Airbnb-palvelut

Kokit paikassa Marina del Rey

Löydä paikallisten ammattilaisten tarjoama ainutlaatuinen palvelu Airbnb:ltä.

Nauti yksityisen kokin herkuista paikassa Marina del Rey

Kokki

The Vegan Experience: Private Chef in Your Home

Tapaa keittiömestari JustNCase! Minulla on vuosien kokemus kulinaarisesta teollisuudesta, ja olen toiminut menestyksekkäästi omalla ruokavaunullani ja käynnistänyt kukoistavan yksityisen keittiömestarin yrityksen, joka palvelee monipuolista asiakaskuntaa. Intohimoni maukkaiden ja korkealaatuisten aterioiden luomiseen on saanut minut työskentelemään useiden korkean profiilin asiakkaiden kanssa luottamuksellisissa ympäristöissä ja tarjoamaan yksilöllisiä ruokailuelämyksiä, jotka asettavat etusijalle maun, terveyden ja esittelyn. Olipa kyse innovatiivisten kasvipohjaisten ruokien valmistamisesta tai monen ruokalajin aterioiden järjestämisestä, tuon ammattimaisuutta, luovuutta ja huomiota yksityiskohtiin jokaiseen ruokailuelämykseen. Anna minun tuoda yksityisen keittiömestarin ylellisyys Airbnb-majoittumiseesi!

Kokki

Keittiömestari Neicen järjestämä yksityinen ruokailuelämys

15 vuoden kokemus Keskityn lohturuokaan pienellä vivahteella, kokkaan julkkiksille ja eksklusiivisille tapahtumille. Isoäitini koulutti minut, ja hienostelin taitojani Illinoisin taideinstituutissa. Perustin myös MeMa's Southern Hospitality and Chef Neicy Flavor Companyn.

Kokki

Los Angeles

Morganin iloista ruoanlaittoa

20 vuoden kokemus Olen erikoistunut luomaan ainutlaatuisia ruokailuelämyksiä keskittyen laadukkaisiin ainesosiin. Olen valmistanut ruokaa monien mahtavien keittiömestarien alla ja upeissa ravintoloissa. Johdan omaa yritystäni ja tarjoan yksityisen keittiömestarin elämyksiä, viinipareja ja piknikkejä.

Kokki

Gourmet-ruokailu Dylanilta

Viiden vuoden kokemus Olen omistautunut tuomaan tuoretta gourmet-ruokaa pöydällesi. Opiskelin LA: n parhaista keittiömestareista. Kirjoitin keittokirjan lapsille, joilla on syömishäiriöitä.

Kokki

Benjaminin huippuluokan ruokailu

20 vuoden kokemus Olen työskennellyt Michelin-tähden saaneissa ravintoloissa eri puolilla Eurooppaa. Kouluttauduin arvostetuissa kulinaarisissa kouluissa ja työskentelin Michelin-tähden saaneissa keittiömestareissa Euroopassa. Olin puolifinalisti Ranskan Top Chef -versiossa.

Kokki

Joeyn kohotettu italialainen ruoka

Olen Joey, LA: ssa asuva yksityinen keittiömestari, joka on erikoistunut italialaiseen keittiöön. Kulinaarinen matkani alkoi Le Cordon Bleussa Los Angelesissa, missä opin lisäämään luovuuden monimutkaisiin resepteihin. Koska perheeni molemmin puolin on italialaista perintöä, matkustan Italiaan joka vuosi syventääkseni asiantuntemustani. Yksityisenä keittiömestarina 10 vuoden aikana olen palvellut erilaisia asiakkaita - kuuluisuuksista pettymykseen - ja odotan innolla, että pääsen tuomaan kohteeseesi korkealaatuisista ainesosista valmistettuja hienoja ruokia.

Kaikki kokkipalvelut

Cali Mediterranean by Liza

Olen paikallinen yksityinen julkkiskokki, joka on työskennellyt Allison Holkerille, Sebastian Stanille ja muille yksityisellä sektorilla toimiville asiakkaille. Aloitin yksityiset keittiömestarin palvelut Malibu Beach Recovery Homessa. Siellä keksin uudelleen monia reseptejäni noudattaakseni heidän alhaisen glykeemisen ruokavalionsa. Nousin riveissä heidän keittiömestarina ja kulinaarisena opettajana. Kauppani on välimerellistä ruokaa ja leivonnaisia.

Teresan herkullisia luomuksia

20 vuoden kokemus Minulla on yli kahden vuosikymmenen monipuolinen kokemus korkeapaineisista keittiöympäristöistä. Opiskelin kulinaarista taidetta Los Angeles Trade Technical Collegessa. Olen saanut rouva Cubbisonin paras pukeutumispalkinto.

Global Soul Kitchen by Chef Ameera

15 vuoden kokemus Olen kolmannen sukupolven kalifornialainen, joka yhdistää länsirannikon ainesosat maailmanlaajuisiin mausteisiin. Opin äidiltäni ja isoäidiltäni sitten harjoittelemalla ja pyörittämällä yritystäni. Voitin Food Networkin ruoanlaittokilpailun ja olen palvellut Rihannaa, Stevie Wonderia ja paljon muuta.

