Airbnb-palvelut

Kokit paikassa Mill Valley

Löydä paikallisten ammattilaisten tarjoama ainutlaatuinen palvelu Airbnb:ltä.

Nauti yksityisen kokin herkuista paikassa Mill Valley

Sivu 1/1

Kokki kaupungissa Fremont

Sonian huolella suunnitellut ruokailuelämykset

Hioin taitojani Michelin-tähdellä palkitussa State Bird Provisions -ravintolassa, Il Fiorello -oliiviöljytilalla ja Culinary Institute of America -oppilaitoksessa.

Kokki kaupungissa Petaluma

Michele ja Cello tarjoavat makuelämyksiä

Intohimoinen italialainen kokki, joka tuo pöytääsi mukavuutta, perinteitä, tarinoita ja makuja. Asiantuntemukseni avulla voin valmistaa suosikkiateriasi uudella, hienostuneella ja aidolla tavalla. Tekniikka kohtaa perinteen

Kokki kaupungissa Fremont

A Moveable Feastin järjestämät kulinaariset elämykset

Luomme elämyksiä, jotka vaihtelevat intiimeistä kotona järjestettävistä illallisista boutique-tapahtumiin, joissa korostetaan hyvin hankittuja ainesosia ja kausittaisia, terveellisiä juhlia saumattomien juhlien järjestämiseksi.

Kokki kaupungissa Oakland

Ruoat, jotka ravitsevat sieluasi, keittiömestari Anthony

Tuon eloisuutta ja kauneutta kaikkiin ruokiini. Olen laittanut maatilan tuoreita vihanneksia ja herkkuja lähes 25 vuotta. Olen luova ja haluan tehdä vieraani onnellisiksi.

Kokki kaupungissa San Francisco

Yksityinen kokkielämys The Culinistasin tarjoamana

Yhdistämme huippuluokan kokit ja kotitaloudet unohtumattomien ruokailuelämysten luomiseksi.

Kokki kaupungissa San Martin

Vegaaninen kokemus: kasvipohjainen yksityinen keittiömestari SF

Tuon luovuutta ja intohimoa kasvipohjaiseen ruokailuun oman kulinaarisen yritykseni kautta. Toimin Los Angelesissa, mutta laajensin toimintaani San Franciscon alueelle suuren kysynnän vuoksi.

Yksityisten kokkien valmistamia maittavia aterioita

Paikalliset ammattilaiset

Nauti maittavia ruokia yksityisten kokkien tai mukautettujen catering-palvelujen avulla

Huolella valitut laadukkaat palvelut

Jokaisen kokin kulinaarinen kokemus tarkistetaan

Kokemusta erinomaisesta palvelusta

Vähintään kahden vuoden kokemus työskentelystä kulinaarisella alalla