Airbnb-palvelut

Kokit paikassa Edgewood

Löydä paikallisten ammattilaisten tarjoama ainutlaatuinen palvelu Airbnb:ltä.

Kaikki kokkipalvelut

Dining by Bruno

Olen keittiömestari, joka on erikoistunut italialaiseen ja brasilialaiseen ruokakulttuuriin amerikkalaisella vivahteella.

Kulttuurien fuusioruokaa Anginesin kanssa

Arvostan ruokieni jokaista yksityiskohtaa ja yhdistän maailmanlaajuisia vaikutteita, jotka luovat ainutlaatuisia makuja.

Dillonin taianomaiset ruokalistat

Olen kokki, joka työskenteli Disneyllä ja rakastaa esitysten järjestämistä ja tarinoiden kertomista.

Valentinan innovatiivinen ruokailu

Innostunut tuoreista, paikallisista raaka-aineista ja innovatiivisista ruoanlaittotekniikoista.

Keittiömestari Hakin maailmanruokaa

Sekoitan maailman makuja käyttäen tuoreita ainesosia ja rohkeita mausteita.

Kokki Shannan korkeatasoiset gourmet-maut

Valmistan ikimuistoisia gourmet-ruokailuelämyksiä tuoreista, paikallisista raaka-aineista.

Gourmet-pöytätarjoilut TURRASin kanssa

Valmistan hienoja, käsintehtyjä levitteitä erikoistilaisuuksia ja juhlia varten.

Luovaa ruokailua kotona Abbien kanssa

Yhdistän luovuuden ja kulinaarisen perinnön luodakseni eloisia, ikimuistoisia aterioita kohteessasi.

Dillonin ruokafan unelma

Olen kulinaarinen taikuri, joka voi tehdä mitä tahansa keittiössä.

Tyylikäs pöytätarjoilu kokki Krystinin kanssa

Olen ylpeä siitä, miten esittelen tarjoamani ruoan, ja pyrin tarjoamaan vertaansa vailla olevia ruokia.

Kokki Bri -elämykset

Valmistan ja tarjoilen kaikkea tavallisista ruokalistoista premium-ruokalistoihin, jotta ruokailu on poikkeuksellisen hyvää.

Josefina tarjoaa latinalaista fuusioruokaa

Luo unohtumattomia ruokailuelämyksiä rohkeilla mausteilla ja moderneilla lajittelutavoilla.

Yksityisten kokkien valmistamia maittavia aterioita

Paikalliset ammattilaiset

Nauti maittavia ruokia yksityisten kokkien tai mukautettujen catering-palvelujen avulla

Huolella valitut laadukkaat palvelut

Jokaisen kokin kulinaarinen kokemus tarkistetaan

Kokemusta erinomaisesta palvelusta

Vähintään kahden vuoden kokemus työskentelystä kulinaarisella alalla