Keittiömestari Solomonin luovat jälkiruoat ja kausiluonteiset ruokalistat

16 vuoden kokemus Olen erikoistunut innovatiivisten reseptien ja ruokien kehittämiseen pienille ruokayrityksille. Valmistuin Culinary Institute of Americasta. Keskityn pienten ruokayritysten tutkimukseen ja kehittämiseen.

Ty: n ylellinen kotiruokailu

Olen yksityinen kokki, jolla on yli vuosikymmenen kokemus, joka luo henkilökohtaisia ruokailuelämyksiä perheille, luoville ja ruoan ystäville eri puolilla Kaliforniaa. Ruoanlaittoni juurtuu monikulttuurisiin fuusioihin yhdistäviin sielukkaisiin makuihin etelästä, Karibiasta, Latinalaisesta Amerikasta ja muualta. Olen rakentanut nimeni suun kautta ja valmistanut ruokaa asiakkaille, jotka kutsuvat minut takaisin vuosi toisensa jälkeen yhteyden ja huolenpidon takia. Mikä tekee minusta erilaista? En vain laita ruokaa - käännän tunteen ruoaksi. Olipa kyse mukavuudesta, juhlista tai nostalgiasta, käytän aterian emotionaalista puolta. Olen järjestänyt kaiken intiimeistä syntymäpäivistä ponnahdusikkunoihin ja yksityisiin illallisiin, ja kohtelen jokaista kuin se olisi tärkein. Jos olet joskus halunnut keittiömestarin, joka tuntuu perheeltä ja kokeilta kuin he olisivat asuneet kaikkialla, mitä rakastat - tämä

Healthy Seasonal Dining with Nutritional Chef Cate

Neljän vuoden kokemus Minulla on 4 vuoden kokemus terveyttä tukevien aterioiden valmistamisesta parantaakseni asiakkaita ympäri LA: ta. Olen Institute for Integrative Nutritionin sertifioima kokonaisvaltainen terveysvalmentaja. Food Network's "Chopped" Champion and tournament finalist.

Yanan yksityinen kokki

8 vuoden kokemus Luon hienoja jälkiruokia ja tarjoan yksityisiä ruokailuelämyksiä. Viimeistelin leivonnaistaitojani Bangkokissa Le Cordon Bleu Dusitissa ja opiskelin edistyneitä leivonnaisia . Olen opiskellut sushikurssin intensiivikurssia Tokiossa. Olen ollut esillä SD Voyagerissa, Shoutout Socialissa ja Edible Monterey Bayssä.

Bradyn luovia napolilaisia ruokia

24 vuoden kokemus siitä, että saan ihmiset tuntemaan olonsa mukavaksi samalla kun tarjoan luovia ruokalistoja ja elämyksiä. Olen hoitanut kulinaarisia taitojani sekä keittiöissä että korkeapaineisissa tapahtumaympäristöissä. Olen käynnistänyt liikuteltavan napolilaisen keittiön konseptin, joka kattaa ikimuistoiset ruoat, yksityisen pitopalveluyrityksen sekä laajamittaiset tapahtumapalvelut. Vien sinut herkulliselle ja ravitsevalle matkalle.

Shieyan maailmanlaajuiset kulinaariset matkat

10 vuoden kokemus Olen valmistanut erikoisruokia monenlaisista vaikutteista yli vuosikymmenen ajan. Kouluttauduin Nobussa ja myös Wolfgang Puckissa. Voitin Food Network's Supermarket Stakeout Season 6 ja ilmestyn Gastronautsissa.

Chrisin hienostuneita fuusiomakuja

15 vuoden kokemus Olen kreikkalainen keittiömestari, joka on erikoistunut välimerellisiin, ranskalaisiin ja kalifornialaisiin makuihin. Minua ohjaavat huippukokit Michelin-tähdellä varustetuissa ravintoloissa Spondi ja Hytra Euroopassa. Valvon hienoja ruokakeittiöitä Los Angelesissa ja Kreikassa ja luon ikimuistoisia ruokia.

Karibian-Euroopan fuusioruokailu Paolalta

Seitsemän vuoden kokemus kokkaan yksityisasiakkaille ja sekoitan karibialaiset juuret maailmanlaajuisiin makuihin. Opin laittamaan ruokaa äidiltäni ja osa-aikatöistä teini-ikäisenä. Luon erottuvaa leivontaa ja monikulttuurista ruokaa.

Paolan koillisen innoittama yksityinen ruokailu

Yhdeksän vuoden kokemus Olen luonut ruoanlaittotaitoni vuosien jahtien vuokraamisen ja yksityisten illallisten aikana. Kurssien lisäksi olen hoitanut taitoni jahtien vuokraamisen ja yksityisten illallisten kautta. Olen luonut ruokia uskomattomalle valikoimalle vieraita purjehtiessani jahdeilla.

Yksityisten kokkien valmistamia maittavia aterioita

Paikalliset ammattilaiset

Nauti maittavia ruokia yksityisten kokkien tai mukautettujen catering-palvelujen avulla

Huolella valitut laadukkaat palvelut

Jokaisen kokin kulinaarinen kokemus tarkistetaan

Kokemusta erinomaisesta palvelusta

Vähintään kahden vuoden kokemus työskentelystä kulinaarisella alalla