monen ruokalajin päällystetty illallinen, räätälöimme jokaisen elämyksen ryhmäsi ja ympäristösi mukaan, joten voit nauttia täysin yhteisestä ajastasi stressittömästi.

Austin à la carte by local chefs
Hei, olen Anthony! Olen työskennellyt henkilökohtaisena keittiömestarina Austinissa lähes vuosikymmenen. Aloitin Happy Cookingin vuonna 2023 vaimoni Ashleyn kanssa tehdäkseni kokoontumisista hauskemman, helpomman ja onnellisemman kokemuksen majoittajille, vieraille ja keittiömestareille. Tiimini ja minä odotamme innolla ikimuistoisen aterian tarjoamista ja kulinaaristen kokemustesi tuomista elämään - kaikki tämä Airbnb-kohteesi kätevästi!
Yksityisten kokkien valmistamia maittavia aterioita
Paikalliset ammattilaiset
Nauti maittavia ruokia yksityisten kokkien tai mukautettujen catering-palvelujen avulla
Huolella valitut laadukkaat palvelut
Jokaisen kokin kulinaarinen kokemus tarkistetaan
Kokemusta erinomaisesta palvelusta
Vähintään kahden vuoden kokemus työskentelystä kulinaarisella alalla