
Airbnb-palvelut
Kokit paikassa Napa
Löydä paikallisten ammattilaisten tarjoama ainutlaatuinen palvelu Airbnb:ltä.
Nauti yksityisen kokin herkuista paikassa Napa

Kokki
Keittiömestari AK:n sydämellinen latinalaisamerikkalainen keitto
25 vuoden kokemus Luon unohtumattomia tapahtumia, jotka tuovat ihmisiä yhteen upean ruoan ympärille. Olen hoitanut taitojani yli 3 vuosikymmenen kulinaarisen kokemuksen. Perustin ja johdoin Eat Play -tapahtumia ja pitopalveluita ja valmistelin ikimuistoisia ruokalistoja.

Kokki
Amandan erikoistapahtumakokki
3 vuoden kokemus, jonka olen valmistanut erilaisiin erityistapahtumiin, jotka tarjoavat ikimuistoisia kulinaarisia elämyksiä. Opiskelin maatilalta pöytään luomuruokaa Ballymaloe Cookery Schoolissa Irlannissa. Olen valmistanut ruokaa polttareille, vauvakutsuille, syntymäpäiväjuhlille ja muille.

Kokki
Viinipuutettu hienoruokailu Thomasin taholta
32 vuoden kokemus Olen työskennellyt maailmanluokan ravintoloissa New Yorkissa ja viinitiloilla Napa Valleyssa. Koulutin New England Culinary Institutessa ja New Yorkin Tribeca Grillissä ja The River Caféssa. Olen työskennellyt maailmanluokan viinitilojen kanssa Napa Valleyssa.

Kokki
Pablon maistelun aarteet
25 vuoden kokemus olen luonut kulinaarisia elämyksiä San Franciscossa, Napassa, Sonomassa ja Kolumbiassa. Opiskelin viinisommelieria Gato Dumasissa, Argentiinassa. Olen työskennellyt Big Brother Big Sisterin, Ferrarin ja Argentiinan suurlähetystön kanssa.

Kokki
Jamesin maatilalta pöytään -ruokailu
15 vuoden kokemus Olen pitänyt keittiömestarin rooleja Napa Valleyssa, Seattlessa ja Montanassa. Kulinaarisen koulun lisäksi opin Matthew Bousquetilta ja Tamara Murphylta. Koulutin mestarikokit Mathew Bousquet, Tamara Murphy ja Philippe Jeanty.
Yksityisten kokkien valmistamia maittavia aterioita
Paikalliset ammattilaiset
Nauti maittavia ruokia yksityisten kokkien tai mukautettujen catering-palvelujen avulla
Huolella valitut laadukkaat palvelut
Jokaisen kokin kulinaarinen kokemus tarkistetaan
Kokemusta erinomaisesta palvelusta
Vähintään kahden vuoden kokemus työskentelystä kulinaarisella alalla