Airbnb-palvelut

Kokit paikassa Old Westbury

Löydä paikallisten ammattilaisten tarjoama ainutlaatuinen palvelu Airbnb:ltä.

Kaikki kokkipalvelut

Yksityinen kokki Christopher LaMagna

Luotettavaa ja edullista vieraanvaraisuutta ja vuosien kokemus. Tiimini ja minä tarjoamme vain parhaita ainesosia, palvelua ja siivousta.

Kokki Jordan Whiten tarjoama yksityinen ateria

Rajatonta ruoanlaittoa, jossa maku on etusijalla. Ranskalainen koulutus, mutta painopiste kansainvälisessä lohturuoassa ja ruokalajeissa, joita ihmiset kaipaavat.

Ilke Schaafin kokoelmat

Olipa kyseessä treffit, illalliskutsu, yritystapahtuma tai mikä tahansa juhla, voit odottaa korkeatasoisia ruokia, jotka on valmistettu paikallisista kausiluonteisista raaka-aineista

Makua kokeva ateria keittiömestari Starrin kanssa

Kokki Starr on erikoistunut rohkeisiin, maukkaisiin ruokiin, joihin on saatu inspiraatiota Karibian juurista ja hienostuneista ruoanlaittotekniikoista.

Ruoanlaitto: Keittiömestari Melech Castillo

Olen erikoistunut yksilöllisiin ruokalistoihin ja yksityisiin tapahtumiin ja luon unohtumattomia ruokailukokemuksia, joissa palvelu on aina poikkeuksellisen hyvää. Lisätietoja löydät verkkosivustoltani. www.melechcatering.com

Karibian makuja ja tapahtumia Marian kanssa

Olen cateringkokki ja koulutettu dominikaaninen kokki, jolla on tutkintotodistus Escoffierista.

Yksityinen keittiömestari-ilta NYC:ssä Stephanie Cmarin kanssa

Minulla on paljon muutakin taitoa kuin ruoanlaitto. Kodeissa työskentely opetti minulle, kuinka yhdistää ammattimaisuus lämpöön, ennakoida tarpeita ja luoda kokemus, joka tuntuu vaivattomalta.

Suzannen yksityiset kokkielämykset

Yksityinen kokki, jolla on yli 10 vuoden kokemus Four Seasons -hotellista ja kokkikouluttajana toimimisesta

Yksityisten kokkien valmistamia maittavia aterioita

Paikalliset ammattilaiset

Nauti maittavia ruokia yksityisten kokkien tai mukautettujen catering-palvelujen avulla

Huolella valitut laadukkaat palvelut

Jokaisen kokin kulinaarinen kokemus tarkistetaan

Kokemusta erinomaisesta palvelusta

Vähintään kahden vuoden kokemus työskentelystä kulinaarisella alalla