Airbnb-palvelut

Kokit paikassa Houston

Löydä paikallisten ammattilaisten tarjoama ainutlaatuinen palvelu Airbnb:ltä.

Nauti yksityisen kokin herkuista paikassa Houston

Kokki

Houston

Tre 'Vyonin klassiset amerikkalaiset maut

Kulinaarinen ammattilainen, jolla on yli vuosikymmenen kokemus elintarviketeollisuudesta, mukaan lukien yli viisi vuotta menestyneen yksityisen ruokailu- ja pitopalveluyrityksen omistajana, jolla on yli 100 viiden tähden Google-arvostelua. Suosittelen järjestämään poikkeuksellisia ruokailuelämyksiä ja järjestämään paljon tapahtumia

Kokki

Antonion herkullisia ruokapaikkoja

20 vuoden kokemus Erikoisuuteni on valmistaa erilaisia ruokia, kuten aasialaisia, italialaisia, ranskalaisia ja jamaikalaisia ruokia. Hiontasin taitojani hyvämaineisissa keittiöissä, mukaan lukien Pass ja Provisions. Minut valittiin yhdeksi 50 parhaasta keittiömesta 800: sta, kun työskentelin Cheesecake Factoryssa.

Kokki

Arnaen hienostunut kotityylinen ruoanlaitto

Viiden vuoden kokemus ja jaan rakkauteni ruokaan muiden kanssa huolellisesti valmistettujen aterioiden kautta. Sain tutkintoni Auguste Escoffier School of Culinary Artsista. Valmistan tällä hetkellä aterioita eläkkeellä olevalle National Football League -pelaajalle ja hänen perheelleen.

Kokki

Gulf Coast dining by Jewel

30 vuoden kokemus Minulla on yli 30 vuoden kokemus majoitusalan kaikista näkökohdista. Kulinaarinen ja maisterin tutkinto vieraanvaraisuuden johtamisesta Johnson & Walesin yliopistosta. Aloitin keittiömestarin yritykseni luodakseni muistoja ja luodakseni yhteyden mahtaviin ihmisiin.

Kokki

Elizabethin kohotetut ruokalistat

10 vuoden kokemus olen erikoistunut cajun-, kreoli-, ranskalais-, meksikolais- ja euroamerikkalaisiin ruokiin. Opiskelin Texas Wine School of Houstonissa, ja olen sertifioitu WSET 1: lle ja WSET 2: lle. Työskentelin Musafeerille, intialaiselle ravintolalle, joka voitti Michelin-tähden Houstonissa, Texasissa.

Kokki

Ilonkan upeat charcuterie-laudat

8 vuoden kokemus Olen itseoppinut keittiömestari, jonka intohimona on luoda ainutlaatuisia kulinaarisia elämyksiä. Valmistuin korkeilla kunnianosoilla vuonna 2020 Augusté Escoffierin kulinaarisesta taidekoulusta. Perustin yrityksen, joka keskittyy valmistamaan herkullisia ja taiteellisia charcuterie-lautoja.

Kaikki kokkipalvelut

High-End Dining Chef Melissa

Minulla on ollut 15 vuoden kokemus leivonnaisten leivonnaisista fine dining -ruokailuun. Olen koulutettu leivonnaiskokki, jolla on ollut käytännön kokemusta erilaisista kulinaarisista tieteenaloista. Olen tarjonnut yksityisiä tapahtumia ja hallinnoinut korkealaatuisia ruokailuelämyksiä.

The Curated Table, Deja

8 vuoden kokemus Olen viettänyt urani valmistamalla ruokaa, joka tuo ihmiset yhteen. Opin kokkaamaan kotikeittiössäni ja vahvistamaan taitojani harjoittelulla. Olen työskennellyt konsultoinnin parissa ja neuvonut erilaisista kulttuureista ja ruokavaliota koskevista tarpeista.

Aracelin paikallista innoittamaa ruokailua

10 vuoden kokemus Kokemukseni kattaa baarit hienoihin ruokapaikkoihin Texasissa ja lounaisosassa. Olen työskennellyt Truluck 'sissa, Fig & Olivessa, Uchissa ja True Food Kitchenissä. Olen innostunut luomaan ainutlaatuisia kulinaarisia elämyksiä, jotka yhdistävät ihmisiä

Mackin afro-ranskalaiset maut

15 vuoden kokemus jätin yritysrahoituksen tullakseni keittiömestariksi ja sekoitin ranskalaisen keittiön nigerialaisiin juuriini. Olen koulutettu ranskalaisiin kulinaarisiin tekniikoihin. Työskentelin kahdessa Michelin-tähden saaneessa ravintolassa ja hioin taitojani fine dining -ruokailussa.

High-end private dining by Chef Decardios

20 vuoden kokemus Olen työskennellyt keittiöissä eri osavaltioissa, joissa opin uusia ruokia. Koulutin kulinaarisessa koulussa ja ammattikeittiöissä eri puolilla Yhdysvaltoja. Toimin Indianapolis Coltsin Sous Chefinä.

Christinan kreoli-henkinen ruokailu

9 vuoden kokemus Minulla on intohimo ruokaan, ja sitä hoidetaan isoäitini keittiössä kreolireseptien kanssa. Viimeistelin taitojani San Jacinto Community Collegen kulinaristisessa ohjelmassa. Arvostan ihmisten tuomista yhteen ruoan kautta ja ilmaisemalla rakkautta ja huolenpitoa jokaisessa ruokalajissa.

Alejandron maailmanlaajuiset maut

25 vuoden kokemus olen työskennellyt keittiöissä eri puolilla Eurooppaa. Koulutin Culinary Institute of Americassa. Olen Les Toques Blanchesin ja International Master Chef's Clubin jäsen.

Southern Creole cuisine by Chrissy Joy

10 vuoden kokemus Aloin opiskella kulinaarisia taitoja isoäitini kreolikeittiössä. Olen opiskellut San Jacinto Community Collegen kulinaarisessa koulussa. Olen suosituin myyjä restauroinnin sanan kansainväliselle kirkolle.

European Kitchen 5☆ by Chef Alex

25 vuoden kokemus Jokaisessa palvelussa omistan kokemukseni parhaan ruoan tarjoamiseen. Koulutettu Euroopassa Michelin-tähden keittiömestarien kanssa. Olen palvellut julkkiksia paaville mukaan lukien. Ainutlaatuinen ruokailuelämys.

Keittiömestari Kristinen yksityinen ruokailu

15 vuoden kokemus Luon maailmanlaajuisesti innoitettuja maistelumenuja tuoreista, kausiluonteisista ainesosista. Kulinaarinen taide, ruokapalvelun hallinta, kestävyys ja edistyneet ruoanlaittotekniikat. Työskentelin ravintoloissa eri puolilla maailmaa, ennen kuin aloitin oman yksityisen keittiömestarin yritykseni.

Yksityisten kokkien valmistamia maittavia aterioita

Paikalliset ammattilaiset

Nauti maittavia ruokia yksityisten kokkien tai mukautettujen catering-palvelujen avulla

Huolella valitut laadukkaat palvelut

Jokaisen kokin kulinaarinen kokemus tarkistetaan

Kokemusta erinomaisesta palvelusta

Vähintään kahden vuoden kokemus työskentelystä kulinaarisella alalla