Airbnb-palvelut

Kokit paikassa Málaga

Löydä paikallisten ammattilaisten tarjoama ainutlaatuinen palvelu Airbnb:ltä.

Kaikki kokkipalvelut

Tomin ympäri Välimerta

Luo kasvisruokia ja mereneläviä alueellisilla Välimeren makuilla.

Gourmet-aterioita huvilassasi Michelin-tähdellä palkitun keittiömestarin valmistelemana

Ei ostoksia, ei ruoanlaittoa, ei siivoamista. Nauti vain lomastasi ja herkullisesta ruoasta.

Michelin pöytäsi ääressä

Raaka-aine paikallisilta markkinoilta Michelin-ravintoloiden astiat Luovuus, esittely, ammatti Yksinkertaisen kauneus

Danielin banketit ja juhlat

Olen työskennellyt Dani Garcíalle ja johtanut suuria tapahtumia Andalusiassa.

Globaaleja makuja paikallisilla juurilla keittiömestari Giulianon opastuksella

Yhdistän latinalaiset juureni maailman parhaiden ravintoloiden tekniikoihin luodakseni ainutlaatuisen kokemuksen.

Mathewin maailmanlaajuisesti inspiroimaa ruokaa

Kehitän ravinteikkaita, kasvispainotteisia ruokalistoja kestävistä raaka-aineista.

Yksityinen kokki Astrid

hyvinvointi, ruokasuunnittelu, kulinaarinen tekniikka, luovuus, gastronomia

Luovaa sushia ja andalusialaisia makuja Jairoilta

Valmistan innovatiivista sushia perinteisillä andalusialaisilla mauilla, jotka ilahduttavat makuaistia.

Marianin hienot ruokapaikat

Luon yksilöllisiä hienoja ruokailuelämyksiä, joissa juhlistetaan korkealaatuisia ainesosia.

Michelle tarjoaa modernia ranskalaista gourmet-ruokaa

Hienostunut yksityinen ruokailuelämys, jossa yhdistyvät eurooppalainen perinne ja paikalliset tuotteet.

Syödään maailma Arnón kautta

Maistelu kansainvälisistä ja paikallisista ruokalajeista maailman ympäri matkustavan kokin kanssa.

Emmanuelin monen ruokalajin Välimeren ruokia

Minulle ruoanlaitto on sydämen, makujen ja muistojen jakamista.

Yksityisten kokkien valmistamia maittavia aterioita

Paikalliset ammattilaiset

Nauti maittavia ruokia yksityisten kokkien tai mukautettujen catering-palvelujen avulla

Huolella valitut laadukkaat palvelut

Jokaisen kokin kulinaarinen kokemus tarkistetaan

Kokemusta erinomaisesta palvelusta

Vähintään kahden vuoden kokemus työskentelystä kulinaarisella alalla