
Airbnb-palvelut
Kokit paikassa Dallas
Löydä paikallisten ammattilaisten tarjoama ainutlaatuinen palvelu Airbnb:ltä.
Nauti yksityisen kokin herkuista paikassa Dallas

Kokki
Gourmet-salaatteja, jotka auttavat sinua tuntemaan olosi hyväksi Toyalla
Keittiömestari Toya tuo yli vuosikymmenen kulinaarista intohimoa, joka on juurtunut perheperinteeseen, ammattikokemukseen ja yhteisölliseen yhteyteen. Viraalisen tuoreen ruoan tuotemerkin perustajana Main Dish Salad Co., jota esittelee julkkisruoka vaikuttaja Mr. Chimetime, hän sekoittaa tuoreita makuja lämpöön, vieraanvaraisuuteen ja sydämeen. Hänen käytännön oppituntinsa ja yksityisen keittiömestarinsa eivät ole vain tuoreita ja maukkaita - ne ovat täynnä naurua, oppimista ja yhteyksiä. Keittiömestari Toyan eloisa persoonallisuus saa jokaisen vieraan tuntemaan olonsa tervetulleeksi, mukavaksi ja kotoisaksi. Hänen tunnusmerkkinsä? Tuoreutta, joka on tuotu sielulla, tarkoituksella ja unohtumattomalla maulla.

Kokki
Dallas
Modern twist on Classic Cuisine by Chef Derricka
Parhaiden kokkien ohjaama 5 vuoden kokemus. Olen erikoistunut yksityisiin ruokailu-, pitopalveluihin ja henkilökohtaisiin keittiömestarin palveluihin. Olen valmistunut keittiömestari Kevin Johnsonin ja Master Chef Tiffany Derryn opastuksella. Valmistuin ylpeänä kulinaarisesta ohjelmastani kunnialla.

Kokki
Amandan maatilalta pöytään
16 vuoden kokemus tuon leivonnaiskokin ja keittiömestarin taitoja jokaiseen valmistamaani ateriaan. Minulla on tutkintotodistus ja tutkija leivonnaisissa ja leivonnaisissa. Loin Dalai Laman 80-vuotispäivän kakun, ikimuistoisen ja monimutkaisen leivonnaisen.

Kokki
Gracielan eurooppalainen fuusio
31 vuoden kokemus aloitin kulinaarisen matkani São Paulossa ja hiilin myöhemmin taitojani New Yorkissa. Koulutin São Paulon kulinaarisessa instituutissa oppimaan klassista ja brasilialaista ruoanlaittoa. Työskentelin arvostetuissa New York Cityn pihviravintoloissa ja italialaisissa ravintoloissa.

Kokki
Custom Private Dinner Party by LK Culinary
20 vuoden kokemus olen työskennellyt alueen hienoimmissa kulinaarisissa laitoksissa. Olen suorittanut Cordon Bleun kulinaarisen tutkinnon ja olen työskennellyt tunnetuissa ravintoloissa. Luon syvempiä yhteyksiä vieraisiin henkilökohtaisena keittiömestarina.

Kokki
Japanilainen ja välimerellinen ruokailu kanelilla
15 vuoden kokemus Olen henkilökohtainen keittiömestari, joka nauttii nautinnollisten ja stressittömien ruokailuelämysten luomisesta. Opin laittamaan ruokaa äidiltäni ja omien koulutus- ja kulinaaristen kokemusteni kautta. Valmistan räätälöityjä kulinaarisia elämyksiä yksityisille asiakkaille.
Yksityisten kokkien valmistamia maittavia aterioita
Paikalliset ammattilaiset
Nauti maittavia ruokia yksityisten kokkien tai mukautettujen catering-palvelujen avulla
Huolella valitut laadukkaat palvelut
Jokaisen kokin kulinaarinen kokemus tarkistetaan
Kokemusta erinomaisesta palvelusta
Vähintään kahden vuoden kokemus työskentelystä kulinaarisella alalla